Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Bērziņa galvenie uzdevumi pašlaik - komandas veidošana un iepazīšanās ar pienākumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nu, nu ...
N
Prātuļojums. Bērziņu par Saeimas deputātu ievēlēja tauta. Deva uzticību. Ja tauta Saeimas deputātus atlaiž (uzticības zaudēšanas dēļ vai tml.), tad pēc būtības tiek atlaists arī Bērziņš - jo viņš ir no tās pašas Saeimas, kas tautu neapmierināja. Ne jau no Mēness Bērziņš nonāca prezidenta krēslā - nāca no tautas uzticību zaudējušās Saeimas. Loģisks secinājums - tauta ir izteikusi neuzticību Bērziņam kā deputātam, tautsaimniecības komisijas vadītājam utt. Kas man var pierādīt, ka, neuzticoties Bērziņam kā tautas priekšstāvim (deputātam), mistiskā veidā var apgalvot, ka Bērziņam ir tautas netiešs mandāts kā prezidentam? Bērziņam būs tikai tautas atlaisto un degradēto deputātu uzticības mandāts. Bet slikti strādājušo un atlaistu darbinieku piešķirtais mandāts pēc būtības ir nulles vērtībā. Ja Bērziņam tauta neuzticību izteikts kā tautas priekšstāvim - tad tauta neuzticību viņam izteiks arī kā prezidentam. Viss.
Jukums
J
Jā, par dažām, tajā TV raidījumā paustajām domām - gan Cilinskis, gan Zaķis aicināja cienīt prezidentu kā simbolu. Var jau viņus saprast - tā izteikties prasīja diplomātija. Tikai gribētos pajautāt: Kurā brīdī necienījams mahinators kļūst par cienījamu? It īpaši pēc šāda vēlēšanu procesa. Manās acīs - nekad!!!
skuķis
s
lai gan Bērziņš, cik vien iespējams, vēlas pavadīt laiku kopā ar ģimeni. Kas ir šī ''ielikteņa ģimene''...es kā ''viņa vēlētāja'' gribētu ar šo institūciju iepazīties????
krūmu cirtējs
k
Lielbritānijā ir populāri parakstīt interneta petīcijas. Ik pa reizei ir iespēja dot savu balsi pret notiekošajām nelikumībām vai greiziem likumu traktējumiem. Kad šoziem labējo valdība gribēja izpārdot valsts mežus. Pusmiljons cilvēku parakstīja petīcijas pret mežu izpārdošanu un tā rezultātā valdībai nācās šos plānus atcelt. Tādas organizācijas kā AVAAZ, dare2care, 38Degrees u.c. bieži panāk netaisnību novēršanu daudzās valstīs. Ja, piemēram 300-400 tukstoši cilvēku balsot par to ka Latvijas prezidentu ievēl tauta, tad valdība to nevarētu ignorēt, un ja ignorētu, tas atstātu spēcīgu rezonansi starptautiskajos mēdijos un tuvinātu pārmaiņas. Ja ikviens respondents ievadītu savus datus, ieskaitot telefona numuru un epastu, nebūtu pietiekoša pamatojuma apšubīt šo petīciju paiesumu. Otra lieta par ko varētu parakstīties būtu tikko ievēlētā prezidenta atlaišana.
Pelēkais Vilks
P
Mūsu zaglīgajiem mūdžiem tādas petīcijas ir vēl vairāk "pie pakaļas", kā Kim Čen Iram ANO rezolūcijas.
  • 0
  • 0
Lelle
L
Mani neinterēsē ko dara vai darīs kaut kāds tur bērziņš, bet mani interesē ko dara KNABs, Ģenerālprokoratūra un Anglijas tiesa, jo sasmirdusī kūts ar steigu jāmēž...
KLM
K
Zīmīga bilde virs raksta - sarkans laukums, pieaugošs uz augšu
KLM-velreiz
K
Izskatās, ka viņam ir vesela kapsēta. .................................................................... Būs bezgala jautri, kad kāds no šīs kapsētas sāks runāt, piemēram, par laikiem kad biedrs Bērziņš, būdams savulaik LPSR ministra vietnieks, iespējams,uzstājās ar kvēlu runu, nosodot amerikāņu imperiālistus vai angļu kapitālistus..
Lelle-zvirbulēns
L
Galvenais komandā vecos komunistus, čekistus, vārdsakot tos pašus kretīnus, kas nesīs sarkano karogu kopā ar vaņušķām un pie darba radus, draugus, mīļākās...stampās tais pašās vecajās sliedēs, jo Dombrovskis defoltu ir nodzēsis, nu var atkal turpināt zagt...
vai kāds zin?
v
Bērziņam ar Andri Rāviņu amatpersonas deklarācijā ir Kolkā kopīgs īpašums. Vai viņi ir radi? Vai amatpersonas radus drīkt nodarbināt ?
velreiz
v
Labs jautājums. Parasti kaut ko jau atklāj par jaunizceptiem politiķiem. Bet Bērziņam nav 'skelets skapī". Izskatās ,ka viņam ir vesela kapsēta.
  • 8
  • 0
papildinājums
p
Bet Rāviņa deklarācijā šis īpašums neparādās! Kurš melo?
  • 5
  • 0
fui
f
kremlis ar komunistbandformejumiem var "godam"svinet 20 gadu Latvijas "neatkaribu" ,ar shi teatra palidzibu komunistbandformejumi ir ieverojami iespiedushies Eiropa,padomju banditu ordas siro pa eiropieshu pilsetam un ciemiem,bet funkcionari parbazushi kabatas ar visadiem eirofondiem utt///auksta kara rezultati ka uz delnas,komunistbanditu rodnas miljonari,nevis stajushies tiesas prieksha par banditisko darbibu organizetaa pret latvieshu tautu.tani vieta skalnji atlauj baljaut par slikto rezhimu un chau...organizetas bandas tiesiska valsti stajas tiesas prieksha,kamer komunistu organizeta banda nav tiesata,tamer briva Latvija ir ka tuksha kremla specdienestu propaganda.,
Valdis
V
Tas radījums tiešam domā, ka kāds šajā valstī viņu uzskata par prezidentu! Tauta vienkārši piedrāž tādu "prezidentu"!
Grrr
G
Es meegienu saliidzinaat muusu veeleeshanas ar ASV... vai Obama nezinaaja kaadi ir prezidenta pienaakumi un kaada buus komanda???? Mums taads kaarteejais luuzeru variants patraapiijies...
rob
r
galvenais uzdevums būtu iet naher
KLM-Berta
K
Apsargs tikmēr turēs sveci. ........................................................................................... Cienītā Berta, par to jau laicīgi padomāts - turēt sveci izvēlēsies kastrētu veci. Kundze, tādēļ nevajag saasināt problēmu, kura tik vienkārši atrisināma.
nv
n
šavkai Grigalei noteikti vietu sarūpe, viņa taču tā cenšas un skrien tev pakaļ!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas