Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Bērziņa iecerētos padomniekus neatklāj

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Trahtenbergs
T
triju partiju iipašnieki diktees daraamo , kaa jau visu laiku bijis
PLL biedrs
P
Bērziņa padomnieki : Lembergs, Šķēle, Šlesers u.c.
opa
o
Nu re - Krasovskas nostaja labi parada, kurs ir istais saimnieks ;)
cilvekiem ar godapratu
c
Mes katrs varam darit loti daudz saja bridi - varam izveleties ignoret cetrus A. Atteikties stradat vinu laba. Neiet uz pasakumiem, kur vini piedalas, vai kurus vini sponsore. Nepirkt vinu uznemumu razotas preces. Neslegt citada veida darijumus un ligumus ar vinu uznemumiem. Nelaist vinus savas kafejnicas vai restoranos. Neaicinat vinus uz savam pilsetam un pagastiem. Izdzest vinus no apzinas. Mana Latvija vinu nav! Mana Latvija tadi, ka vini, nav vajadzigi!
Dievs svētī Latviju!
D
Iesaku Prezidentam Bērziņam izvēlēties ar Dieva gudrību apveltītus cilvēkus savā komandā,lai vadītu Latvijas tautu .Dieva gudrība ir augstāka par jebkura, un arī izcili mācīta cilvēka gudrību ,un tā ved cilvēkus uz patiesību ,skaidrību un augstākām zināšanām un saprašanu kā lietas ir jādara īsti pareizi, lai iegūtu daudz augstākus un nesalīdzināmi labākus rezultātus.Dievs neliedz savu padomu tiem ,kas Viņu mīl ..Dieva gudrības apveltīti vadītāji ved valsti un tās tautu uz uzplaukumu,uz mieru ,saticību,uz nākotni kura ir ilgspējīga. Neviens pasaules varenais un valsts nespētu pārspēt tādu valsti,kuras vadītāji dzīvotu un darbotos Dieva vadībā un gudrībā. Dievs Latviju un tās tautu ir izredzējis ,lai atklātu šeit Savu godību un slavu,un šajā zemē notiks tādas lietas ko neviens pat sapņos nav redzējis,un neviena auss nav dzirdējusi..Dieva nodomus un plānus neviens nevar atcelt vai grozīt Viņa gribas lēmumus,jo Viņš valda. Mēs varam tikai ar pazemīgām sirdīm to pieņemt,jo Dievam nav iespējams pretoties,ja Viņš ko ir izlēmis darīt.Tautu vadītājiem tas ir jāsaprot,ka katra pretošanās, rada valsts un personīgu sodu.Vai mēs to gribam ,noteikti nē! Tas ir ieteikums un brīdinājums vienlaicīgi jaunajam prezidentam un valsts varai kopumā.Lai Dievs svētī Latviju, tās tautu, jauno prezidentu un Latvijas valsts varu! Neaizmirstiet ,Dieva acis ir vērstas uz Latviju ,un Viņš vēro Latvijas tautu un tās vadītājus.Kādu sēklu sēsim ,tāda būs pļauja,sargieties no ļauniem vārdiem un ļauniem darbiem.
Dr.xy
D
SC,ZZS un PLL ieliktenim, padomijas betongalvai,padomnieki neesot vajadzigi,jo vins oligarhu pavada neiesot. Padomnieku vieta vins pielietos "genialo cilveces glabeju un labdaru" darbus. Vins atkartoti studesot Karla Marksa& Engelsa, Stalina,Dzerzinska,Brezneva un Putina "genialos" smerejumus.
Jukums
J
Domāju, ka viņam būs diva veida padomnieki - tie, kurus demenstrē sabiedrībai un tie otrie - tie,kuri pieņem lēmumus, bet nekad neafišē, ka šos lēmumus ir pieņēmuši tieši viņi.
Ipolits
I
Nezinām,bet domājam-Urbanovič, Šlesers,Brigmanis,Šķēle,Lembergs un vēl kāds no bandas.
KLM-martinsUK
K
Godātais tautieti no Savienotās Karalistes, iespējams, viņam būs arī otrs padomnieks, kurš dos padomus, lai otreiz netiktu apgānīts Kalpaka piemineklis
martinsUK
m
Jaunais prezidents buus loti taupigs,jo vinam tikai viens padomnieks buus vajadziigs-{tas pats kas vinu iztaisija par prezidentu}
ehh
e
Jaunaja Dienas dizaina Taupigs izlasijas ka Laupigs :D
  • 0
  • 0
ziv3
z
Būs aš 3 padomnieki, visu vārds sākas ar A. :) Man tagad rodas tāds jautājums - ja brīnumainā kārtā kādu no oligarhiem iesēdina cietumā, tad Prezidents viņus var amnestēt? :)
ha, ha.....
h
tie jau taapat ir zinaami: a.shkj....., a.shl....., a.l. ...........
legolas
l
Viņam nevajag padomniekus, jo viņam būs priekšnieki
KLM-selga
K
lembe, kurš gan cits ! ............................................................................. Esat pieticīga - lembe padomnieks angļu tiesas lietās, biedrs Brigmanis kultūras jautājumos - kā pasargāt pieminekļus no apgānīšanas, biedre Sudraba ekonomikas padomniece - viņai daudz kopīga ar lembi (kā pati apgalvo), iespējams, biedrs Urbanovičs - padomnieks svaigu meloņu piegādei no Biškekas, un, protams, biedrs Kalvītis - padomnieks stabilitātes garantēšanā un 77 treknos gados, vismaz. Jā, arī biedrs Šlesers - padomnieks stikla kupola celtniecībā virs Latgales - dodot iespēju audzēt Latgalē banānus cauru gadu, tā nodrošinot 50 000 jaunas darba vietas Vidzemē tiem, kuri tirgos banānus Kurzemē
legolas
l
Nevis neatklāj, bet nezina, jo priekšnieki padomniekus ieteiks un iecels

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas