Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Bērziņa vaibsti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
b_d
b
Nu, par to spēles noteikumu mainīšanu - es tā uzreiz neteiktu, ka nespēja mainīt spēles noteikumus ir pretrunā valsts interesēm. Kaut kā par dažu entuziastu pausto ideju, pastiept parāda gumiju garāku, neesmu sajūsmā. Es, protams, saprotu dažu entuziastu vēlmi atdzīvināt naudas upi, lai varētu turpināt pasmelties sev, bet parāds jau šā kā tā būs jāatdod, un metīsies tā atdošanai visi, arī tie, kam nebūs iespēja pasmelties.
alberts
a
Bērziņā vaibsti atgādina Krištopānu - sagrābt cik vien var no Latvijas - pēc tam - nosaukt visus par muļķiem un laisties uz US.Berzinš pēc kārtējas grābsanas varetu vismaz laisties uz Kongo,lai nebutu plaģiata un latvijas ļaudis nosaukt par "durakiem".
jumors
j
Raksts ir par kandidātu- un es nesaprotu, uz ko viņš kandidē. Sev kā valsts reprezentācijas personu viņu neredzu, Zatlers vismaz ārēji ir iespaidīgāks. Par tautsaimniecību- piedodiet, manuprāt ir skaidrs, ka naudu nevar ēst, īpaši virtuālo, un kādā vēl saimniecībā vīrs būtu saprātīgi rīkojies(mēs te lamājam grāmatvežus pie stūres, vai ne?) Neticu, ka kaut vienā no saviem nekustamajiem īpašumiem Bērziņš ieguldītu savu saimniecisko domāšanu- to vienkārši ir pārāk daudz, lai tas būtu iespējams. Tā kā tīrākā acu aizmālēšana un pats arī aizrāvies ar spēlīti tik ļoti, ka labie tekstiņi nāk ārā.
Berta
B
Zander, Tu esi pārāk caurspīdīgs, - lasītāji nav muļķi un saprot, kā labā Tu te centies. Un vispār pēdējā laikā. Vai krāj sev lielo pensiju?
Vallija
V
Precīzi, vecais - esi labi visu sapratis - Zanderam būtu no tevis daudz ko mācīties, pārāk sekls,ģeķīgs, ārišķīgs un ,diemžēl, arī rupjš šis gredzenotais kungs!
nauda un gredzeni
n
Bērziņa vaibsti ir atbaidoši - tāpat kā Zandera, bet var vilināt viņa laicīgā bagātība un Zandera katra pirksta gredzeni.
vecais Ādolfs
v
un otrkārt, neviens nenovērtē, ka viņš pazīst šo banku vadītājus un caur tiem daudzus īstos ekonomikas vadītājus Igaunijā un Lietuvā --------------------------------------------------- ------------------------------- Redzi draugs, diemžēl Lietuva un Igaunija jau sen ir tikušas vaļā no šāda veida domāšanas. Tas varēja derēt kaut kur 1970.gadā, nevis 2011. Diemžēl, Latvija nu nekādi nevar tikt vaļa no šiem padomju ekonomiskajiem un politiskajiem murgiem, lai pievienotos Lietuvai un Igaunijai rietumu pasaulē. Žēl, joprojām ceram, ka lielais brālis vai pazīšanās ar kādu personu mums kaut ko dos. Ēzeļa ausis ir vienīgais ko šādā veidā esam dabūjuši un vēl 7.5 miljardus kredīta uz kakla.
BALTS
B
Zander es nenoliedzu tavu talantu bet jau sen redzams tavs šovu meistara darbs ...un tam nav jēgas ....
vecais Ādolfs
v
Zander, Zander, pērkama dvēsele tu esi. Neko sliktāku un neko labāku par šīm šausmām, pērkama un pērkoša baņķiera ekskomunista izskatā mēs tiešām neesam pelnījuši, ja medijus pārstāv tādi kā tu. Zatlers ar savām aploksnēm ir eņģelis salīdzinot ar šo, tad jau labāk Karginu ar Krasovicki. Būs tiešāk un atklātāk. Jebkuram bijušajam un vēl baņķierim šobrīd būtu jāraud krokodila asaras un jāstāv melnam un maziņam, nevis jālien par prezidentu. Cik ilgi Zander tu lobēsi tos visus savus bračkas bandītus ar finansu sektoru priekšgalā? Kredīta ņēmēji pie krīzes vainīgi, ne Zander? Pie izmirstošās tautas arī kredīt ņēmēji vainīgi? Ne, ka lielākā daļa jauno ģimeņu ir prom, ko Zander? Paskatoties uz taviem draugiem es varu pateikt, kas esi tu pats.
BALTS
B
Zander un kas tev maksā ?
crimea
c
1) ir jānovērtē, ka personīgā pieredze ar Afganistānu padomju laikos - arī man noveicās, ka neaizsūtīja turp, un man ir savs priekštats kas tas ir (pazinu Gunti Vaboli), un zinu, ka arī Bērziņš personīgi pazīst tā kara veterānus; 2) Zanders neizceļ, ka Bērziņš uzsvēra sadarbību Baltijas līmenī, un viņš to varētu iedibināt, jo arī pats savulaik sadarbojās ar Uhisbanku un Vilnas banku, lai vispār SEB šurp atnāktu, un otrkārt, neviens nenovērtē, ka viņš pazīst šo banku vadītājus un caur tiem daudzus īstos ekonomikas vadītājus Igaunijā un Lietuvā
seniors
s
Piekrītu.Atbalstītu tikai tos,kuri noprivatizējot piem. cehu varētu parādīt,ka tur strādājošo skaits un ekonomiskie rādītāji nav samazinājušies.Tāds tad arī būtu vārda "tautsaimnieks" cienīgs.Pārējie ir muldoņas , savu shēmu un interešu pārstāvji.cauri tas viss spīd.Arī tautas pārstāvju skaitam manuprāt jābūt kaut kādās proporcijās ar pilsoņu skaitu un protams ar profesionālām zināšanām un nevis tikai "balamutes".Muldēt jau katrs var,ko arī tagad redzam runājot par Šlesera izdošanu.
Clash
C
Vakar arī Streips draudzīgi čaloja ar A.Ameriku LR1
mežmalis
m
zanders vakar SWH draudzīgi čaloja ar A. Ameriku...Māri, saki kas ir tavi draugi un es pateikšu kas esi tu!
Koka galva
K
Zanders un Diena apliecina, ka Bērziņš ir "viņu" prezidents.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas