Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Bērziņš: Aizdevuma programma ir par daudz dārga izprieca, lai ar to tālāk spēlētos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
borcinsh
b
nevaru neka sagaidit kad shis "prezidents" pateiks mums ka : " ekonomikai ir jabut - ekonomiskai".... vai - "briviba ir labak par nebrivibu" ! tomer tam berzinam dzili vel sezh komunistiska dizenterija
monitors
m
Izskatās, ka Latvija ir tikusi pie ļoti normāla un sakarīga prezidenta, kurš arī labi komunicē ar sabiedrību.
U.kĀRKLIŅŠ.
U
Lai arī tie ir skaisti vārdi,ko jūs sakāt prezidenta kungs,taču politiķi uz to uzspļauj,jo tikkko taču I.Sudrabas kundze sniedza pārskata ziņas par audita rezultātiem FM un tie bija šokējoši.Sanāk,ka ikdienu lieki iztērē 1 miljonu latu t.i. virs budžeta normas,nu tad ko vēl te var runāt par kaut ko normālu.Neticu tai Vienotībai ne tik,cik melns aiz naga.
juu
j
vai tad prezidents nevarēja aizdot Latvijai kādu miljoniņu?
tantuks
t
1.Kas bija un ir krizes celoni? Naudas,bankas valutas kursi utt,kas tur ko daris? 2.No kurienes SVF dabu naudu,kas ir lielaka par valsts budzetu? Es zinu ,bet vai ministru kungi zin? 3.Vajadziga komisija valsts attistibas un izaugsmes izatradasanai,jo tagad visi dala gatavo naudu un neviens nerada to no jauna. 4.Samazinat nodoklus jazin ka,bet kungi nesaprot no ekonomikas neko,jo jazin ,ka tagad 9% vieta ir jau 11% un ka samazinot nodoklus ,palielinasies nauda pensijam,jo pensijas ari ir apliktas ar 25% IIN.utt.
Komentārs
K
izrādās ka aizdevuma programma ir izprieca.
Kalendārs
K
Tad redz, no kurienes Brigmanim tā prognoze par valdības sabrukumu uz Ziemassvētkiem...Dombrovskis sataisīs aizdevumu un varēs iet
Kaut kā
K
negribas ticēt ,ka Dūklavs savā neilgajā ministrēšanas laikā paguva tik daudz izdarīt.Pirms viņa jau daudz ilgāk par zemkopības ministriem piestrādāja arī citi kungi.
Neaizvietojamo cilvēku,talantu
N
pilnas kapsētas,bet dzīve turpinās,rodas,izaug jauni talanti jauni entuazisti.
  • 6
  • 0
nu gan
n
kas tie pa murgiem, dombrovskis nav nekads profesionalis bet gan tautas dzinējs nabadzībā ar visu pārējo savu vilku baru
ja Jūs, nu gan,nabadzībā piedzimis
j
un neesi iemācījies strādāt,par sevi un citiem parūpēties,tad Jūs no nabadzības neizraus arī profesionālais,talantīgais Premjērs Dombrovskis.Jebkurā gadījumā ir jābūt paša gribai un vismaz līdzdarbošanās.
  • 7
  • 3
gribu kalvīšlaukus
g
Tieši Dūklavs visu laiku ir braucis tikai ar muti, bet sausais atlikums-mežu iztirgošana, lauku aizaudzēšana ar usnem, lopu likvidacija, lauku ciematu iznīcināšana, ceribu uz labaku dzīvi laukos likvidācija
nost ar lāčiem,vilkiem,jenotiem!
n
lāčuks-vissliktākais jērsprem 21.10.2011 08:29 Ziņot! Dombrovskis to tik vien dara kā turas pie sievu brunčiem un svešu kungu stērbelēm, tai skaitā arī pie ZAlera , jo abi divi valži rikojumus ir saņēmuši no galvenās stērbeles-sarosa domnīcā
Zatlers visu dara no sirds un ar la
Z
pret visiem,šoreiz pārliecinājās,ka dodot labestību citiem SC,ne vienmēr to saņem arī atpakaļ.
  • 2
  • 1
Ticu īstiem valsts vīriem un sievām
T
Dombrovskis,Āboltiņa,Gremzde,Viņķele,Zatlers,Repše,Strīķe,Vilks, daudzi,daudzas, citi un citas.
  • 6
  • 5
Ticamāk gan
T
ka Zatlers rīkojumus ir saņēmis no austrumpuses.Citādi nevar izskaidrot tos ar tankiem neatceļamos lēmumus.
  • 7
  • 4
zvirbulēns
z
Domāju, ka prezidentam nopietnāk jārunā ar Zatleru, ja šis turpinās akstīties, tad ar varas resursiem jānoliek šis kaktā, jāpieslēdz ģenerālprokurors Kalnmeiers, lai, ta,k tomēr dara savu darbu, pakalpo valstij, proti, rosina to kriminālprocesu par aploksnēm!
to zvirbulēns
t
Zvirbulēn, vajadzīgās konsultācijas Jums sniegs biedrs Lembergs - kā viņš, pakalpojot valstij, ticis pie 145 apsūdzības sējumiem. Korekcijas konsultācijās Jums var sniegt arī Anglijas tiesa.Izmantojiet iespēju, zvirbulēn!
  • 0
  • 0
zvirbulēns
z
Ar duklavu nekas nebūs lūdzēts, Dombrovskim jāaicina ZZS koolīcijā, jāpiedāvā četri ministru portfeļi, un ne kā savādāk! Ja nē, tad tā jau ir Dombrovska problēma!
Troll
T
Zatlers ir Latvijas lielākā bremze, kā dzirnakmens Latvijas kaklā, kas valsti var novilkt bezdibenī. Jo ātrāk no šī politiskā avantūrista un atriebības alku nomākta cilvēka tiksim vaļā, jo labāk.
  • 8
  • 4
ddt
d
Visa nelaime ir Dombrovskis. Bija jāizvirza neatkarīgu, cienīgu premjera amata kandidātu, tad arī partijas piekristu minētajam ministru virzīšanas procesam. Banku pakalpiņš unLV tautsaimniecības likvidētājs zicpremjers Dombrovskis, nu piedodiet, tas galīgi nav nopietni!
  • 6
  • 7

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas