Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Bērziņš ar Polijas vēstnieku pārrunā prezidentūru ES

Valsts prezidents Andris Bērziņš ceturtdien  tikās ar Polijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Ježiju Mareku Novakovski, lai pārrunātu Polijas mērķus tās Eiropas Savienības (ES) prezidentūras laikā un abu valstu sadarbības iespējas, portālu Diena.lv informēja Valsts prezidenta kanceleja.

Valsts prezidents atzina, ka Polijas izvirzītās prioritātes ES prezidentūras laikam saskan ar Latvijas mērķiem un novēlēja veiksmi to īstenošanā.

Tiekoties ar Polijas vēstnieku, A.Bērziņš augstu novērtēja ļoti labās un intensīvās divpusējās attiecības, kas balstās kopīgās vērtībās un mērķos. Viņš novēlēja Polijai veiksmīgu prezidentūru ES un izteica cerību, ka šī prezidentūra būs nozīmīga visam mūsu reģionam.

A.Bērziņš uzsvēra nepieciešamību arī turpmāk veicināt abu valstu amatpersonu un uzņēmēju kontaktus, tai skaitā vizīšu apmaiņas veidā, kā arī izteica gatavību jau drīzumā tikties ar Polijas prezidentu.

Nozīmīgs sarunas jautājums bija abu valstu ekonomiskās sadarbības stiprināšanas iespējas. Polijas vēstnieks bija vienisprātis ar A.Bērziņu, ka, neskatoties uz līdzšinējām veiksmēm šajā jomā, ir jāveicina savstarpējās investīcijas un jaunu kopprojektu veidošana, īpaši enerģētikas jomā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas