Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Bērziņš: Latvija nav spējīga piedalīties Visaginas AES projektā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fatal failure
f
bērziņa personā beidzot būsim ieguvuši īsto saulvedi! nepietika, ka valsti izzaga visādi šmugulētaji-specialisti-baņķieri, tagad atteiksimies no el. enerģijas, sēdēsim skalu gaismā un kasīsim pauri! vai pirksim enerģiju bo lukašenko-putina mafijas? tādus "prezidentus" kā bērziņš - putins jau teica, kur tādus vajag mērcēt!
paimeilai - palasi
p
Lato Lapsa Parex krahs Nejēgas, nelgas un noziedznieki
pamela > tam,kurš 11:02 /11:10 p
p
Es jau tev esmu rakstījusi,fanotājs tu mans,ka NEPROTU pīpēt,bet tu laikam gan pats nevienu vien celiņu iešņauc pa dienu,JO tos miljonus ļāva IZZAGT krievu bandītiem Godmanis un Slakteris,ja kas!Un par to SVF tu taču arī fleitē,jo tur pie vainas ir treknais Kalvis ar SAVU bandu.Man jau nekas nav pretim ja tu šņauc ,bet nepārdozē,lai nezaudētu veselo saprātu un kopejo laukuma redzējumu.Kas tev spiež mani lasīt un komentēt?!Šakāļi rej,BET karavāna nemainot virzienu,turpina meklēt avotu,sastāvējušā dīķī.Nepūlies,necenties tā ..........
paimelai
p
Nu gan brūte atradusies. Kāpēc tajā miljardu nozagšanā galveno aizmirsi? Vienotības jenotu rimcevicu? Kad viņš rūtaino saulīti skatīs, paimeila?
  • 1
  • 0
lūk
l
Lūk, cik tālu esam nonākuši. Cilvēki vairs nesaprot, ko viņi var atļauties un ko nevar atļauties, pļerkst par Krieviju, komunistiem un citām nesakarīgām tēmām. Vai tad kāds normāls cilvēks būdams parādos līdz matu galiem, ņems vēl vienu parādu, lai piedalītos dārgā projektā? Ir jāsāk dzīvot atbilstoši realitātei un savām iespējām. Bērziņam visu cieņu!
Radikālis
R
onkam aiz vecuma smadzenes aizkaļķojušās
Neradikālis
N
Izskatās, ka pašam smadzenes aizkaļķojušās
  • 1
  • 1
Fricis
F
Jau atkal jālasa visai aprobežoti komentāri.. nu padomājiet taču ar galvu - enerģijas cenas būs tā vai citādi: Tirgus cena + Latvenergo parādsaistību %%% apmaksa. Un tas, ka Latvenergo vienā brīdī sāks gūt labumu no jaunā AES - tas nevienā brīdī nenozīmē, ka no tā kaut ko iegūs patērētājs. Visi taču bijām liecinieki, kas nupat notika ar gāzes cenām? Būs tā, ka Latvenergo iegrāmatos to naudu kā peļņu un valsts to izņems laukā, lai segtu %%% ar ko segt valsts parādsaistības. Kā to var nesaprast????? Faktiski notiks tas, ka Latvenergo uzņemoties parādsaistības un paagstinot tarifus vilks ārā Latvijas vlasti :( Un mēs visi draudzīigi un atspērušies maksāsim arvien "jaunus" tarifus par elektroenerģiju. Piešaus vēl klāt atjaunojamās energo kvotas tarifā - un būs mums pilna laime. Tur starp citu ofšori barosies vairāk nekā zaļie energo ražotāji Latvijā. Tas, ka enerģiju mums būs iespēja nopirkt pa tirgus cenām, lai kādas arī tās būtu - tā ir aksioma. Un tas ka no Latvenergo mēs neredžesim zemākas cenas kā tirgus cenas - arī tā ir aksioma? Kāds tad ir sausais atlikums? Mīnus 1 miljards Ls. Jauki!
gāzi ostījis
g
varētu tev piekrist, bet tas ir fakts ka pēc Ignalinas slēgšanas Baltijā ir Elektroenerģijas deficīts, un tikai pateicoties tam ka krīze ir iedragājusi jau tā nīkulīgo rūpniecību, mēs to deficītu tik ļoti neizjūtam! es balsoju par to ka AES ir jābūvē, bet lai to dara leiši kopā ar stratēģisko investoru un poļiem ja viņi grib, bet mums ir jāceļ Daugavpils HES un Liepājā ogļu TEC!
  • 2
  • 1
Hi,hi
H
Zatler,tu esi gudrāks!Mēs tevi gribam atpakaļ!
Vārds
V
Sāku ticēt Globam, ka Bērziņa prezidentūra būs Latvijai fatāla.
...
.
To tu IR-šu samazgās izlasīji
  • 0
  • 2
KLM
K
Kāpēc ''būs''? Viņa jau IR totāla !
  • 1
  • 0
pietuks
p
fatāla!? ko nozīmē šis vārds? dzirdēju globu tā sakām, un visi pat necenšas tulkot fatālsfatālsfatāls!?? luuudzu paskaidro man vārda "fatāls"nozīmi
  • 0
  • 2
Dārznieks
D
Par cik MAXIMA ir viens no šā projekta akcionāriem tad Latvija ar dalību MAXIMAs "projektā" ik dienu piedalās AES finansēšanā. Un, par cik MAXIMU gatavojas iegādāties bijušā Maskavas mēra sieva Baturina, tad Krievijas kapitāls turpat blakus vien ir. Kā Air Baltic un Latvijas Krājbankā u.c.. Latvijai , kā parasts, paredzēta lielākā k...... loma.
pamela
p
Atkārtošu 100X dienā - Bērziņ Latvija NAV prezidentāla valsts un ne jums VIENPERSONISKI spriest par to vai man un pārejiem Latviešiem ir vajadzīga Visagīna vai verga dvēsele pret Krieviju.ES ar to nebūšu mierā un beigās jāpieprasa referendums nevis jūsu lūrēšana uz Kaļiņingradu un žēlastības gaidīšana no Krievijas,kura pin politiku ekonomikā un griež ciet krānus kad grib. Zatlers podus nesavārīja,JO klausījās GUDRU,KOMPETENTU cilvēku slēdzienus.JŪS Bērziņ,jau pirmajās dienās velkat uz to ,lai būtu PIRMAIS Prezidents,kura logos lido bruģakmens,JO TAUTA vairāk neļaus tādam kā jūs,kopā ar Krieviju kāpt uz kamiešiem. PIEBREMZĒ BĒRZIŅ ,jo labi nebūs ,ja tēlosi Latvijas miniputinu!
Pamelai- tātad arī catlers paklausī
P
Laikam sile šķobās, ka tu esi gatava rakstīt jebko. _____________ Zatlers podus nesavārīja,JO klausījās GUDRU,KOMPETENTU cilvēku slēdzienus.JŪS Bērziņ,jau pirmajās dienās velkat uz to ,lai būtu PIRMAIS Prezidents,kura logos lido bruģakmens,JO TAUTA vairāk neļaus tādam kā jūs,kopā ar Krieviju kāpt uz kamiešiem. ________________________ Uz kamiešiem gan ir uzkāpis letiņiem SVF, bet kur tu grābi tos citus murgus????? Sapīpīpējies zālīti?????
  • 2
  • 4
Pamelai- tātad arī catlers paklausī
P
Un ļāva miljardus izvest? Vai cik labs klausītājiņš. ___________________________ Nevajadzēja atbalstīt Jūsu jenota- LB rimcēvica - kategorisko prasību ļaut izvest vairākus miljardus no valsts krīzes sākumā, tad te nebūtu jāvaimanā. Jā , starp citu, kad, jenoti, Jūsu rimcevics par šo pakalpību naudasmaisiem tiks tiesāts par valsts nozagšanu?????
  • 1
  • 6
viesis
v
Šoreiz ir pārāk maz informācijas, lai varētu spriest, vai Bērziņa nostāja ir pareiza vai aplama. Ir jāzina, ar kādiem noteikumiem notiktu Latvijas iesaistīšanās šajā projektā. Ļoti iespējams, ka parāda palielināšanās šobrīd, atmaksātos pēc AES uzcelšanas, bet tik pat iespējams, ka nē. Nav publiskajā telpā tādas informācijas, lai par to varētu spriest. Bez rūpīgas analīzes atbalstāms nav neviens viedoklis- ne Bērziņa, par parāda palielināšanas nepieļaujamību, ne skaļie lozungi par enerģētisko neatkarību....
Dārznieks
D
Spīd jau tam visam cauri dažu vēlme būvēt Kurzemē ogļu TEC. Ir jau risinājumi. Tikai jāatceras, ka CO kvotas jāpērk tiklab kā ogles arī. Un arī tam jau ir lobiji. Kāda te kādam interese par lielo parādu atdošanu. Tieši otrādi.
  • 1
  • 0
He he....
H
Tu, ne arī es nekad tos nosacījumus īsti neuzzināsim, jo jenoti te visu tikai pūderē.... hi hi....
  • 1
  • 2
Svins
S
paldies, Bērziņam par godīgumu. nē, nu skaidrs laikam šobrīd ir tas, ka jāpārdod Citadele (ja es pareizi sapratu to, ko Berjozkins domā ar "ieguldījumu, kas iesaldēti finanšu sekotorā" realizāciju).
Trakojošiem jenotiem
T
Nevajadzēja atbalstīt Jūsu jenota- LB rimcēvica - kategorisko prasību ļaut izvest vairākus miljardus no valsts krīzes sākumā, tad te nebūtu jāvaimanā. Jā , starp citu, kad, jenoti, Jūsu rimcevics par šo pakalpību naudasmaisiem tiks tiesāts par valsts nozagšanu?????
  • 2
  • 5
tablete
t
malacis. pareizi. ja ir nauda -varēs pirkt no jebkura ražotāja,( un pašiem TE -VAJAG RAŽOT visa veida alternatīvo energiju) ja būs klāt kārtējais miljardu parāds -būsim spiesti pirkt PAR TIRGUS CENU no ne-savas ( 10 % lidzdalība) stulbās atomastacijas ..... pelnīs hitachi un leiši( TUR ARĪ visi nodokļi ies) ...VIŅIEM TIK TAGAD VAJAG garantētu klientu -Latvijas valsti!!! kā to var nesaprast!!!!!
Nu ja
N
Reiz pirms laika kāds politiķis teica par Knābja Vilnīti: "Viņš zina savu uzdevumu, un izpilda to." Jaunā prezidenta gadījums izskatās tāds pats: zināt un izpildīt savu draugu uzdevumu. Vai no tā ir kāds labums Latvijai un tautai, nav svarīgi.
Vēlreiz jenotam
V
Nevajadzēja atbalstīt Jūsu jenota- LB rimcēvica - kategorisko prasību ļaut izvest vairākus miljardus no valsts krīzes sākumā, tad te nebūtu jāvaimanā. Jā , starp citu, kad, jenoti, Jūsu rimcevics par šo pakalpību naudasmaisiem tiks tiesāts par valsts nozagšanu?????
  • 3
  • 4
Andrievs
A
Nevajadzēja dot Pareksam par ko izmaksāt nerezidentu noguldījumus, tad būtu miljards investīcijām AES.
jenotiem
j
Nevajadzēja atbalstīt Jūsu jenota- LB rimcēvica - kategorisko prasību ļaut izvest vairākus miljardus no valsts krīzes sākumā, tad te nebūtu jāvaimanā. Jā , starp citu, kad, jenoti, Jūsu rimcevics par šo pakalpību naudasmaisiem tiks tiesāts par valsts nozagšanu?????
  • 3
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas