Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Bērziņš Latvijas politiku salīdzina ar izlietotu prezervatīvu tirgu

Tautas partijas vecbiedrs Gundars Bērziņš atkal skarbi izrunājies intervijā Neatkarīgajā. Latvijas politiķus un politiku viņš salīdzina ar izlietotu prezervatīvu tirgu, «kur tiek pārdoti noļukuši, neauglīgi, izlietoti lateksa izstrādājumi. Politikai ir jābūt auglīgai».

Par patlaban vienīgajiem dzīvajiem politiķiem, kuros var nojaust kādu enerģiju, G.Bērziņš uzskata Aivaru Lembergu un Raivi Dzintaru no Visu Latvijai!. «Parējie ir galīgi nokusuši,» teic TP vecbiedrs.

Nesaudzīgs viņš ir arī pret savu bijušo partiju, kurā viņš nav pārreģistrējies. G.Bērziņš intervijā teic, ka TP tāda, «kādu to dibināja, ir beigusies». Viņš slavē Latvijas Zemnieku savienību, kuras Saeimas frakcijas līderis ir partijas spicē un «lietas notiek».

G.Bērziņš uzskata, ka TP līdz pagrimumam noveda «neefektīvi, netalantīgi, frakcijas vadītāji, kuriem pašiem vēl bija jāmācās politiskajā bērnudārzā».

Vaicāts, vai tiešām tas būtu jādara Mārim Kučinskim un Vinetai Muižniecei, G.Bērziņš atteic, ka visiem. «Neredzu šajā Saeimā nevienu, kurš jēdzīgi būtu vadījis frakciju. Ir zaudēti seši septiņi deputāti un arī visi reitingi».

Uz avīzes jautājumu, vai Andrim Šķēlem ir izdevies restartēt partiju, G.Bērziņš ir nesaprašanā: «Nezinu, ko nozīmē restartēt šajā nozīmē. Palaist atkārtoti? Nē, kas ir beidzies, tam jābeidzas. Jāpasaka skaisti atvadu vārdi. Lai dzimst kas jauns. Uzturot dzīvību mākslīgi mironim, netiek dota vieta jaunajam.»

Jaunās partiju apvienības Vienotība un Par labu Latviju! viņš uzskata par svētku rasolu - «saliek kopā visādus nesavietojamus produktus». To ikdienā nelieto, rasoli, viņaprāt, ir derīgi vien svētkos. Vienotība esot rasols Sorosa mērcē, bet Par labu Latviju! – AŠ kvadrātā rasols.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas