Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Bērziņš lauž tradīcijas - inaugurācijas balles nebūs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sika
S
Tautieši! Jaunizceptaisi. prezidents rīkojas pilnīgi muļķīgi, vairāk kā muļķīgi. Prezidentam pienākas prezidenta gājieni. tiešām - pāķis ar pāķa gājieniem. pēc tam tautai vilks ādu pār acīm..
johanns
j
populisms
Kā tad
K
Vai tik nav tā, ka nevis Bērziņš lauž tradīcijas, bet tradīcijas viņu? Iespējams ar tādu ģimenes vērtību izpratni ir grūti ierakstīties attiecīgā pasākuma normās.
lux
l
Var jau sacerēt briesmu stāstus, nebūtu slikti ar konkrētiem vārdiem. Citādi iznāk kā ar "miršanu badā", kuru mūžigie gaudotāji piemin. Bet,kad jānosauc konkrēti vārdi, tad nekā. Katram savi kritēriji. Man tomēr gribētos, lai valsti pārstāvētu cilvēks, kas kaut vai izteikties prot, kas ir attīstījis savu intelkektu un kuram nav tik bēdīga pagātne kā'Bērziņam Kamēr Latvija nebūs atbrīvojusies no bijušajiem aparatčikiem, tikmēr neko labu neredzēt. .Visa tā brigāde ir pabriesmīga, Lembergs, Brigmanis, tagad šis Bet ko nu te tukšus salmus kult. Paliksim katrs pie sava. Man kauns, ka mums tāds prezidents. Domas mainīšu, ja tiks izpiuldīti iepriekš minētiie nosacījumi.
:)
:
es jau nesaku ka bērziņš bus labāks, es protesteju pret to ka tu zatleru slavē par neko:)
  • 1
  • 0
gaida
g
neko old fox nelauž, vienkārši viņam nav sievas un viņa gados ar draudzeni laikam neērti
gaida
g
neko old fox nelauž, vienkārši viņam nav sievas un viņa gados ar draudzeni laikam neērti
gaida
g
neko old fox nelauž, vienkārši viņam nav sievas un viņa gados ar draudzeni laikam neērti
lux
l
Starpība ir tā, ka Zatlers nevinu nešamuca un neprasīja naudu. Dīvaini tie cilvēki, paši dod kukuļus, pēc tam brēc par kukuļņemšanu. Ietektu atcerēties, ka korupcijā iesaistīti divi - devējs un ņēmējs. Tad, kad beidzot Latvijā tāpar kā , teiksim, Lux emburgā, būs obligāta veselības apdrošinašāna, tad daudz kas nostāsies savās vietās. Ir tācu nenormāla situācija, ka santehniķis maksā dārgāk nekā vizīte pie ārsta. Ja par palmām, tad tagad Zatlera frizūrai nav ne vainas, viņam arī ir stāja, viņš nesvepst, prot veidot ne tikai vienkāršus nepaplašinātus teikumus un brīvi sazinās angliski. Ārsts vienmēr ar labāku stāju nekā izbijis aparatčiks. Būtu vismaz sev zobus ielicis, lai nesvepstētu, domāju, ka par viņa pensiju to var atļauties.
:)
:
to neprasišanu mēs pazistam:) nemaksā, nu tad guli un atpūties, tad operāciju zāle aizņemta, tad dakterim gara rinda:) un ja uz spēles dziviba, veseliba, tad nav izvēles:) biznes ir brivpratiga lieta, negribi nenodarbojies- atiecigi daudz godigāk nekā prasit pateicibu pieliekot nazi pie rīkles. un dakteritis jau ar sākumā ne bū ne bē izspiest nevarēja, kamēr viņam sekretāre runas nesāka rakstit. vismaz savu domu viņam nekad nebija un vel tagad nav, ir tikai vispārigas frāzes. un par to stāju- nu ne jau deju kolektīvāpar vadošo dejotāju piesakās. ja mes tā skatāmies tad varbut kautkādam misteram 2011 vai tamlidzigam smukulitim, tad automātiski prezidenta tituls jāpiešķir:)
  • 1
  • 2
lux
l
Bērziņš gājienu aprēķinājis precīzi. Spriežot pēc komentāriem, dažīem gan maz vajag, lai aizmirstu gan par piesavināto lielo ES fondu summu, gan par to, ka viņš blakus Igaunijas prezidentam vispār ir kā tiko no palmas. Ja atdos izkrāpto naudu par it kā lauku saimniecību, ja iemācīsies kaut vai latviski runāt, ja pratīs saglabāt neatkarību no Lemberga un citiem ZZS eks aparatčikiem, tad paskatīšos.
:)
:
nu neatceros ka dakteritis pateicibas būtu atmaksājis, vai sievai nelikumīgi izmaksāto algu no valsts kancelejas, vai vispār no kāda sīkuma:) un ja par to palmu:) tad man sētā āzis viens pret vienu kā valdis izskatās frizūra kā vienā frizētavā taisita:)
  • 3
  • 0
xxx
x
... kam nav sievas, tas ar cisu maisu ...
:)
:
cilveks zin ko viņš ir vērts, viņam lieku izradišanos nevajag, naf jau dakteritis:)
Pelēkais Vilks
P
Turklāt, ko tad vecais āpsis uzlūgtu? Sanāktu vien viss zaļo zagļu, labo latviešu un nesaskaņas centra "zieds". Nu varbūt vēl krištopans, liepniexs, bendixs.. un Dienas "čiepsteklis" ar "Hurmīti" Pazors vien.. Tāpēc nekādu balli nevajag. Tā būs drošāk!
Jozefs Šveiks
J
Vai manu! Sanāktu SC ar visu Jaunā Viļņa krējumu!
  • 1
  • 0
Jozefs Šveiks
J
Puikas! Nevajaga plēsties! Norijiet to krupi ar pesonīgām antipātijām pret ex-komunistu, banķieri un miljonāru Bērziņu. Labs vai slikts - to mēs redzēsim līdz gada beigām. Paskatīsimies!
KLM
K
Kāda laime tomēr dzīvot demokrātijā - par LKP CK locekli, kā deģenerātu, viens otrs jau sen izbaudītu ar ko Sibīrijas sniegs ir savādāks par Latvijas sniegu, un noteikti zinātu, ka Ļeņina ordenis nav tas pats, kas Trīszvaigžņu, ar kuru apbalvots biedrs Lembergs.....
  • 2
  • 1
Pelēkais Vilks
P
Tik ilgi gaidīt nevajadzēs, visdrīzāk ar puzes deģenerātu ir sarunāts vilkt tikai līdz ārkārtas vēlēšanām. Tad arī viss būs skaidrs un āpsis varēs iesniegt "samootvodu", teiksim - veselības vai ģimenes apstākļu dēļ..
  • 4
  • 1
Jozefs Šveiks
J
Puikas! Nevajaga plēsties! Norijiet to krupi ar pesonīgām antipātijām pret ex-komunistu, banķieri un miljonāru Bērziņu. Labs vai slikts - to mēs redzēsim līdz gada beigām. Paskatīsimies!
Ha=ha
H
Dzirdēju jaunu mūsdienu latviešu parunu (jeb sarunu?) Ja tas, kam par godu tiek rīkots “pārtijs”, nevar “izštukot”, kuru vai kuras gerlas, draudzenes, partneres u. c. savu bērnu mammas ar vai bez visiem jeb tikai dažiem bērniem uz “pārtiju” līdzi ņemt, tad viņš šo “pārtiju” netaisa. Punkts un basta. p.s. Norakstīts “uz vārda precīzi” no skaidras un saprotamas mūsdienu latviešu sarunu valodas, kas dzirdama bija Vērmaņdārzā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas