Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Bērziņš: LPP/LC nevarēja pieļaut haosu Rīgas domē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ZBL
Z
Bērziņš kaut ko sajaucis, premjers nedzīvo liesi, dēļ viņa neprašas valdīšanas , pensionāri dzīvo liesi. Arī Bērziņam tur savi nopelni.
sordine, 3
s
Repetitio mater studiorum est :)
sordine, 2
s
These are nothing more than wolves in ship skin. They will divide the people and sow dissension among them so that the CCC (Corruption, Corruptocrats and Crime ) will continue ransacking the country and the people. They make very attractive promises with no intentions to deliver them. They keep on confusing people by telling them that they got democracy and their leaders were elected by the ballot box. They declare that everybody in the world believes that democracy is the best form of government and that there is no alternative to democracy. Furthermore, they assure that all the rich and powerful countries practice democracy. All these pronouncements have totally confused the people and they (people) wonder if they really have the same democracy as in the rich countries. If so -how come they have no development? How come only the leaders become rich? How come people are dying of hunger? How come the leaders fight among themselves in sharing the loot?
sordine, 2
s
These are nothing more than wolves in ship skin. They will divide the people and sow dissension among them so that the CCC (Corruption, Corruptocrats and Crime ) will continue ransacking the country and the people. They make very attractive promises with no intentions to deliver them. They keep on confusing people by telling them that they got democracy and their leaders were elected by the ballot box. They declare that everybody in the world believes that democracy is the best form of government and that there is no alternative to democracy. Furthermore, they assure that all the rich and powerful countries practice democracy. All these pronouncements have totally confused the people and they (people) wonder if they really have the same democracy as in the rich countries. If so -how come they have no development? How come only the leaders become rich? How come people are dying of hunger? How come the leaders fight among themselves in sharing the loot? Corruptocracy is a corrupt, irresponsible, unethical, reckless, immoral, and cynical form of government. It is run by elected people who win elections by using corrupt money . It may be perpetuated year after year because the same set of corrupt people gets elected by the unfair means. CCC will humiliate, demoralize, and degrade the basic dignity of the people who are ruled by the Corruptocrats.
sordine
s
Well people, I have got bad news for you. You do not have a democracy. What you got is called C o r r u p t o c r a c y. Your elected leaders are nothing more than swindlers and thieves who are known as corruptocrats. They call themselves democrats and pretend to believe in democracy. Nothing could be further from the truth. Please do not be fooled. These are corruptocrats practice corruptocracy in the name of democracy
cit : kroko
c
Ir fakts, ka Tautas Partijas viens no dibinātājiem un joprojām tās aktīvs biedrs, un tās sponsors ir Andris Šķēle. Ir fakts, ka šis cilvēks ir piedalījies atjaunotās Latvijas lielāko valsts monopolu privatizēšanas procesā un tādā veidā ieguvis kapitālu. Ir fakts, ka šim cilvēkam ir ietekme Latvijas ekonomiskajos procesos. Ir fakts, ka Latvijas Ceļš, kurš valdībībā atradās principā visu pagājušo dekādi, ir pilnibā atbildīgs par Latvijas privatizēšanas procesu. Ir fakts, ka šīs partijas biedri ir radījuši ekonomiskāš ietekmes balstus Latvijā. Personālijas šeit var izlaist. Ir fakts, ka Latvijas Pirmās Partijas līderis Ainārs Šlesers (dzim. Leščinskis) ir ar ekonomisku ietekmi Latvijā. Ir fakts, ka, tāpat kā Andris Šķēle, viņš ir iejaukts vairākos politekonomiskos skandālos, hronoloģiski pēdējais no spilgtākajiem ir t.s. "Jūrmalgeita". Ir fakts, ka Zaļo un Zemnieku savienības līderis un biedrs vēlēšanās ir Aivars Lembergs ar ietekmi Latvijas ekonomikā un ir saistīts ar skandāliem. Izvērtējums: Ir jāapzinās, ka privatizācijas process ir radījis iespēju veidot kapitāla uzkrājumu tieši augstāk minētajiem cilvēkiem- partijas līderiem, biedriem un finansētājiem. Korupcija kā fakts ir apstiprināts pašā valdībā. Korupcija ir tur kur ir nauda. Tātad uzkatu, ka jebkuram skeptiķim ir pierādīts fakts: Latvijas politiskā elite ir Latvijas ekonomiskā elite. Un protams otrādi. Latvijas Valstij tas nozīmē, ka politiskā vara tiek izmantota atsevišķo ekonomisko grupu interesēm (Andris Šķēle vairākas reizes bija Latvijas valdības sastādītājs). Politiskā vara, izmantojot kapitālu, tiecas saglabāt savas pozīcijas (priekšvēlēšanu kampaņas). Šādai elitei ir kontrole pār informāciju. Politiskā stratēģija ir ekonomiskā stratēģija (enerģētika, tranzīts, būvniecība, ražošana, utt). Varas elite ir kļuvusi tik pašpietiekama, ka var ignorēt tautas viedokli. Ir zudusi (vai arī nekad nav bijusi) ētka un politiskā morāle, kompromats pozīciju neietekmē. Secinājums: Esošā koalīcija ir Latvijas Valstij nelojāla.
pamela
p
Paldies!Ir taču arī Dienā gudri,loģiski domājoši komentētāji.Emsis piemirsts,Štrams,Strancis,Hūte no Ventspils u.t.t.u.tā jopr.ŠĪ SAEIMA AR SAVU UZVEDĪBU un BALSOJUMIEM /pēc Lembja apsūdzības/ gana skaidri parāda,kurš kuru ir pircis un pārpircis.Viedokļu nav,opozīcija -- reanimācijas pacients,Saeimā valda PIRKSTA vienprātība.Cik jau mafiozu likumu ir pieņemts.Bērziņš haosu RD apturējis?Laikam piedraudēja ar Lesčinski vai Kastēnu.Lesčinskis kosmodromu uzbūvētu Doma laukumā Putina uzņemšanai.Tauta DZiesmu svētkus svin,POLITMAFIJA īpašā režīmā - AMATUS DALA.Bērziņ,KAS TU ESI un Ko?
lno
l
Ska ļi vārdi Dienas stilā, bet kur pierādījumi? Kur ir organizētā noziedzība? _______________________________________ Vai organizētās noziedzības pierādījumi pasaules praksē ir biež parādība? IIndikācijas uz katra soļa, tikai čiepa ne dzirdējusi, ne redzējusi valsts nozagšanu un joprojām tic veprim par treknajiem gadiem:) Čiepai Lskutovs - kriminālnoziedznieks, bet Vaškevičs - varonis, Vilkaste - sekmīga izņēmēja, Kalvītis - valstvīra etalons:))
lno
l
Tik dīvaini, ka Dienas portālā pat ienākt netīkami. ________________________________ Interesanti, kas tad tevi spiež to darīt: dumju čiepstētaju te jau gana bez tevis?:)
čIEPA
č
bet ne politiskā korupcijā - organizētā noziedzībā valsts augstākajā politiskajā līmenī. -------------------------------------------- Ska ļi vārdi Dienas stilā, bet kur pierādījumi? Kur ir organizētā noziedzība? Manuprāt Dienas tendenciozās negatīvisma kampaņas ir organizēta noziedzība pret Latvijas valsti, un ieinteresēti ir pasaules varenie, lai varētu manipulēt ar sabiedrisko domu savās interesēs. Arī ekonomiskajās.
skumjš optimists
s
Polija un Lietuva ar Latviju var sacensties individuālajā korupcijā (sākot ar ceļu policistu līmeni), bet ne politiskā korupcijā - organizētā noziedzībā valsts augstākajā politiskajā līmenī.
ne-mazohists
n
Pasaule nebeidzas ae Eiropas Savienību, kurā, starp citu, ir arī Rumānija un Bulgārija. Arī Polija, Lietuva u.c, kur apmēram ir tāpat, tikai nav pārāk daudz to, kas tā īsti zina, kā ir tur.
skumjš optimists
s
Latviju salīdzini ar citām nelielām valstīm Viduseiropā un Ziemeļeiropā. Lielāku politisko korupciju neatradīsi ne 90. gados ("Latvijas ceļa" laikā), ne tagad.
ne-mazohists
n
Ļoti dīvaina sajūta, kad standarta komentētāji sāk izgāzt žulti, apgalvo, ka visi ir muļķi, izņemot, saprotams, viņus pašus. Lai gan komentāru līmenis gan pēc formas, gan pēc satura, šādu hipotēzi par autoru saprātu neapstiprina. Ar politiķiem patiešām nav īsti labi, taču ir vairāk nekā primitīvi bļaut, ka esam paši sliktākie, korumpētākie, dumjākie utt. Ir ļoti daudz piemēru visā pasaulē, kas parāda, kādus brīnumus spēj sastrādāt politiķi. Mūsējie neko tādu tomēr nav sadarījuši un tā atzīšanā arī ir robeža starp analīzi (arī ļoti kritisku) un pamuļķu histērisku gaušanos.
Monopols
M
Man skiet ka mazliet HAOSS butu lietderigi, labakaki neka turpinat sai valdibas kriminalu banditu kartibu un monopolu. RD un valdosas koalicijas ricibu var saprast tika ja saka ar to prieksnosacijumu ka visa valdiba korumpeta. citadi bezjedzigi.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas