Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Bērziņš neizslēdz iespēju premjera amata kandidātu noraidīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ne nu gluži tā
n
var domāt, ka pašam bērziņam jau bija prezidenta profesionalitāte un pieredze?!
krabis
k
Vēl nav pat vēlēšnas notikušas un kandidāts nominēts, kad Bērziņš jau apsver iespēju to noraidīt! Varbūt, ka tomēr pagaidam līdz vēlēšanām?
kas ir, tas ir
k
nekā jau tur pavisam tāda šķīsta vai smuka iekš vismaz epizodēm tai socialistiski-kapitalistiskajā pāskrējienā nava, bet cilvēks - ja ne savādāk, tad kaut no tā, ka sasniedzis quantum satis - pat, ja dēļ tā, bet tomēr - UZKRĪTOŠI NORMĀLS uz visu to infuzoriju un gaiļu-vistu fona . Tas priecē. Publikums vismaz dabū redzēt, ka nav gluži tā, ka pavisam jau nu tikai izteikti un klīniski glumie un dumie tur apgrozās - dos Dies, B. izvilks vēl kādus normālos, kas - varbūt arī tur pa kādam klusi sēž ..... bez cerībām no makaroniem uz pagoniem tokt vaļā :P.
dronis
d
Komunists,jaaklis,pensionars,zhuliks- tas ir Berzinsh- nesauciet vinju par prezidentu ,VINS IR TIKAI KONDOMS!
Pārliecība
P
AB var tikai izvirzīt, LEMJ Saeima lai nu kāda mums viņa būtu.
lux-Lidija
l
Prieks par Ilvesa ievēlēšanu kaimiņos. Mūsējais iepretim Ilvesam izskatās kā Islams Karimovs iepretim Vaclavam Havelam. -------------------------------------------------------------------------- Jums pilnīga taisnība. Un jo dienas, jo mazāka cieņa man pret viņu. Vai tiešām kaut runas skolotāju viņš nevar noalgot. Nepatīkami klausīties viņs svepstošajā nepareizajā runā. Nezina, ka ir "finanšu" nevis "finansu". Par "ka " un "kad " jaukšanu nerunāsim. Šikumi? Jā, ja turgū tante to neatšķir vai kāds margīnālis, bet ne jau valsts seja. Kāds mugurkauls? Vai tiešām tie, kas to apgalvo vairs nespēj reāli spriest. Ir teiciens "Runā, lai es varētu tevi ieraudzīt" t.i. runa ļoti daudz liecina par cilvēku. Ko par cilvēku liecina: 1)svepstīga valoda, neskaidra dikcija, 2) ļoti nepareiza runa, 3) nespēja loģiski savienot divus par vienkāršus nepaplašinātus teikumus. Ko tāds vispār var novērtēt? Darīs, kā liks pārējie vadošos amatos iestrēgušie aparatčiki- Lembergs, Brigmanis u.c. Kamēr Latvijā komunistu vecā nomenklatūra notiks toni, tikmēr nekas nemainisies. Ilvesa tipa prezisdents musm ir tāls un neaizsniedzams sapnis. Vai tiešām latviešu genofonds vairāk iznīcināts nekā igauņu. Jeb vienkārši igauņi saprot, ka vecās nomenklatūras izvirzīšana ir ceļs uz nekurieni. Man kauns, ka Latvijai tāds prezidents. Domāju, ja apvienotos tie cilvēki, kuriem kauns par tādu prezidentu, bariņš sanāktu tīri iespaidīgs.
Ļoti
Ļ
precīzi un izsmeļoši.
  • 1
  • 2
Trahtenbergs
T
kad Beerziņš izteiks to neuzticiibu, kad kandidaats nodemonstrees , ka neko nejeedz??? un peec kaadiem kriteerijiem , Lembe pateiks priekšaa??? tad jau taapat ka KNABa šefu , Lembe aprunaajas un redz , buus deriigs jeb nee , tiesibsargu jau iebiidiija , laikam naaviigi ģeldiigs
Janka
J
Labākais prezidents Latvijas pēckara vēsturē, un labākais pierādījums tam ir tas, cik ļoti viņš nepatīk "vienotības" melīgajiem un zaglīgajiem nespējniekiem...
kas ir, tas ir >TO - to "tu
k
TO - to "tu Janka" "....ES fondu mahinators biedrs...." - ne imejet tādu uzvārdu kā 1., neprot tik gludi runāt kā VVF, un imejet daudzkārtīgi lielākas šmuces pa saimniecību kā 3. - tās cūcīgās, piem. pēc - va tik ne vēl vislielākās - pensijas saņēmējs arī - kas ir, tas ir - - TIKAI NE VIŅŠ, bet VISI LABINIEKI tos NOTEIKUMUS UN LIKUMUS TAISĪJA - viņš tikai izmantoja, un, kad berziņveidīgie ko pasūtīja - ATBILD - un atkal - VISI TAVI LABINIEKI, kas saimes mājā PAR STIPENDIJĀM - kaut algunaudas veidā - pogas spaidīja . Tā ir - tas viss nav smuki - nepavisam nav - tikai DARĪT TO faktiski IR NOZIEDZĪGI, bet TIEŠI uz tiem, kas to darīja, Tu nebrauc virsū - - a Bērziņš PAR DAUDZ LIELS un, paēdies un pieēdies, izrādījās no tiem RETAJIEM ............... .............. izrādījies PAR MAZ GNĪDA - un ka tik tieši tas nav tas SMAGĀKAIS visā tai lietā ( ierakstīšanās kolektīvā ) ..... :P - nu, jaaa - "par maz" nav vietā - kaut kas saka, ka LAIKAM NAV GNĪĻDA PAVISAM . 222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222 ... un vēl viens tāds :))) > TO Nepareizi "Nepareizipirms 4 stundām, 2011.08.30 13:35+10-2 " Viņš riebjas visai Latvijai ........... " A pārējiem komunistiem ? - TU TO VISO LATVIJU NO RĪTA SPOGULĪ SKATIES, un šamā Tevim teic "Fui, kā man tas B. riebjās!" ? - Jebšu tas "visai Latvijai" īsāk rakstās VL ... :) un, pa virsu lasot, tā i noasociējas - un partijai var noderēt ... ??? Un - to Janka - kāds nu tur būs prezidents, tas tā, bet VISMAZĀK NEKĀDAIS - vismazāk manevrē un liekuļo - ja vispār ...............................>>>>>>>>>>>>>>>>..........................>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>..................................>>>>>>>>>> UN TIE LOGI IR PAR MAZIEM - laukā vai savi palagi jākopē, lai varētu kļūdas izlabot !!!...
  • 0
  • 1
to Janka
t
Ko, Maška, arī tev patīk ES fondu mahinators biedrs Bērziņš?
  • 9
  • 3
Nepareizi
N
Viņš riebjas visai Latvijai, izņemot komunistus ZZS un Putina SC, kuri viņu ievēlēja.
  • 15
  • 5
....
.
Tur jau tā lieta, ka Satversme ir konstruēta ļoti gudri (paldies Čakstem un biedriem), jo Prezidenta uzdevums ir izvirzīt Ministra prezidenta kandidātu (var noraidīt pretendentus (kās sanāk pats no sevis, jo tos neizvēlas), bet ir jāizvirza, pēc tam bez iespējas atsaukt), pēc tam Ministru kabinetu apstiprina vai neapstiprina Saeima, līdz ar to Prezidentam nav tiesību lemt par individuāliem ministriem.
borcinsh
b
jau 2 menes. Latvija bez - prezidenta ! un 2 men. ta debila-komunista-zagla purns okupeja Latvju presse. ...jabut pilnigam idiotam - lai uzskatit to "prezdibens" par "popularu" ! ( ja vinam rit bus beres - atnaks un raudas tikai kompartijas biedri-zagli ..., re, kas nozime - bez Tautas atbalstu ievelets "prezidents" ! )
Tā nu tas ir...
T
Viens nav karotājs. Kamēr ministrus izvēlēsies pēc partijas piederības nevis profesionālām spējām nekas labs nav gaidāms.
J
Rezultātu nosaka MP komanda un premjers kā komandas vadītājs. Viens, lai cik talantīgs kā indivīds arī nebūtu, nav komanda, bet tikai un vienīgi indivīds. Mūsu valstī šīs lietas kārtotas haotiski, ko apliecina ārkārtīgi neveiksmīgā valsts vadība 20 gados.
Valdis
V
Es tādu Bērziņu, vispār neuzskatu par Latvijas valsts prezidentu!
????
?
Kur gatavo profesionālus ministru prezidentus un vienkārši prezidentus?
Piedodiet,
P
bet jautājums, manuprāt, naivs - līdz šim tos gatavoja KPSS...
  • 6
  • 5
suka
s
Kā Bērziņš taisās vērtēt premjera profesionalitāti ?? Pašam viņam nav nekādas izpratnes par valsts pārvaldi. Pēc padomnieces Egles ieteikuma ?? Vai pēc lemberga ieteikuma ?? Pats viņš ir savācis korumpantu komandu un tā būs tagad vērtētāja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas