Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Bērziņš noraida Zatlera izteikumus, ka ar SC aicināšanu valdībā tiek izpildītas kādas prezidenta prasības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... mani neparsteigs Valdis Liepins, vienadi vai otradi, jo ka VVF sen jau sarkano LC draudzigs un izpalidzigs - drusku pagaidisim, varbut tomer bus patriots ... ... Bet par to oportunistiem, Valda atbalstitajiem Kukaini, Nullendorfu un Baibu Rubesu maz ko zinam par vinu politisko nostaju - ta ir trimdinieku, repatriantu, paslabuma keraju, bet politiski naiva un neaktiva elites grupa ... ... Pec Gundara Valdmana liecibas vina gramata, 'Starp Dzirnakmeniem' , kas atri pazuda no tirazas un plauktiem, vinas tevs bija tas kurs Godmana valnibai it ka bija piespelejis SERTIFIKATU SISTEMU, lautinu uzmesanas nolukos - un tas jau daudz izteic augsto amatu iegusana, preteji tam iespejam ko toreizejais LC deva simtreiz labak kvalificetiem trimdiniekiem ...
Svins
S
vispār jau nu baigais bardaks. pilnīgi riebjas.
w
w
Nodevējs zatlers cerēja savu nodevību uzgrūst prezidentam.Es tik izpildīju prezidenta gribu.Mērglis tāds,grib uz prezidenta rēķina palikt balts un pūkains! Neizdosies ,KANGAR!!!Tavi darbi paliks tautas atmiņā !
bērziņja darbi jau vēl tikai būs,
b
tiesa, ja Dievs būs tam laiku piešķīris
  • 1
  • 0
A, ko tad citu no šī vecā merkaķa
A
gaidījāt?
...nu, ja Bērziņš ...
.
...neder šim apgalvojumam , tad varbūt jūda būs domājis kādu citu prezidentu ?
monitors
m
Ta Bērziņš neatsakās no saviem vārdiem tikai apgalvo, ka tas bijis padoms nevis prasība. Niansi jūti?
  • 2
  • 1
Lelle
L
Jā, jā... ZRP+SC un valsts mežu izlaupītāju, hūtes pakalpiņu Strīpnieku par premjeru...bail pat iedomāties šādu kombināciju!!!
ha-ha
h
No Prezidenta teiktā nekad neko nevar saprast. Lietās, kur konkrēti, skaidri un nepārprotami ir jāizsakās, viņš veļ vārdus it kā mutē būtu karsts kartupelis un beigās neko nepasaka un noliedz savus izteikumus. Jāprasa viņa katram teikumam papildus skaidrojums! Kā tik nozīmīgā jautājumā par koalīcijas veidošanu viņš noraida savus izteikumus. Ko tad viņš īsti ar šo plašo koalīciju ir domājis, tad lai nosauc konkrēti, kurus viņš uzskata par nepieciešamu koalīcijā iekļaut, nevis taustās kā ezītis miglā!
Atlaist Saeimu!
A
Laiks nacionalistiem savest `kremla draugu` izvaroto valsti kartiba. Lai 50±20 gadu banditiskipretlatviskais terors beidzas!! VL! jaunas veleshanas iegus ap 70 % balsu D D D
piekrītu
p
VL nākošajās vēlēšanās dabūs 70% no interneta "aktīvistu" balsīm. Tas būs ļooooti daudz priekš viņiem. Laikam dažam ir īsa atmiņa, ja ir aizmirsuši, cik "produktīvi" nacionālisti ir darbojušies iepriekšējos gados.
  • 0
  • 2
monitors
m
Dienas aptaujā VL jau uz šīm vēlēšanām sadeva 70%. Žēl, ka tas neskaitās! Bet uz nākamajām, ja balsotāji sasparosies, tad Dienas portālā VL varbūt visus 90% dabūs.
  • 2
  • 0
biešucukurs
b
Ko Dombrovskis Latvijā sakārtojis ar prātu? Griešanai un nodokļmaksātāju naudas tērēšanai, glābjot AirBaltic par 54 miljoniem viņam svešas naudas nav liela māksla.
jūras mandarīns, ķīniešu jūrnieks
j
Kārli, ko Valdis Dombrovskis ir no parādu bedres izvilcis? Pat ne savu sievu Āriju! Vēl arvien 1 miljonu latu reāli neatodama kredīta. Turklāt Tavā un manā, valsts Hipotēku bankā.
Ilze
I
Bērziņpap! zatlers ne to vien pateiks, gan jūs vēl visu sūdu redzēsiet, ko zatlersviļā savā mutē!
Jānis -- Lienei
J
Pasaki saviem lauķiem, ka viņi nekad īsti nav draudzējušies ar galvu. Katrās vēlēšanās uzkāpj uz tā paša grābekļa.
duda
d
Zatleram negribas kļūdīties, gribas visu izdarīt pareizi. Es balsoju par Zatleru, bet viņš man liekas, ir par naivu politikai, neuzticos viņa padomniekiem. Ja reiz viņa palīdzei neuzticējās vēlētāji, man liekas, ka ir nepareizi, ka viņa vada visu parādi. SC man liekas tikai smejas par to, ka latviskās partijas kašķējas savā starpā. Viņi nemaz negrib uzņemties atbildību. Tā kā ZRP nesaistījās ar V, nekas nebūs labs, ko darīs ZRP. Nekas jau nav mainījies, runa jau ir tikai par amatiem!!!!
mja
m
Zatlers eiforijaa daudz muljkjiibu sastraadaajis, sarunaajis un sasoliijis. Bikinj apmaats savaa iedomaa , ka ir tautas Prezidents , ja reiz atlaidis Saeimu. Iedomaajies ka ir paartautu, paaruniversuma , paardemokraats un politikjis. Tauta Mesijas nemiil un beigaas noslaktee.Tuuveejaa pierobezhaa ljubestiibu gan varees baudiit .Bet vaij Latvijai un latvieshiem to vajag?
to Kārlis
t
Kad tu vienreiz izbeigsi apspļaudīt Vienotību? Siekalu par daudz? Ja Dombrovskis mūs neizvilktu no bankrota bedres, tu jau šodien staigātu ar ubaga kuli kaklā. Piegriezies esi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas