Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Bērziņš sagaida piedāvājumu par koalīciju ar stabilu vairākumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PLATAIS
P
Pec taa ko un ka izdaraas Vienotiba piedaavaaju: ZZS+NA+LRA+NSL=53 balsis
Nekorekti ņamt vērā tikai Saskaņas
N
Tiesiskuma koalīcijai ir 2X vairāk balsu! Nekorekti krievu informācijas telpā arī Krievijā nepamatoti dezinformēt, ka vēlēšanās uzvarējusi Saskaņa?
Dundukovs
D
Ja perzidents dod pirmo roku puķinfiliālei, tad jau "zemnieki" būs spiesti atteikties no glumuma... Aicis ar Augustiņu jau gribētu, bet tur jau ir Vējonis un daži normāli deputatiņi-Līdaka, Seržants,Šahiste utt. Ar to sudrabaino valsētaju vien jau būs par īsu!
kronšteins
k
Scenārijs : SC + NSL + ZZS ( ja Hūti par premjēru) + RA = > 55 vietas. Pēc 1/2 g. solijums- LV piena produkus uz krievzemi, ja izstāsimies no NATO. UN VISI BŪS APMIERINĀTI !
kolchozniex
k
Bērziņš jau kuro reizi gaidībās, bet īsta rezultāta kā nav- tā nav...
Dr.xy
D
Vai bijusajam finansu " genijam",no viesu nama "Komunisma Kajinas " ir sakusas ari matematiskas problemas ? Koalicija esosajam partijam Vienotiba Saeima ir 23 vietas,ZZS 21, NA 17 KOPA 61 Koalicija japienem ari LRA ar 8 vietam = Papildinatai koalicijai 69 vietas,pret ES un NATO Valsts Latvijas ienaidnieku apvienibu SC & NSL ar 31 vietam Saeima.
???
?
kas tas par prezidentu, kurš nevadās pēc satversmes? Kad beidzot LV būs tautas vēlēts prezidents???
ieteikums
i
Es,ja būtu prezidents,rīkotos šādi.Pirmkārt,dotu iespēju saskaņai sastādīt valdību,kas,ja var pilnībā ticēt citu partiju priekšvēlēšanu retorikai,ir pilnīgi nereāli.Tādā veidā tiktu vaļā no visādu ziņu aģentūru liekiem jautājumiem kā no austrumiem,tā rietumiem
Tieši tā!
T
Pūķina garīgajam mazdēlam Ušakovam klape būtu ciet un neviens neko nevarētu pārmest!
  • 0
  • 1
Vārds
V
Par stabilu vairākumu ar SC ministriem valdībā.
Dens
D
Bērziņš jau neies riskēt, un viņu pilnībā apmierina, ka nekas nemainās, un uzticēs valdības veidošanu Straujumai. Pēc loģikas tomēr vajadzēja arī Saskaņu paņemt valdībā, un uzticēt kaut ko no sociālā bloka jautājumiem. Tas būtu solis demokrātijas virzienā, jo nevar atkārtoti ignorēt lielas vēlētāju daļas izvēli
Pa priekšu gan
P
lai SC pārtrauc bezgalīgo Maskavai zināmā vietā, lai iemāca saviem ļaudīm valsts valodu un respektu pret latviešiem. Ja tas p a t i e s i notiktu, tad arī iebildumu nebūtu. Neviens okupantus uz Latviju nesauca. Ja viņi grib, lai ar viņiem apietas cilvēcīgi un demokrātiiski, tad šiem cilvēciņiem jāatskās no krievu pasaules cilvēku mentalitātes! Pūķina garīgajam mazdēlam Ušakovam vismaz jau nu vajadzētu iemācīties pārliecinoši melot, ja grib tikt pie šprices!
  • 2
  • 2
Demokrātija
D
sākas ar tiesiskumu un sakārtotiem likumiem, tā ka viss pārējais ir bleķis ne demokrātija LR.
  • 3
  • 0
t
t
Straujuma kā ministru prezidente ir ļoti laba Satur un sabar, kad vajag, tos izlaisteņus valdībā Saskaņu vajag ņemt
Adatiņa
A
Tā nedrīkstētu būt,domāu,ka prezidents rikosies apdomīgi unievēros tautas prasības un velmes!
ha
h
Priekšā nākamie četri stagnācijas gadi....jo, viss notiek pēc četrus gadus veca scenārija-SC būs opozīcijā un noteicošais vārds būs Vienotībai.
DD1
D
Ja Bērziņš spēj domāt valstiski, viņam jāuzstāj uz Zīles kā premjerministra kandidatūru. Straujuma bija pagaidu variants, Paldies un sveiki. Āboltiņas dzelžainais tvēriens ir atslābis, tagad būtu iespējams Vienotībai parūpēties ne tikai par varu, bet par valstisko labumu, izvirzot Zīli kā kopējo kandidatūru.
vienkārši
v
Bērziņam būtu jāprasa koalīcijas līguma teksts, kādu nu kura partija spēj saskaņot ar citām, iekļaujot tajā, konkrētus punktus no savām programmām. Piemēram ZZS atnes un noliek Bērziņam uz galda vienu variantu, kurā ir panākta vienošanās ar teiksim vēl četrām partijām par konkrētiem šo partiju līgumā iekļautiem programmu punktiem. U.t.t. Tad Bērziņš var skatīties, kuras partijas variants atbilstošāks un tad lemt, kurai partijai dot premjera amatu.
  • 0
  • 0
Dainis
D
Dombrovskis atnāca uz Latviju tīri merkantīlās interesēs saistībā ar sievas uzņēmumu. Es to neapgalvoju, bet pieļauju tādu iespēju. Tas izskaidro kāpēc Dombrovskim bija izdevīgi zaudēt algas apmēros.
  • 2
  • 1
DD1 > Gunārs
D
"Zīle jau neatstās Eiroparlamenta iesildīto vietu" Baidos, ka Jums taisnība (nebūs tāds altruists kā Dombrovskis), bet tas tad arī būtu viņa patriotisma tests.
  • 2
  • 0
Gunārs
G
Kāds naivums, Zīle jau neatstās Eiroparlamenta iesildīto vietu, un ir tikai radikālās partijas demokrātiskā seja
  • 4
  • 3
Utopija
U
Bērziņš domā valstiski un Āboltiņai ir dzelžains tvēriens....ha ha ha...uz kuras planētas tu dzīvo ???
  • 5
  • 1
Ieva
I
Pareizi! Saskaņa sadomājusies, vesela nedēļa taču dota sarunām nevis gaidīšanai, lai Bērziņš sāktu eksperimentēt un spēlēt demokrātiju!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas