Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Bērziņš: SC līgums ar Krievijas vadošo partiju ir drīzāk prestiža stiprināšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jevgenija
J
Vai prezidents zin, kas rakstīts tajā līgumā, ne pārstāsta veidā, bet nai ir to lasījis. Tikšanas ar SC taču bija, kādēļ nejautāja? Vai Zatlers varbūt zin, kas tas par līgumu? Informēt par visu, kas mūsu sētā notiek, neizklausās labi. Politehnologu konsultācijas arī redzējām.
M
M
Bērziņš atklāj to, kas viņam ir PRESTIŽI. Man vairs nav jautājumu, paldies. Tikko tikām galā ar pašu zaglēniem, tiksim galā arī ar Valsts nodevējiem. Lai tik šie atklājas, viens pēc otra.
Okupētās valsts pilsonis
O
Kur tad beidzot vecais sakārnis to viedokli izrāva? Jā brīvdienās kangari nav gulējuši uz mūrīša, bet iztirgojuši Latviju! Pašam prezim 6 gadīgs dēls, būtu par tā nākotni padomājis, bet nē, iztirgo Latviju, jo paša dzīve nodzīvota un neinteresē, kā dēlam būs jādzīvo zem krievu okupantu zābakiem!
selga
s
par to jau nu viņam nav jāuztraucas,kad viss būs izpārdots un nodots ,varēs laist uz kādu saulaino kaliforniju ar visu rodņu,pie kājas viņiem visiem mēs un mūsu bērni.
  • 2
  • 0
Dr.xy
D
Vel viens Karatavu Laukuma kandidats.
skaistule
s
Ja Saskaņas Centrs ir 2009.gadā parakstījis līgumu ar Krievijas polītisko partiju Visu Krievijai un ir apsolījuši ar to sastrādāt un viņus informēt par to kas notiek Latvijā un strādāt pret latviešu tautas un valsts interesēm, tad Saskaņas centrs nekad nedrīkst būt Latvijas valdībā,ne valsts,ne pašvaldību.Faktiski,viņi un viņu piekritēji ir jāizmeklē.
max
m
Jā, tas būtu LV drošības iestāžu uzdevums. Galu galā, tieši tas taču ir viņu darbs
  • 4
  • 0
max
m
Jā, tas būtu LV drošības iestāžu uzdevums. Galu galā, tieši tas taču ir viņu darbs
  • 4
  • 0
ZOO
Z
tad jau zzs prestižam lai slēdz līgumu ar kolumbijas corteļiem
Virza
V
zināja, ko raksta.
Zatleram
Z
Laiks šovasar vairs neies vecās sliedēs, Būs puķes skumjas, bišu medus rūgts, Uz tāliem ciemiem kumeļš netiks jūgts, Un jasmīns zarains maijā neuzziedēs. Par velti saule dienu tumsu kliedēs, Prieks Jāņu naktī neatnāks pat lūgts, Un rokā savītīs zieds tikko plūkts, Būs klajums baigs, aiz katra krūma biedēs. Vējš miglu sarkanu pār laukiem dzīs, Bez laika kokiem augļi nokritīs, Par nastu būs, kas ir, un tas, kā nava. Pats zemes dziļums taujāts paliks kluss, Jo pārvērtusi ūdens avotus Par vērmelēm būs nodevība tava. / 1939./
ZOO
Z
un mūsu jūdu arī savervēja prestižam
Vārds
V
Izkarjodu?
  • 0
  • 0
max
m
Nožēlojamais pamuļķis
lauķe
l
Nu ZRP ( Zatlera Rusufikācijas Partijai) šitāds SC līgums ir vēl papildus bonuss..... Vienīgais jēdzīgais darbiņš, ko Bērziņš pēc visas tās šļuras varētu izdarīt, ir.....atlaist jaunievēlēto Saeimu ....un uz brokastlaiku.....
AB dzīvo pagātnē
A
Dievs, pasarg mūs no tāda "prestiža"!!! Kā kaut kas TĀDS vispār var ienākt prātā!? Tas ir apkaunojums un visprastākā @irsā līšana.
,melu un izlikšanās pasaule
,
Ab jau nu vajadzēja saprast vārda intereses nozīmi! Un pēc viņa angļu valodas nav šaubu kurās zemēs tas biznēss bijis- sanāk tāda dubulta izlikšanās.
  • 1
  • 0
ag
a
O jā, "partija žulikov i vorov", kā ER sauc Krievijā, nu ļoti palielina prestīžu. Bērziņš acīmredzot spriež pēc sevis. Var viņu tikai pažēlot, cilvēks nodzīvoja līdz šādam vecumam un vēl joprojām neorientējas, kas ir prestīžs un kas ir negods.
Hm
H
Līgums ar fašistisku partiju stiprina prestižu, nu ja.
iop
i
Ak Dievs !!!! Kas tas par prezidentu? Vai Maskavas ieliktenis?
haha
h
Kā Amerikas vēstniece teica, tā arī būs! Ja vajadzēs, iedos komfortablus vagonus, nebūs lopu vagonos uz Sibīriju jākratās kad labi draugi.
  • 3
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas