Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Bērziņš situāciju koalīcijā salīdzina ar noveli Nāves ēnā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kad varēs izmanotot
k
viesu mājas Kājiņas?????????????? gribas atpūsties un tieši tur.
tādā ļaunā priekā
t
jo zzs nav koalīcijā, bet tas viņiem neliedz balsot Latvijas intresēs, vai ne????????????Sanāk tā, ja neļauj pie siles zagt, tad pofig Latvija
onka sture
o
musu onka ir liels Literaru izteicienu un salidzinajumu fans......iesaku "berzastumbram" atrast salidzinajumu savai personai...vai tu esi sava vieta? karteja stulbiba un sviests. pasham nekadu domu graudu....istakais nemejs un grabsteklis.
''Kājiņu'' ēnā
&
onka nejūtās nāves ēnā!
  • 0
  • 0
monitors
m
Man liekas, ka situāciju labāk ilustrē O.Henri nemirstīgā frāze, ka "Bolivārs nepanesīs divus".
ierosme
i
Kartejais ~Latviajs degradats, stulbenis, kurs ienem Latvijas prezidenta amatu, nespej savu domu konkreti noformulet un tad grabstas gar neveikliem salidzinajumiem, tipsisi Latvijas degradatiem, korumpantiem, zagliem, bleziem, kuri megina ar visa veida izteicieniem ibaidit latviesu tautu, vajag tikai atcereties tos stulbos radijumus godman, gailis, birkav, vfreiberga, ulman, kalvitis, lesinskis, skele....kuri sva stulbum, slinkuma, nespejigi neko darit izmantoja stulbus, nepiemerotus salidzinajumus. Vai nebutu pareizak un lietderigak, ka latviesu tauta, tuvojoties pavasarim, kad sakas pludu laiki un ledus gabali bus cik vajadzigi un dazada izmera, uz ledus gabala uzsedinatu Ulmani, Freibergu, Zatleri, Berzinu, Godman, Gaili, Birkavu, Berzinu, Krastu, Skelei, Riekstinu, Roni, Kesteri, Kalviti, Lesinski, Pabriku, Kalnieti....un iepluinatu tos Baltiajs juara, lai tad vini izbauda savu naves enu, jo sie degradati, neliesi, alkatigie, egoistiskie radijumi ir sarupejusi latvieus tautai ne tikai nave enu, bet realu navi, postu, bezceribu pedejos 22. gados Latvija?
Domāju, ka
D
"vietas" uz ledus gabala "Nāves ēnā"( par kurām runā Bērziņš) nebija vairs nevienam. Bet glābt nācās jaunākos un perspektīvākos. Un mūsu variantā tie ir VL(NA)...!
tāpat, kā runa var būt vienīgi par
t
latviskas Latvijas saglabāšanu, bet ne par guberņu, kas "sēd uz naftas-gāzes adatas.
  • 1
  • 0
P.S. Runa var būt tikai par vietām
P
bet ne uz kūstošā ledusgabala.
  • 0
  • 1
Latvija un tās iedzīvotāji Nāves ēn
L
+
Ja situācija ir kurōza
J
ir svarīgi pailkt neintrālam
kāpēc tad "palikt neitrālam&qu
k
ja "biedros ar diženo Krievzemes tautu mēs kļūstam par spēku, kas naidniekus veic"?!
  • 3
  • 1
Bambaks
B
Latvija un tās iedzīvotāji Nāves ēnā ir jau vismaz pēdējos četrus gadus, kamēr valdību stūrē Dombrovskis. Ir jāsaprot, ka partokrātijas sistēma Latvijai ir nesusi tikai bezdarbu, postu un nabadzību- valsti stūrē šarikovi, švonderi, vilki, zaķi, lapsas un citi meža dīvainīši. Ja būtu mažoritārā velēšanu sistēma, šāda situācija nebūtu iespējama.
bumers
b
Esat aizmirsuši sodīt tos kretīnus, kuri centās izbīdīt iepriekšējo vilcienu iepirkšanas shēmu! Vai viņi vēl atrodas valsts amatos un saņem mūsu nodokļu maksātāju naudu? Tāds kretīnisms vēl jo projām notiek Latvijā! KNĀBS un prokurori jums ir darbiņš! Mēs tauta neredzam rīcību šajā nopietnajā centienā izdarīt noziegumu!
bumers
b
Vajag strādāt, nevis dalīt un cīnīties par krēsliem. Par katru dienu jūs saņemat algu, kura nāk no mūsu nodokļu maksātāju maciņiem! Katra nopļāpātā stunda, kurā nekas nav izdarīts nes zaudējumus Latvijas ekonomikai. Par daudz teikts, bet tā arī ir nauda un tādu pļāpu dienu ir pārsvarā vairāk mēnesī, nekā darbīgo dienu! Līdz ar to aprēķins ir vienkāršs - jāmaksā tikai par produktīvi nostrādātajām dienām, nevis diedelnieciski novilktajām dienām! Padomājiet paši cik pašlabuma meklētāji ir bijuši visos iepriekšējos šajos amatos? Nevar atrast nevienu par kuru varētu teikt otrādi! Vai tas nav kretīnisms Latvijā?
:)))
:
koalīcija pati nokļuvusi uz ledus gabala, uz kura visiem nav vietas.??? . Pārlasiet, mīlīši, Blaumaņa noveli un noskaidrojiet, kur tad tā vieta nebija :)))
monitors
m
Blaumanim novelē vieta uz ledus gabala vēl bija visiem, bet igauņu laivā gan vietas visiem, kas atradās uz ledus gabala un domāja par projām tikšanu, nepietika.
  • 0
  • 1
ena
e
Tiesam Latvijas valsts un latviesu tauta jau visus pedejos 22 gadus ir ka Naves ena, posta, nabadziba, bada, jo par Latvijas prezidentiem tiek iestumti tadi kretini, lumpeni, degradati, alkatigie, augstpratigie smerdeli Ulmanis, Vikene, Zagleris, Berzins. Tas ir tiesam tragiski un nriesmigi.
Vārds
V
Latvijai ar valdību nekad nav veicies.
  • 1
  • 1
hmm
h
ne visi tik slikti
  • 4
  • 1
KABA
K
LIDZ MATISA CIETUMAM DZELZCELS VEEL RIPO?
No divām pusēm
N
No divām pusēm
  • 1
  • 0
Pievieno komentāru
P
es savukārt pašu bērziņu salīdzinu ar pasakas par vērdiņu varoni pirtnieku Ansi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas