Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Bērziņš slavē Āboltiņu: Bez viņas Vienotības eksistence būtu problemātiska

Partijas Vienotība vadītāja un pašreizējā Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, kura šajās vēlēšanās nav ievēlēta Saeimā un varētu kļūt par deputāti, ir izdarījusi lielu un smagu darbu, bez kura "Vienotības būšana būtu problemātiska, pirmdienas rītā intervijā Latvijas Televīzijā teica Valsts prezidents Andris Bērziņš.

"Viņa tomēr ir izdarījusi ļoti lielu un smagu darbu. Mans personīgais uzskats - ja nebūtu viņas spējas darboties ar dažādiem cilvēkiem, tad Vienotības būšana vai nebūšana būtu daudz problemātiskāka. (..) Ne vienmēr tas vēlētājam ir licies, ka tas ir tas [pareizais] veids, kā virzīties uz priekšu," klāstīja Bērziņš.

Vērtējot šajās Saeimas vēlēšanās izteikto tendenci, ka vēlētāji savu viedokli aktīvi izteikuši ar plusiņiem, atbalstot konkrētus kandidātus, un svītrojumiem, kādus noraidot, liecina, ka sabiedrība aktīvi seko līdzi norisēm. Tas attiecoties arī uz tiem, kuri "galīgo izvēli izdara pēdējā brīdī". To apliecina arī samērā negaidītā Latvijas Reģionu apvienības iekļūšana Saeimā.

Jau vēstīts, ka partijas Vienotība valde neredz nekādu iemeslu, lai kaut kas mainītos šī politiskā spēka vadībā, kaut arī saskaņā ar provizoriskajiem vēlēšanu rezultātiem Āboltiņa parlamentā nav ievēlēta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas