Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Bērziņš sniedz pirmo interviju krievu valodā

Trešdien Latvijas prezidents Andris Bērziņš sniedza televīzijas interviju Pirmajam Baltijas kanālam (PBK). Kā prezidents bija solījis iepriekš, saruna notika krievu valodā, portālu Diena.lv informēja _Baltic Media Alliance _preses sekretārs Edžus Vējiņš.

Prezidents aicināja pilsoņus aktīvi piedalīties sestdien gaidāmajā referendumā. "Jo vairāk cilvēku referendumā paudīs savu viedokli, jo saprotamāka būs situācija valstī un radīsies vairāk skaidrības, kā rīkoties tālāk," teica A.Bērziņš.

Intervijā tika apspriesti dažādi temati - par prezidenta iespējamo atteikšanās no algas un dzīvošanas Jūrmalas rezidencē. "Man no mājām līdz Prezidenta pilij ir piecu minūšu gājiens, kāpēc lai tiktu tērēts laiks un nauda braukšanai uz Jūrmalu? Tas nav racionāli," skaidroja jaunievēlētais prezidents.

Prezidents sarunas laikā dalījās arī savos iespaidos par pirmajām vizītēm Igaunijā un Lietuvā, kā arī atbildēja uz jautājumu, ko viņš vēlētos apspriest ar Krievijas prezidentu Dmitriju Medvedevu un ASV prezidentu Baraku Obamu.

Intervija tiks demonstrēta PBK ēterā trešdienas vakarā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas