Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Bez Dombrovska šobrīd neredz citu premjera amata kandidātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ivars Graudums
I
Jums Latvijaa tikpat kaa nav valstsviiru, ir tikai labaaki un sliktaaki iereednji. Taadeelj arii Latvija netiekuz zalja zara. Dombrovskis ir vieniigais valstsviirs, kas upureetu savu labklaajiibu, ja valstij tas vajadziigs!
Fiksais
F
Pusgada laikā sabrauktais ezītis nespēja tikt galā ar AirBaltic problēmu. Kas notiks ar valsti, ja gadījumā iestāsies globālās finanšu krizes 2 posms? Ieteks visiem ielist alā un pārlaist ziemas miegā, ceribā, ka pasaulē viss atrisināsies pats no sevis? Vai teišam VISneizlēmigākajam cilvēkam jādod eksperimentēt tālāk? Vai nepietiek ar vienu AirBaltic?
I.L.
I
Kādreiz teica "ja ne Šlesers, kas tad", tagad Ulmanis Proponē "ja ne Dombrovskis, kas tad", bet neaizmirstiet superministrus Kamparu, Mūrnieci, Štokenbergu, paša problēmas ar bezprocentu kredītiem, Āboltiņas divdomības, AIRBALTIC, Auguli, klanīšanos Lembergam. Visu to nepieciešams viņam atgādināt pie sarunām, ja paši neatceras. Nau viņam un Āboltiņai "mugurkaula", ja atstās par premjeru, tad neceriet uz straujāku virzību. Lai nāk vietā cilvēks, kurš spēj ātrāk kustēties un domāt. V.Dombrovskis jau ir iesūnojis.
kurš tad redz?
k
Nav ko kultu tukšu gaisu. Melīgais traktorists Urbanovičs nevar pār lūpu pārspļaut. Un glumiķis Ušakovs ir Pūķina klons.
ooooo
o
Ir viens ļoti labs teiciens - ar neaizvietojamiem cilvēkiem pilni kapi, neviens nav tāds, ko profesionāli nevarētu aizvietot kāds cits. Arī šis gadījums ir precīzi tas pats, jo visa šī daudz maz saglābšana tāpat ir Repšes panākums, ne jau Dombrovska un vēl jo mazāk - nekompetentā ministra Vilka.
dddddd
d
Man liekas, ka cilvēki ir noguruši no "lācīša" lēnīguma, neizlēmības, ne īpaši lielās kompetences un paštīksmināšanās par sevi pašu. Reakcija uz atkārtotu premjerēšanu būs emigrācijas turpinājums, tā vietā vajag kaut vai kādu bezpartejisku, bet kas māk motivēt cilvēkus.
dddddd
d
Man liekas, ka cilvēki ir noguruši no "lācīša" lēnīguma, neizlēmības, ne īpaši lielās kompetences un paštīksmināšanās par sevi pašu. Reakcija uz atkārtotu premjerēšanu būs emigrācijas turpinājums, tā vietā vajag kaut vai kādu bezpartejisku, bet kas māk motivēt cilvēkus.
lielaisjaanis
l
Atradiis kaut 5, pat Zatlers var iedomaaties ka speej un veel citi braali atradiisies. A kas notiks ar valst viniem neruup
No malas
N
Oi, nē. Vajag puisīti Sprūdžu. Viņš ir tik smuks.
Par
P
Dombrovski pilnīgas muļķības - vislabākais kandidāts ir biedrs Lembergs, bijušais uz komunismu saucējs, esošais tieslietu doktors ar pieredzi 145 apsūdzības sējumu studēšanā, kurš guvis arī ārzemju juristu atzinību, jo sevišķi Anglijā. Biedru Lembergu par premjeru!
juris
j
Dombrovskim nu gan butu laiks atpusties.Un ja to saka t°ādi k°ā Ulmanis
selga
s
jā,jā kas var būt labāks par urbanoviču-vēlēšanas uzvarēja,liek tik barokli par premjeru,uzreiz penšiem būs 500 ls pensijas,pabalsti birs kā no gaisa,jāstrādā vairs nebūs,parādus varēs neatdot,tos dažus sīkumus,krievu valodu par vienīgo ,kā psrs laikos,ziepju,kafijas,veļas pulvera un apakšeņu talonus tak šitās laimības dēļ var pieciest!
  • 3
  • 3
Zelma
Z
Roberts Zīle!
vivu
v
Paldies Ulmanim par acu atversanu. Protams, ka Dombrovskis ir ne tikai vienigais, pasreiz profesionalais PM kanidats, bet ari vins ir to pelnijis. Visgrutakaja bridi, vins izskiras par labu vadit valsti, kad tas budzets bija izzagts un draudeja maksatnespeja. Vins ari ka politikis ir loti audzis un ir starptautiski cienits un atzits politikis.
vdz
v
Laikā, kad visas pasaules ekonomika karājas mata galā, eksperimentēt nevajadzētu gan! Ministru kursus rīkosim labākos laikos! Dombrovskim ir jāpaliek, kaut gan viņam personīgi tas var tikai kaitēt, jo daudzas lietas nav un nebūs no viņa atkarīgas.
Andris_
A
UlmaņUzvārda "prezidentam" ar izdomu un iespēju meklēšanu vienmār ir bijis ļoti švaki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas