Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Bez vecāku uzraudzības telšu pilsētiņā protestē 3.klases skolniece

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
3.klases skolniece
3
ka var ticet tam bleinam!raksta par kautkaddu augstu pasvertibu!!!acimredzot tu esi kartejais dienasdrankis!!!
3.klases skolniece
3
un vini vel raksta kautkadas bleinas jau nerunajot par 3.klasi!varbut si avize ta doma ,bet nevajag viniem to rakstit!
3.klases skolniece
3
nu utis sa avize!vel uzraksta cik manai mammai gadu!
3.klases skolniece
3
kapec tev "zel"
3.klases skolniece
3
pati dabusi sodu
3.klases skolniece
3
ko tu te raksti kautkadas mulkibas!
3.klases skolniece
3
2.marta kad bija protests skola bija tikai tie,kas NEBIJA ATBRIVOTI NO SORTA ,bet es esmu ATBRIVOTA no sporta! un vispar:es neesmu 3.klases skolniece,bet 4.klases skolniece;ka runaju intervija!avize diena ir spioni!
Janis
J
Apsveicu, ar pirmo uzrakstīto teikumu Tu sevi padarīji par idiotu. Rets sasniegums. Paldies dievam, ka joprojām ir cilvēki, kas dzīvē kaut ko dara un uztur tādus parazītus kā Tu. Kur var izdomāt kaut ko debīlāku kā nolikt cilvēkus, kas strādā vai meklē darbu tā vietā, lai ietu un visur sūrotos par savu grūto dzīvi. Un mainīt nikus no hm uz mja noteikti liecina par izteikti attīstītu intelektu.
mja
m
līvai/zaklīnai tava aprobežotība izpaužas arī tajā apstāklī, ka pati pieliec sev plusiņus, nožēlojami
hm
h
ezis » hm 14:57 Tipa "godīgi cilvēki jau neies strādāt"? :D ------- jūsu domāšanas matrica ir pārāk primitīva, lai objektīvi diskutētu par lietu būtību strādāšana (kā jūs to sakāt) izpaužas kā darba spēka pārdošana kādam par atalgojumu (tas ir, vairums sevi/savu darbu pārdod, bet daži pērk) jūs sakāt 'gudrais jau neies strādāt', ... iespējams, ka gudrais tiešām neies strādāt, jo parēķinot, ka viņa pārdotais darba spēks nesedz izdevumus (maize un mūzika), viņš var arī atteikties strādā tiešām tikai muļķi, jo patiesi gudrie ir tie, kas muļķus nodarbina ;) pie 'gudrajiem' varam pieskaitīt arī tos, kuri veikli iekārtojušies, atalgojumu saņemot par bezdarbību tā, ka strādājošie muļķi, turpiniet strādāt, ražot pievienoto vērtību, un neiedomājieties protestēt, jo tas, mums, darba devējiem nemaz nav izdevīgi
qwerty
q
xxxl 13:42Runa ir par desmitgadīgu bērnu. Un par bērnību, kuru vajadzētu nodrošināt katram cilvēciņam viņa vecumā. ____________________________________- tu no Patiesības Ministrijas vai, ka tik pārliecinoši nosaki kas katram ir bērnībā jādara?
hm>muļķības slavinājums
h
Zaklina » hm 14:51 -------- tev būtu tiesības teikt, ka tu maksā nodokļus tikai tādā gadījumā, ja tu esi uzņēmēja un radi reālu pievienoto vērtību, nevis darbiniece valsts aģentūrā/iestādē vai algota dienas komentētāja neticu, ka tu vai zane/dace/lux esat uzņēmēji, uzņēmējiem nav laika sēdēt internetā, jo viņi strādā no 9.00-21.00 bez brīvdienām! man nav kredītu, ir viss, ko vajag, un materiālās labklājības nodrošināšana neuztrauc, bet mani uztrauc, ka LV ir 200 000 bezdarbnieku, apmēram 200 uz 1 darba vietu, mani uztrauc, ka iespējams visi 100 000 ir bijuši spiesti pamest Latviju, lai dotos sēņu vākšanā, mani uztrauc noziedzība, pusmiljons pensionāru, novārtā pamestie bērni.. mani uztrauc, ka Latvija drīz būs vieta, kur varēs uzturēties tikai savā mājā, aiz augsta žoga, ar suņiem un sargiem, jo uz ielas nebūs iespējams pārvietoties citādi kā ar auto un apsardzes pavadībā naids pret tiem, kuri ir materiāli nodrošināti pieaug ģeometriskā progresijā un tas ir tas par ko ikvienam būtu jāuztraucas, mēs esam soļa attāluma no tā, kad kāds iesauksies 'sitiet, bagātos!" un tad neviens no mums nebūs pasargāts, arī 'zaklinas', kuras varbūt cietīs tikai tāpēc, ka aiz savas 'gudrības' paņēmušas līzinga auto vai iesauļojušās solārijā vai par pēdējiem grašiem nopirkušas zīmolu drēbes nevaru vērtēt izteikumu, ka "es meklētu darbu, ja to zaudētu' citādi kā totālu aprobežotību, jo meklēt nav tas pats, kas atrast.. ja zaklīna nesaprot niansi, tad neviens viņai to neizskaidros
ezis
e
Tipa "godīgi cilvēki jau neies strādāt"? :D
Liva
L
Ja tas ir tas, ko tu māci saviem bērniem, tad man viņu ir tiešām žēl, bet lielākā daļa vecāku nav garīgi nelīdzsvaroti. Un nesapratu īsti nākošo komentāru - vai tu centies pateikt, ka par to, ka tu esi bezdarbnieks, vajadzētu iet protestēt deviņgadīgam bērnam?
hm
h
ezis » hm 14:51 ______ spogulis teic - ar taisnu muguru grūti dzīvot ceru, ka pielēca, bet visdrīzāk - ne

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas