Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Bez VL-TB/LNNK koalīcijā jauna situācija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Человек
Ч
Откравенно говоря мне сложно понять, что не устраивает ЦС.
Vēlētājs
V
Tiešām jūtos apmierināts, ka nobalsoju par nacionālo apvienību, vismaz man nav kauns, ka nobalsoju par kaut ko tādu, par ko tagad pašam jābrīnās, no kurienes šis balagāns"cirks aizbrauca bet klauni palika". Vismaz savu balsi atdevu par progresīvu politisku spēku.
Человек
Ч
Гиртс Валдис Кристовскис - мой идол!
!!!!
!
Mans viedoklis- visa šī jezga,kas sākās pēc vēlēšanām ar Kremļa lakstīgalu priekšā un pakaļā - Āboltiņu ar Co/Pabriks,Jaunups,Zaķis ,Štokijs ,Kampis utt./ ir visīstākais Kremļa projekts.Tagad sanāks,ka SC nepieņem VL nosacījumus,izvirza savus utt.,t.i., NEVAR Dombrovskis izveidot valdību.Zatlers berzē roķeles.Nominē kādu no SC un brauc PĀRLAIMĪGS ar Lilī uz Kremli saņemt idiota ausis. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Šoeiz var Jums piekrist. JL pats sapinies savos solījumos. Vienlaikus nepamet doma, ka viss iepriekš ar SC spici bija jau sarunāts. Visu cieņu profesorēm, kas turēja taisni savu mugurkaulu!
uh ti
u
sc vajag marinet "opozicijaa" kopa ar,gan jau ka veleshanu rezultatu viltoshanas sakara ielidushajiem 8 tekuljiem,uz nakoshiem 4 gadiem,i vsjo
arts
a
Valdība taču nav parlaments ne tur par valodu ne okupāciju un pat ja kāda nianse būtu SC taču nebūs vairākums ministru ,krīzēs taču veido plašās koalīcijas un cenšas glābt valsti.
Ino
I
Vienotība ir varena un iztiks bez citu balsīm!! Man apnicis Manu Vienotības fanu mazspēja attainot pareizi mūsu Vienotības galvenos darbības principus: 1. SKALDI un VALDI- vajag skaldīt visus un visur- partijas, saeimu, ministrijas, iestādes, uzņēmumus, pilsoņus, nepilsoņus, letiņus, krievus, ģimenes, trušus un c. 2. Ja IR cilvēks, tad pantu mēs PIEMEKLĒSIM- tas strādā universiāli, jo visi cilvēki grēcīgi, tāpēc tā nav problēma , lai kādu novāktu. 3. IR civēks, IR problēma, bet ja NAV cilvēka, tad NAV problēmas, tāpēc lai pirmie aizmūk letiņi, bet krieviņi tad paši aizbrauks, bet mēs ievedīsim kiniesus (TB- Ziļe) vai Citus latvijiešus (Eļerkte). Tās trīss ir mūsu universālās metodes, tāpēc patreizējo valdības veidošanu pēc tām viegli izskaidrot. 1. Salaižam matos sociķus (SC) ar naciķiem (VL/TB) un to jau palīdz viedā Latvijas avīze. 2. Salaižam matos trubas zemniekus (ZZS) ar sociķiem un to jau palīdz NRA. 3.Salaižam matos SCP un PS un to jau iekšēji paši deputātiņi dara. Kas paliek pāri- mēs - Premjer'ts un abolīte, kuri ir gan tautas glābēji, gan saulveži. Sapratāt? HA, HA, HA Ak, jā. Par ekonomiku- lai tās partijas, letiņi un krieviņi plūcas uz veselību (NU MASĀM TAK VAJADZĪGS KĀDS IENAIDNIEKS), bet tikai lai nelien naudas lietās! Tā mēs ar kopā saviem labdariem no SVF paši sakārtosim. Tas ir mūsu galvenais PRINCIPS- lai visi plūcas, bet NAUDU dalām MĒS (vienotības atlikusī spice, jo citu tad nav (tie plūcas) ). HA HA HA.
Человек
Ч
"Brauc uz savu laimes zemi un nemocies te Mūsu "sūdu bedrē"." - Но ведь я должен вас победить. Как же я могу отсюда уехать?
Sirmais
S
Tās ir smagas okupācijas sekas, tās ir krievu okupantu sagrautās saimniecības sekas.Brauc uz savu laimes zemi un nemocies te Mūsu "sūdu bedrē". Latvijai nav nākotnes kamēr tautas vairākums nenāks pie prāta un nenobalsos par "Visu Latvijai".Ja ,Tev, ar Latviju nepietiek, tad palūkojies par kādu sūdu bedri Krievi ir pārvērtuši Austrumprūsiju, kas kādreiz bija skaistākais un attīstītākais Eiropas reģions. Kur krievi tur posts un nabadzība! Bagātā Vācija vēl tagad nespēj izlabot to, ko sadarījāt Austrumvācijā. Puse Eiropas mokās nabadzībā pēc Jūsu saimniekošanas, bet vēl jums nav diezgan.
ku ku
k
piekrītu,andy,11.50 bildē skaidri ir redzama politika, nemaz analīze nav vajadzīga
mala
m
ko jūs cepieties!it kā nezinājāt,ka tā būs!ja nezinājāt,tad gaidiet vēl 4 gadus!
elementāri
e
Kamēr jau tādi Человекi diktēs mums savus noteikumus , tik ilgi arī nekas nemainīsies...
andy
a
Bilda gan labā! Tie abi viens otram netic ne par matu. Divi žuļiki, kas vienojas par darījumu, bet jebkurā brīdī gatavi dūrienam mugurā.
Человек
Ч
Что за буря в стакане воды? Во людям нечем заняться, обсуждают всякую чепуху и обсуждают. Политики их вгоняют в нищету - а они переживают за одних, ругают других:-) Тяжелые следы советской власти?.. Нет, тяжелая наследственность:-)
!
!
Nu kādēļ? Es izlasu, ka tu citiem liec klusēt, visiem pēc kārtas, neko nepasakot par tēmu, un atļaujos pret tevi to pašu, ko tu pret citiem. Nepatīk paša metodes? Ko sēsi, to pļausi? Starp citu, tas M burtiņš aiz tava vārda taču nav senākā profesija, ko? :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas