Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Bezdarbs sasniedzis 9,5%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sam anta
s
Ja man atdotu darba gados samaksāto soc.nodokli, es parakstītu apņemšanos neko no valsts neprasīt.
Jopcig Copcig
J
tie kas saka ka NVA butu jamekle kadi darbi vai japalidz iekartoties...NVA nav tadas funkcijas radit darba vietas, ja valsti tadu nav, tad nav ari ko palidzet atrast...NVA nav nekada Australijas vai Kanadas vestnieciba, kas varetu darbu piedavat. Varbut ka situacija rosinatu cilvekus nevis turpinat bezcerigi MEKLET darbu bet to RADIT? tikai kadam biznesa te butu jega? ja vien butu kada programma, piemeram, katram kas registrejas bezdarbniekos, iedod 10000 Ls? Ne daudz, ne maz. Ar nosacijumu, ka no valsts nekads cits pabalsts vairs nepienakas vismaz 5 gadi, to drikstetu panemt. Un tad jau redz, kurs nodzers, kurs varbut ko pasaks, kaut vai grozinus piit un pasaulei tirgot..
kadreiz biju
k
Kad es pirms gada iestajos bezdarbniekos, tad savu 8 meneshu laikaa taa arii nesagaidiiju savu kārtu uz kursiem, uz kuriem tik loti cereeju........saakumaa valsts nebija iedaliijusi liidzeklus, peec tam vairs vainiigo nebija...vnk nekas nenotika. ;( tikai liels klusums.
oi nē
o
no talonu sistēmas tālu vairs neesam...cukurs, cigaretes, veļas pulveris... uz galviņām algā 15 lati,
dzeris
d
Tad jau drīzāk varētu bezdarbniekiem finansēt kādfas produktu kartiņas, uz kurām tie var iegādāties Latvijā ražotu preci, tas stimulētu iekšēju ražošanu un patēriņu.
dzeris - eiropietis
d
Tu te runā par bagātākām Eiropas valstīm, no kurienes tad Latvijai tādass iespējas?
dzeris
d
Var izdasrīt vismaz to, kas nepreasa nekādiu naudu - atbrīvot mazo biznesu no dasžādām pārbaudēm, likiem maksājumiem, dažādi veicināt tā rašanos. Vajadzētu tak arī kāds valsts investīcijas darbavietu radīšanā, tas jau tāds apburts loks - jo vairāk bezdasrbnieki, jo mazāki nod. ieņēmumi un lielāki izdrevumi, tas ir strupceļš.
Trailer
T
to eiropietis: Tava atkāpe ir saprotama, bet joprojām neatbilst Latvijas iespējām Šobrīd ir jāinvestē izglītībā, zinātnē un veselībā. Punkts
Juris
J
Kā jau dadzi raksta ka šis skaitlis ir pilnīgs blefs tad tā ir taisnība.Jo nav nekādas motivācijas reģistrēties,ja nesaņem pabalstu vai arī neiet kursos.Kungiem ieteiktu motivēt cilvēkus lai viņi reģistrētos,tad tas skaitlis saaniegtu vismaz 20%.Rakstu jo esmu viens no tādiem izmisumā iedzītajiem,un pazīstu daudzus tādus kā es.
Liva
L
Varbūt NVA vajag organizēt Centrus, ko finansē NVA, kuros apmāca un motivē bezdarbniekus iesaistīties darbā. NVA kursi ir bezjēdzīga līdzekļu izšķiešana, tas vajadzīgs tikai NVA struktūrām atskaitēm. Darbību vajag, nepietiek ar statistiku un parādīšanos TV ar skaitļiem.
eiropietis
e
ES valstis, Vacija, Francija, Danija, Zviedrija, Somija, Belgija, Luksemburga, Austrija.......ja cilveks ir nonacis bezdarbieka statusa, vai vienkarsi vins nestrada vinam maksa bezdarbnieka pabalstu katru menesi, summa 500-700 eiro, bez tam visus komunalos un socialos pakalpojumus sedz no valsts budzeta.
apzagtais
a
I.Godmanis (LC/LPP) ir jatiesa par to, ka tiesi vina vadiba tika uzsakts genocids pret Latvijas iedzivotajiem un to vins turpina veiksmigi ar sodien.....
R(8)
R
9,5% bezdarbs, tas jau nau nekas , gan jau lidz nakosai ziemai sasniegsim 95,5% bezdarba un musu politiku vieniga atbilde bus NOTHING SPECIAL , mes jau to planojam .........................
t
t
nva, manuprāt, veic tikai mehāniskas darbības - pieraksta bezdarbniekus, koordinē dokumentus, lai izsniegtu pabalstus bet neko citu derīgāku viņi neveic turklāt neticu šiem 9% domāju, ka ir vairāk un vasarā tiešām būs tie 30%
verotajs
v
Tas, ka Latvij air tads bezdarbs ir tiesi Godmana realizetas politkas augi, jo tiesi Godmanis, kad ar meliem, viltu sagraba valsts varu (1991,g.) uzsaka Latvija tautsaimniecibas, rupniecibas, lauksaimniecibas iznicinasanu, apzinatu un launpratigu izpostisanu. ka tas bija,ir ta par to mes dzivie palikusie varam apliecinat. Vai kads Latvija ir uzskaitiji,cik daudz, desmitiem tukstosu cilveki ir iznicinatu sajos 18 gados tiesi Godmana realizetas politkas del? Cik daudziem simtiem tukstosu cilveku Latvija ir sakroploti likteni, dzives, cik iznicinati vel nedzimusi berni izpostitas gimenes? Par visiem siem noziegumiem, kuri ir veiklti sajos 18 gados ir jasauc sie noziedzinieki pie atbildibas un vini ir jatiesa un jasoda, sakot ar Godmani, Gaili, Nagli, Sadinovu, Berzinu, Birkavu, Skelei, Lembergu, Kalviti...............tiesai ir janak un noziedzinieki ir janotiesa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas