Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

BĢLM algu fondu samazinājis, atlaižot 40 darbinieku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nejēdzība!
N
Lidz šim biju pārliecināta,ka šajā ministrijā nav vairāk par diviem desmitiem darbinieku,bet te izrādās,atlaisto vien ir četrdesmit! Ko gan tāds bars tur sadara? Kāpēc BĢLM joprojām nav pievienota Labklājības ministrijai?
retorika
r
sitaa ministrija,kuru vada "vismaatiskaakais ministrs"ir izsmiekls pati par sevi!KO VINI TUR(MINISTRIJAA)DARA?-------NEKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
!
!
izrekjinaaju,ka pirms 40 atlaishanas ir bijushi 266
Hmm
H
Visus tos nejēgas ir jāiztrenkā!!!
Bāc
B
Cik tad viņu tur vispār ir, ja 15% ir 40 gabali!!!! UN kas no viņiem ir mainījies uz labo pusi nabadzīgo bērnu dzīvē?
kikii
k
1.Darbinieki bija pa daudz,bet ne tik daudz,lai atlaistu šādu skaitu ierēdņu!BĢLM ir jāintegrē Labklājības ministrijā!Izdevumi būs mazāki! 2.VAdiitāji un direktori atkal saņems tās lielās algas,kamēr 'mazie' ierēdņi darīs melno darbu un saņems mazas algas..
AD
A
Tīri matemātiski 40 ir 15% no 267, BET visticamāk, ka vispirms atbrīvojās no ZEMĀK ATALGOTIEM un tādā gadījumā ministrijas klerku skaits nav tik liels, bet, kā jau Dzeris 21:51 skaidroja, tik un tā tas PĀRSNIEDZ 100!
nīgrais
n
Tb 40 papildus bezdarbnieki, kuriem nu jāmaksā atlaišanas pabalsti, pēc tam bezdarbnieka pabalsti, pēc tam pienākās visvisādi apmaksāti kursi jaunas profesijas apguvei utt., + 40 ģimenes, kuras šo valsti nu mīļēs aizvien kvēlāk, un iebraukušus svešus tankus nekad nebučos? Man nezin kāpēc aizdomas, ka viens bezdarbnieks valstij izmaksā krietni vairāk, nekā ierēdnis, kurš pilda savus darba pienākumus, taču gan jau ministrs zina labāk (muļķi jau par ministru neviens neliktu).
Dana 1
D
Ka tik aldziņa kādiem neskarta.
Vellos!
V
40 atlaida? Jādomā, ka kāds pārītis ir atstāts. Man nav saprotams, ko viņi tur visi varēja sadarīt??? Vai kāds žurnālists nevarētu kādudien ieiet pie viena no šiem ierēdņiem un pajautāt: Saki, mīlīt, KO TU ŠODIEN ESI PADARĪJIS?
paregis
p
Vai kādam nebūtu jāatbild par tik liela nevajadzīgu darbinieku bara uzturēšanu daudzu gadu garumā?Cik miljoni ir izmesti vējāun kafijas pauzēs?Baštiku vajadzētu atstāt bez baškiha pēc šitādiem gājieniem.
žoržs
ž
lamājiet un gāniet ministrus, ierēdņus un saeimu, ja jums liekas, ka esat tik pareizi. bet gan jau paši ar iepriekšējās vēlēšanās tāpat kāds no jums, g;anītājiem, balsooja par LLP, TP vai ZZS. Un ja ne jūs paši, tad jūsu draugi vai radi. Tā ka - paši vien savu muļķību lamājiet, jo paši jau ar šādu valdību esat pelnījuši, neviens jums ar varu to nav uzgrūdis.
rere
r
rara,nabaga ļautiņi,ko jums kāds iekāš mutītē,to jūs pļuriniet.Uzrīdīti esiet uz Saeimu,tad arī rejiet.Mēģiniet paskaidrot,kas jums konkrēti nepatīk Baštika darbā.Man arī daudz kas nepatīk Baštika darbā.Vai man būtu jānolād Baštika māte ,ka viņa dzemdējusi tādu dēlu.Ne viņa māte ,ne Saeima Baštika milzīgo algu nesaņem.Baštikam pašam vajadzētu atbildēt kāpēc neko nedarot saņēma 4000 ls mēnesī,bet bārenim uzturnauda ir 27 ls mēnesī.Tad jau drīz mēs viens otru sitīsim nost,ka esam ievēlējuši Šleseriešus.
ilze
i
Baštikam tik daudz nevajadzēja čupoties ar Baknerfondu-bērnu adoptētājiem,bet darīt visu,lai šie bērniņi būtu vajadzīgi Latvijai.Tāpat Baštika ministrija lieki nēsāja ģimenes ministrijas vārdu--ģimenei ir pabērna loma Latvijā.Pasaulē izsenis vīrietim,ja viņš sapinas īsos bruncīšos,tad maksā ne tikai bērniem,bet arī sievai alimentus.Baštiks ne reiz neiebilda,kad precēti vīri uz oficiāliem pasākumiem ierodas ar padauzām,bet sieva pusbadā mājās krāmējas ar viņa bērniem.
šokā
š
15% ir veseli 40??? Tad, ciktur kopā strādā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas