Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

BĢLM šaubās par Ceraukstes bāriņtiesas vadītājas atbilstību amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Liene
L
Un kur paliek cilvēktiesības pārvietoties, ciemoties vai kā savādāk uzturēties kādā vietā. Vai pagasta bāriņtiesas priekšsēdētājai vajadzētu vakaros apstaigāt pagasta mājas un paskatīties, kur kurš atrodas. Vajadzētu būt kādai noteiktai kārtībai uzraudzībai. Vīrietis bija sodu izcietis un viņam nekādas uzraudzības nebija. Vecāmāte zināja situāciju, varbūt viņai vajadzēja domāt. Vēl tāds jautājums, par ko meitene teikusi tēvam, ka viņa neko nevienam neteiks? Tas drīzāk liek domāt par to, ka viņai bija kaut kas tāds zināms par ko tēvs baidījās tik ļoti, ka nogalināja???????
zvirbulēns
z
Jā, tā ir! Latviju savās skavās tur bailes, un tie lielākie gļēvuļi ir amatos sēdošie, verga dveseles, viņiem pat palaist vējiņu mežiņā bail, viens uz otru un riņķī apkārt vien bailīgi lūr :))) P.S. Ar labu nakti!
ABC
A
Es neesmu drosmīgs, man vienkārši Dievs nav devis visumā latviešiem tik raksturīgo kalpa bailīgumu no katra činavnieka, bez tam es diezgan labi zinu, kādā veidā reaģēt uz dažādiem pašdarbības pasākumiem.
zvirbulēns
z
Viņi skraida, skraida kā traki, viņi ir tik ievainojami, tik trausli, bet, ja viņiem palūdz no augšas, tad vispār nav runas, viņi tik čakli, tik čakli kā mazās bitītes zaļā pļavā. Turklāt Ģeneralprokuratūrā viņi aiz bezdarbības piepampuši teju zili. Viņiem nav ko darīt, un, ja nav ko darīt, un mīļi palūdz , tad ... :))))) P.S. Nu neskries, neskries, viņi ir arī neiedomājami sliņķi, neiedomājami. P.S. Tu tiešam esi tik drosmīgs, ka baidies tik no stroķa, ja nav ko likt pretīm?
ABC
A
Mani iebaidīt vispār nav iespējams, ja nu vienīgi ar šaujamieroci situācijā, kad mans ierocis atrodas seifā un nevaru tikt viņam klāt, bet tad, ja prokuratūras izmeklētāji sāktu skraidīt pa visām IP adresēm, no kurām nāk valdībai neglaimojoši komentāri, prokuratūras štatus vajadzētu palielināt par pārsimt tūkstošiem cilvēku, tāpēc šajā sakarā gan neredzu ne sīkākā pamata satraukumam:)))
zvirbulēns
z
Prāta tev pietiek, un neko tādu, neatļautu jau tu arī nepateici. Tavas tiesības ko teikt garantē Satversmes 100. pants, pat, ja visa Baptistu draudze aizskrietu pie Maizīša tagad paraudāt uz pleca. Vienīgi nelaime var atnākt nemanāmi gadījumā, ja Maizīša kantora "speciālisti" sāk dīvaini rosīties, pielietot varu, un, ja viņi nav lasījuši Satversmi, bet viņi kā likums tādās reizēs to nav lasījuši, viņi tik sameklējuši itkā atbilstošu pantu :))) P.S. Tik nepārproti mani, es Tevi nebaidu, es Tev tik aprādu, kāda ir realitāte, cik lielā tumsā mēs te visi grābstamies :)))
ABC
A
Domāju, ka prāta man pietiek: es taču neaicinu, teiksim, fiziski ietekmēt BēĢēLēMē pārstāvjus vai iznīcināt viņu nekustamo īpašumu, tādējādi vienkārši paužu savu viedokli par lietu stāvokli, un tas, ka bērnu lietu stāvoklis ir tikpat nejauks kā valsts finanšu stāvoklis, ir zināms pat jaunpiedzimušam ezītim, kur nu vēl pieaugušam cilvēkam.
zvirbulēns
z
Nav šaubu, Tu esi godīgs un drosmīgs cilvēks, tādēl man simpātisks, bet šajā tumšajā, pagrimušajā laikā, kad Satversmi nav lasījis pat galvenais prokurors, drosmi vajag apvienot arvien ar prātu. Likteni var izaicināt un vajag izaicināt, taču visu ar prātu, visu ar saprātīgu mēru. :))
Minjona
M
Lūk, kārtējais robs sistēmā (pareizāk sakot - neesošajā sistēmā) - kurš atbildīgs par bērnu - pašvaldība, kurā bērns reģistrēts, vai pašvadība, kurā bērns dzīvo??? Ha, īpaši, ja dzīvo mazītiņā pagastiņā, kur taču viens otru pazīst! Tad, ja jau Ceraukstes bāriņtiesas priekšniece nesajutās atbildīga par meiteni, vai viņa nevarēja tomēr sajusties tik atbildīga, lai padotu ziņu saviem Bauskas kolēģiem? Sak, - manā teritorijā te ne mans, bet jūsējais bērns, nāciet un apsekojiet, kā bērnam pie vardarbīga tēva klājas! Bet - nē! Tante Ceraukstē formāli tup savā vietā, kamēr Bauskas bērnu paņem un nogriež paša tēvs. A tante plāta rokas - tā meitene nebija "manā iecirknī"! Cik ilgi vēl amatam neatbilstošu personu dēļ mirs bērni? Vai Baštiks uz šo jautājumu var atbildēt? Cik ilgi? Un cik ilgi viņš pats domā tā - neko nedarot - tupēt savā ministra krēslā un plātīt rokas?
ABC
A
Zini, es laikam pēc rakstura būšu tuvāks Latvijas visbīstamākajai teroristei Mirdzai Rītiņai un civilā tērpti vīri ar dzelzsbetona ģīmjiem man nekādas šausmas neiedveš:))
J.Biotops
J
Kamēr BĢLM nav izveidota Galvenā apšaubīšanas pārvalde un es iecelts par tās direktoru ar vadības līgumu, 13X13 algām, dienesta maibahu, šoferi, miesassargu, 9 sekretārēm u.c. darbarīkiem, ar pilnām tiesībām apšaubu tādas ministrijas pastāvēšanas lietderību.
zvirbulēns
z
Nē, es negribu teikt, ka Tavs viedoklis neatbilst realitātei! Ļoti pat iespējams, ka atbilst, ļoti, taču es laikam neesmu tik drosmīgs, lai tā pateiktu, ibo es zinu, ka mūs novēro, un mums var piesieties, jā, Tavs augstā godā turētais Maizīšu Jānis, protams, ja viņam palūgs, bet viņam palūgt var katrā ziņā, katrā ziņā. Viņi tik jūtīgi, tik ievainojami, un Maizītis tik principiāls, tik taisnīgs, it īpaši, ja viņam tā mīļi palūdz kāds no varas elites. :)))))
ABC
A
Vai gribi teikt, ka mans viedoklis neatbilst realitātei? Es šo to zinu par baptistu būšanām un uzskatiem finanšu jomā (bērnībā kaimiņos dzīvoja pārliecināta baptiste), tāpēc domāju, ka diezin vai kļūdos.
zvirbulēns
z
Cik nikni, un tas trakākais teju patiesi vārdi :)))
ABC
A
BēĢēLēMē pastāv jau labu brīsniņu, taču likumdošanas jomā nav paveikusi ne tik, cik melns aiz naga, ja neskaita Baštika kareivīgo rīkošanos saistībā ar iespēju vienpersoniski izlemt jautājumus par bāreņu transportēšanu uz ASV un nodošanu baptistu rīcībā, kā arī kareivigo Šlesera aizstāvēšanu Jūrmalgeitas sakarā. Jautājumi par to, cik daudz bērnu ir bezpajumtnieki, klaidoņi, cik bērnu dzīvo zem nabadzības robežas, cik daudz bērnu neapmeklē skolu , cik daudz bērnu tiek nosisti, nožņaugti, izmesti pa logu un pakļauti cita veida vardarbībai, BēĢēLēMē uztverē ir pupu mizu vērti, jo atšķirībā no bāreņu skapēšanas Amerikas baptistiem šo jautājumu risināšana nekādu peļņu nenes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas