Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Bičevska dēļ groza likumu, JL protestē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ass
A
Es gan gribētu dzirdēt no jaunlaicēniem, kā vispār viņi vērtē valsts naudas aizlikšanu "Pareksam". Šajā lietā, kur bijušie banku vadītājiem, vairs nekas nepieder un ieķīlās to, nezin ko ir vairāk kā dīvaina. Tas viss izskatās pēc afēras! Vai tasnība, ka Repše pozitīvi vērtējis Godmaņa darbības šajā sakarā?
man vienalga..
m
Manis pec Bicevskis varetu but par cukganu, bet ja vinam doma gaisa kapec nevaretu likt par PAREX prezidentu? Jo mes redzam Laventu par bankas prezidentu, Karginu, Krasovicki un kas no ta visa sanaca.. JAUTAJUMA BUTIBA IR CITUR vai tas cukgans ir GODIGS UN NEZAGS! Ja vins sola nezagt lai ir par prezidentu varbut jauna slota tiri slauka?
dzeris
d
Man tas ir tikai vēl viens pierādījums, ka viss, kas notiek ap šo banku ir viena liela afēra.
HOHMA
H
tie APELSĪNI visu varu sagrābuši Tēvzemē un apkakājušies skraida pa Krieviju -Šķēle utt. - acis verat vaļā ...E. Krastiņš sen glumji-saldais,laizās, kur vien var PIĶI salaizīt ! Še varētu memuārus par tiem VALSTS zagļiem uzrakstīt.... žēl sava brīvā laika !
Lelle
L
TP valda princips vai nu lielākais kretīns, jebsu jo glupāks, jo labāks...pat likumus gatavi pārrakstīt viena kretīna dēļ... Tikai aizmuguriski visu nosaka bārdainais kurmju bende...
DD1
D
Edmunds Krastiņš un Mārtiņš Bičevskis ir varas mīluļi. Kaut kādu nesaprotamu iemeslu dēļ viņi abi tiek izvirzīti atkal jauniem amatiem. Kur slēpjas veiksmes atslēga? Vismaz vizuāli viņos var saskatīt kaut kādu līdzību.
@
@
Piekrītu Ērglim. Un problēmu tas - ka šādi rīkojas, bet no otras puses kaut ko gaida no tautas - tas tikai saasina. Var teikt, ka pat tieši tas ir būtisks iemesls. Man principā nav pretenziju, lai tā utu miga bankrotē.
Varka
V
Varbūt tas pensiju referendums bija neizdevies PAREX bankas mēģinājums panākt Latvijas valsts bankrotu, lai tad uz tā rēķina "uzvārītos".
Cita Politika
C
Stulbākais šajā stāstā ir exbaņķiera Kokina liktenis, kurš no bankas iemetās politikā, sajauca gaisu un ātri, ātri atpakaļ uz PAREXu. Ko tā citpolitikas savienība par to domā?
Dzīvnieku fermā
D
Tas, protams, ir stulbi, ka vienas neaizstājamas personas dēļ groza likumu, bet tā jau tas Latvijā notiek. Daži ir vienlīdzīgāki.
čamma-AL
č
Ja AL nebūtu no TP algotņiem, kas par naudu REJ uz JL, neskatoties uz problēmām, kuras viņi risina DAUDZ prātīgāk nekā valdošā kliķe, tad nebūtu iespaids, ka esi tas, kas aizmiglotām acīm lej miskasti visam virsū, kam pienākas ziedi...
to AL
t
Tātad tu atbalsti, ka šādi tiek kārtotas lietas? ???????????????????????????????????? Tad jau plānprātiņš izrādies pats ............................................................ ..................................................
AL
A
Tas Launais Laiks jau ir apriebies un cerams, ka tie plānprātiņi nākošajās Saeima vēlēšanās nepārvarēs 5% robežu. Kad viņi bija pie varas, viņi bija apaļas '0', bet tagad no stūriem kauc kā šakāļi.
Ērglis
Ē
Nu bet par KĀDU uzticēšanos Parex jautājumā var būt runa, ja šādi tiek kārtotas lietas? Kas tajā Bičevskī tāds neaizstājams? Valdībai nav labāku cilvēku, ko tur ielikt? Stabīli ir, bet acīmredzot puisim ir taisnā līnija ar Bārdu, bez kuras galīgi nevar. Laba dāvana valsts svētkos.
kaķka
k
Tās cūcības koalīcija jau sastrādājusi tik daudz, ka nav spēka vairs klausīties. Viss tiek darīts, lai valdošo banda iedzīvotos valsts naudā un pie tam neierobežotā daudzumā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Pilsoniskā savienība vēlas Godmaņa skaidrojumus par Parex banku

Gatis Kokins atgriežas Parex bankā

Feiferis apstiprināts par Parex bankas valdes priekšsēdētāju; Kargins - vietnieks

Izmaiņas Parex bankā noskaņu ASK Rīga komandā nav ietekmējušas

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas