Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Bičevskis: budžetu mēs spējam kontrolēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
filozofs
f
eenu ekonomika ir jaaizniicina , taadi nemaz nedriiks saukties par uzņeemeejiem , paaši sheemotaaji arii vainiigi , jo normaalam uzņeemeejam jaamaksaa arii par valsts apčakareetājiem , ja mums nebuutu 40 % eenu ekonommikas tad arii par tiem 40 % paareejiem buutu dziivot vieglaak , taakaa godiigie , nezzģeejiet zaru uz kura paši seežat...
ē
ē
vai nekad neko neesi dzirdējis par izmaksām un par PVN atmaksām? PVN nāk klāt katrai pievienotajai vērtībai, ne jau tiek pierēķināts atkal un atkal, jau apliktai ar nodokli precei pa virsu. Un patēriņa aplikšana PASAULĒ nozīmē netiešos nodokļus - PVN un akcīzi, kuru samaksā gala patērētājs.
...
.
dzirdēju, ka jēļu resnis studē filozofos :D Lai nu kā tur būtu, Dombroskis izvilks uz tādu pašu taktiku, kā pirms pašvaldību vēlēšanām. Vēl vairāk, JL iznīcinās uzņēmējdarbību, piespiedīs pensionārus iet pēc ragaviņām un braukt uz mēžu un jaunie cilvēki joprojām turpinās doties zīvot uz ārzemēm. Dombrovska darbības rezultāts - MALACIS! Nezin kāpēc jēļu naudasmaiss VK līdz pat šim brīdim vēl funcionē. Interesanti, kāpēc iestāde līdz īsm vēl nav likvidēta. Takš zināma interese tur ir, ko?
Stulbums
S
budžetu jūs spējat kontrolēt, vienīgi jūsu šaurpieru karjeras ierēdņi nespēj izveidot labu un taisnīgu nodokļu sistēmu.
viesis
v
Hm, ja mani atmiņa neviļ, FM prezentēja vairākus nodokļu politikas maiņas virzienu, kuros visos galvenais uzsvars bija uz PVN palielināšanu. Vienkārša PVN palielināšana iedzīs sabiedrību vēl lielākā nabadzībā, jo: PVN tiek maksāts ne tikai par precēm, bet arī elektrību, gāzi, degvielu, sabiedrisko transportu, zālēm. PVN paaugstināšana elektrībai, gāzei, degvielai, automātiski nozīmē arī preču cenu celšanos, ko vēl vairāk pastiprinās PVN celšana arī pašām precēm. Tā rezultātā vietējo ražotāju preces atkal izkonkurēs ārzemju lētākie ražojumi, tas arī būs viss atbalsts ražotājiem. Starp citu- FM valda analfabētisms. Bičevska piesauktā patēriņa aplikšana ar nodokli, pasaules praksē nozīmē palielinātu PVN luksus preču grupām- rotaslietām, dārgām mašīnām, jahtām, nevis automātiska PVN celšana visam...... "Neapliekamā minimuma paaugstināšana- zināms progresivitātes elements"....... Smieklīga ir piebilde par progresivitāti, tas nozīmē, ja cilvēks dzīvo mēslos līdz ausīm, un vienu dienu viņš pēkšņi izdomā, ka vismaz jāizmazgā kabataslakats, tad to arī var saukt par zināmu progresivitāti.....
filozofs
f
izskataas , ka Dombrovskis izvilks , ar jauno budžetu jau buus vieglaak , ja aizdurvee paliks teepisti , tad varees teepistu bastionus izniicinaat liidz nullei , kas dos valsts budžetam lietu atslogojumu , liidz tam nav taalu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas