Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Bičevskis: lēmuma par pensiju samazināšanu pirms vēlēšanām nebija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sesksons
s
Pirms Velesanam visi ir balti un pukaini, bet pec tam izlien radzini un aste, ka ari paradas kajas ar skeltiem nadziniem un acis klust asins sartas !!! Ta nu tas ir !!! Jo vietam jau jut sera smaku, kur bija sede vai kada konference !
aa
a
Bičevski, labaak pastaasti par Parex bankas "pārņemšanu"
chingacguks
c
Universālais līdējs Bičevskis pats īsti nezin ar ko nodarbojas Finanšu ministrija, kur nu vēl to, kur atrodas Argentīna un Čīle.
xZ
x
Argentīna, Bičevski, Agrentīna. tas nekas, ka cits kontinents, kultūra un mentalitāte. Ekonomikas pamatlikumi no tā nemainās.
x
x
dont cry for me argentina- te bus piemers, kur sakotneji centas rikoties atbilstoshi kreditdeveju interesem) un atbilde laikam svarigaka dalja ir PIENJEMTS lemums?:)
Tā, lūk!
T
Malacis Bičevskis, salika visu pa plauktiem. "Mēģinājums apgalvot, ka pasākumu liste, par kuru politiķi lems, ir pieņemts lēmums, ir spekulācija un kacināšana," Tieši tā, un tā rīkojas prese visu laiku, sevišķi tajā budžeta grozījumu pieņemšanas dienā, kad nepieredzējušākam cilvēkam šķita, ka ik pēc pusstundas valdība pieņem dažādus lēmumus un griež pa visām vīlēm.
Lienīte
L
Zināšanai (dļja osobo tupih): pensijas radās slavenajā naktī, kad valdībā ieradās Zatlers. Ja EK un SVF nepastāvētu uz 500 miljonu mazināšanu, bet būtu pieļāvušas 400 miljonus, pensijām neviens neķertos klāt. Diemžēl, 100 miljoni bija izšķiroši.
grieta
g
a peec veeleesjanaam, kad nevienam vairs nekas nedraudeeja - arii paradiijas. nu ja... taa jau arii visdriizaak bija :)) nu šarmanti, es teikšu, šarmanti... nu Bičevska kungs - tagad ar pensijas vairs nesamazinas, ja??? :))
Mantrausis
M
Ko var ņemties par tām pensijām? Tāpat skaidrs, ka aplam un nelietīgi. BET! Vai patiesi taisnība būs Panam Kleksis, kas jau labu laiku skeptiski norāda, ka "elite" nogaida, jo cer izlīferēt tāpat. Parex bruka pērn augustā-oktobrī. Valdība mainījās. Aizņēmumu vajadzēja. KO ir izdarījuši valsts analītiķi-ekonomisti. Neko! 6 mēnešus LV dzīvo vecā režīmā. Atņem tiem, kam tā ir maz vai tiem kas pelna, vai tiem, kas nudien vajadzīgi. Palasiet rakstus visās trejās avīzēs, peimēram, vakar LA par Zāļu valsts aģentūru, Veismanes plātīšanos. Parex lietas... manuprāt, valsts tiek apzināti vesta virzienā bankrots. Ja jau pat Ķirsons, kas allaž bijis politiķu "draugs" neiztur... Man šī liekas "Glābjas, kas var" politika... Nekas taču NAV mainījies, tikai kase tukša....
pīlīšpūtējs
p
tas kas riita aviizee, tas ir tas pats, ka viena vecene teica...
zvirbulēns
z
Kad šito glumekli patrieks?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas