Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Bičevskis nolēmis nepārreģistrēties Tautas partijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha ha
h
Tev, un visiem jēlajiem "komentātiem" no TP ir tādas bailes, ka pat valoda sāk raustīties. Varbūt vara pateikt,, kāpēc Repše aizgāja no JL kongresa, kāpēc izslēdza vienu no JL dibinātājiem Titavu?
jupis
j
Cik daudz komentātu tēpistu spriešanas līmenī un stilā! Brīnums, ka tā savtīga ieraušana var samaitāt cilvēka morāli, un daudzi savu pazemīgo kalpošanu šai politmafiozajai partijas elitei un savu rebju bīdīšanu uz sabiedrības rēķina uztver kā savas dzīves augstāko vadmotīvu un sasniegumu!
Drosmis
D
Domā ka tu kļūsi labs STrīpainajam frencim, ja izlēksi no oranžajiem.Tā ir kļūda,nepiedodama tādam šahistam kā tu.Bet cerība mirst pēdējā...
cip
c
Vai tas glābs !Man tā vien liekas,ka TP darboņus ķers un sitīs!Tāds riebums cilvēkiem pret Tautas partiju!Un ir tak godam nopelnijuši.Bičevski blēdigs līdz nemaņai!
ekharts
e
Jūt,ka nebūs kas pakaļu piesedz!
Drosmis
D
varu pateikt ,ka krievu valodā skannn šādi;;PRODAŽNAJA ŠKURA''.Piedodiet,bet tieši tā.
zinošais
z
Nedomāju vis, ka visi bastioni jau krituši. Ir vēl tāda Valsts reģionālās attīstības aģentūra un Reģionālā ministrija, kas tur savās spīlēs visus laukus, tad Demakovietes paliekas-Latvijas nacionālais mākslas muzejs, Valsts kultūras pieminekļu inspekcija, Kultūrkapitāla fonds, Latvijas nacionālā opera, Kinocentrs u.c., tad visa Tieslietu sistēma, kurus pamatīgi jātīra ārā, jo tur viena vienīga oranžā mafija saimnieko.
Dainis
D
Domāju, ka M.Bičevskim izdevies apsveicams solis - vienīgais iespējamais šajā situācijā. Partijai bija palicis pēdējais lojālu atbalstītāju bastions - augstākie valsts ierēdņi. Bija TP ieliktenis Zigurds Magone (Jaunie trīs brāļi) - viņa amatu nenosargāja. Pirms gada atmazgāja pēdējos 6 miljonus koncertzāles projekta skicei. Veselības aprūpē likvidēja veselu baru aģentūru - Rozentāle to nespēja aizkavēt. Un pat oranžistu lielziedotājs un "inkasators" Bērnu slimnīcā - Aivars Lisenko iekļuvis lielās nepatikšanās. Partija varēja mēģināt viņu izpestīt - bet tai vietā oranžistu barveži savu atbalstītāju nodeva. Ja TP nevar pasargāt pat "savējos" ierēdņus un aģentūru vadošos darbiniekus - tad kāda no šādas partijas jēga? Pēc šī atgadījuma vēl nevar spriest par M.Bičevska profesionālajām īpašībām, bet drīzāk par to, ka oranžistu politiskais jumts vairs nedarbojas. Ja partijai būtu kaut kāda cita pamatideja - nevis tikai kā naudas atmazgāšanas un jumta organizācijai - tad vēl saglabātos cerības. Bet tagad kas? Kurš gādās par atlikušajiem oranžajiem ierēdņiem? Baidos, ka Šķēle var uzmest... ja cilvēks nav vairs viņam vajadzīgs. Stulbi! Drausmīgi stulbi!
fui
f
Bicevski vajadzetu patriekt ar sudainu koku! Ta ka stasanas no partija nepalidzes! Tu esi maita un nulle!
dzeris
d
Viņš zina, kad jāmūk, tātad TP beigas.
SABRAUKTAIS EZĪTIS
S
Oranžie seski mūk no bēgošas tupeles.
Juhans
J
Jāiet uz SCP!
xxx
x
Nu, bet, protams! Šeit viss jau izšņākts, jāpiebiedrojas eirobirokrātiem "pārziemot"
Andris
A
Viņam ir izvēle, ja viņš grib "pārziemot" zebras riesta laikus?!
glumajam zēnam
g
Visu, ko man vajadzēja, es no tevis, Tautas partij, esmu saņēmis. Tu man vairāk neesi vajadzīga. Atgādinu, "Nepateicība ir pasaules alga!"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas