Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Bijušā satiksmes ministra šofera dēls aiziet no "Pasažieru vilciena"

Satiksmes ministrs Kaspars Gerhards (TB/LNNK) darba tikšanās laikā ar AS "Pasažieru vilciens" vadību norādīja, ka, ņemot vērā izdevumu samazinājumu visās budžeta pozīcijās, mārketinga projektu realizācija uzņēmuma valdes līmenī nav atbalstāma. Pēc tikšanās PV valdes loceklis, bijušā satiksmes ministra Aināra Šlesera (LPP/LC) šofera dēls Kaspars Upenieks ir pieņēmis lēmumu par atkāpšanos no amata, _Dienu _informēja K. Gerharda preses sekretāre Inga Spriņķe.

K. Gerhards tikšanās laikā iepazinās ar aktualitātēm pasažieru pārvadājumu pa dzelzceļu jomā un pārrunātu esošo situāciju PV. Darba tikšanās laikā AS „Pasažieru vilciens” valdes priekšsēdētājs Reinholds Pelše informēja par uzņēmuma attīstības plāniem, ka arī pasākumiem, kas veikti, lai taupības apstākļos samazinātu uzņēmuma izdevumus, bet no tā neciestu pasažieru pārvadājumu kvalitāte un apjomi.

K.Upenieks izteica pārliecību, ka jau uzsāktie mārketinga projekti tiks realizēti nākotnē un nodrošinās stabilus papildus ienākumus akciju sabiedrībā.

Savukārt Kaspara tēvs Elmārs Upenieks nav iepriekš bijis Satiksmes ministrijas štata darbinieks un arī šobrīd nestrādā ministrijā, norādīja I. Spriņķe. Viņa klāstīja, ka šofera pakalpojumus ministrijai nodrošināja apsaimniekošanas uzņēmums, kurš ministriju informējis, ka E. Upenieks pie viņiem vairs nestrādā.

Jau vēstīts, ka iepriekš bijušais satiksmes ministrs A. Šlesers un viņa komanda pat sapinās melos par viņa šofera dēla Kaspara Upenieka (26) iecelšanu ļoti labi apmaksātajā PV valdē, kad izrādījās, ka patiesībai neatbilst ziņas par jaunā cilvēka īpašu izglītību vai pieredzi mārketingā. Kaspara tēvs Elmārs Upenieks, kurš nesen bija iecelts cita Satiksmes ministrijas uzņēmuma Latvijas autoceļu uzturētājs padomē ar Ls 900 algu, bet no tās aizgāja pēc mediju kritikas par A.Šlesera (LPP/LC) tendenci ministrijas uzņēmumos iecelt savējos pat bez izglītības un pieredzes, uz jautājumu, vai viņš lūdzis dēlam atrast darbu, paziņoja, ka šī ir "ģimenes lieta, kurā jums nav jārakājas".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Gerhards: jautājums, vai PV vajag valdes locekli, kas atbild par mārketingu

Šlesers un komanda sapinas melos

Šlesera šoferis: dēla iecelšana SM uzņēmumā ir ģimenes lieta

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas