Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Bijušais armijas preses virsnieks Davidovs turpina strādāt bez algas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paziņa
P
Sveiks, Uldi, Tu es malacis. Es arī piedāvāju savu ekspertīzi un pieredzi, bet kad paudu vēlmi darīt to par velti, sākās liels apjukums un uz mani raudzījās, ka uz ienaidnieka iesūtītu aģentu. Beigās man piedāvāja kaut ko līdzīgu kurjeres darbam. Nu tad es nospļāvos (pārnestā nozīmē) un tagad strādāju par ļoti lieliem honorāriem un sev piemērotā profesionālā līmenī. Gribējās jau tai Latvijas valstij palīdzēt, bet nesanāca.
Hava
H
Visu cieņu brīvprātīgā darba veicējam! Komentāri gan... kauns.
...
.
gadu laikā radies iespaids, ka šis tiešām ir godavīrs... varbūt tāpēc, ka man ir hronisks riebums pret p@diņiem rozā kaklasaitēs.. nezinu..
latvietis
l
Viņš laikam krievijas skaistulis
lasItāja
l
Apsveicu, jo vinjam veel ir iekshaa zinaashanas ko dot. Vinjsh arii to var atljauties. Tas ir daudz labaak, nekaa izpausties komentaaros pulgojot valdiibu.
Lai būtu sekotāji!
L
VISU CIEŅU! Es par to esmu domājusi. Daudzi cilvēki /īpaši vientuļie pensionāri/ jūtas nevienam nevajadzīgi. Līdz ar to viņiem zūd dzīvesprieks, var pat veidoties depresija. Tad nu brīvprātīgais darbs būtu izeja. Domāju, ka krīzes laiks būtu tieši tas brīdis, kad to uzsākt. Vienīgais - pašam tas jāgrib un jāatrod joma, kur izpausties. Vēlreiz - visu cieņu Davidova kungam! Īstena patriota cienīga rīcība.
Slaidais
S
Malacis,īsts godavīrs. Bet šeit portālā visādiem "miskastniekiem" pat tas skauž:ka cilvēks ir vajadzīgs.
zaglers
z
Lūk tas ir ''Stahanovietis" ! Man maizi nevajag,dodiet man darbu ! Pēc apaļajiem vaigiem un dubultzoda var secināt ka šim sieva garšīgi taisa pusdienas !
Ruksis
R
Pēc tam iešķiebs prasību tiesā - jo par katru darbu ir jābūt vismaz minimālam atalgojumam un nodokļiem. Bet varbūt tiesa piespriedīs maksāt vidējo nozares algu. Tā divaini, ka šis kabinetu un koridoru militārists sevi nespēj realizēt privātajā sktorā. Acīm redzot nav pieprasījuma pēc šādas kvalifikācijas. Un voluntierēt kādā bērnu namā vai patversmē par trauku mazgātāju arī laikam negribās. Gribās sēdēt savā iesildītajā krēslā un cerēt, ka atgriezīsies treknie gadi. Būtu jāizpēta vai šis arī nav atvaļinājies kā indvalīds. Kā zināms - armija veselību bojā. It īpaši kabineta žurkām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas