Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Bijušais deputāts Deņisovs joprojām brauc ar Saeimas auto

Naktī no 26. uz 27. decembri Rīgas lidostā bijušais Saeimas deputāts Oļegs Deņisovs pēc atlidošanas uz Latviju no Kijevas mājup devās ar Saeimas autobāzes dežūrauto, novēroja TV3 raidījums „Nekā personīga”.

„Nekā personīga” demonstrētajos kadros redzams kā ar vienu no pēdējiem reisiem no Kijevas Latvijā atgriezies bijušais deputāts O. Deņisovs. 

Eksdeputāts no lidostas braucis uz Rīgas centru ar VOLVO. Automašīnai bija Saeimas autobāzes numurs AA6665 un Saeimas caurlaide aiz priekšējā stikla.

VOLVO ar numuru AA 6665 ir Saeimas dežurauto, ko ārkārtas gadījumos var izsaukt Saeimas darbinieki vai deputāti. Ieraksts dispečeru žurnālā Saeimā liecina, ka automašīnas pasūtītājs bijis deputāts no Saskaņas centra Aleksandrs Sakovskis. Kāpēc ar auto tonakt nav braucis viņš, bet ar Saeimu vairs nesaistīts cilvēks, deputāts negrib stāstīt un pat nenoklausījies jautājumu metas bēgt.

Pēdējās vēlēšanās Saskaņas centrs O.Deņisovu sarakstā neiekļāva un nu viņš ir parasts pilsonis.

Aleksandra Sakovska palīdze Marija Daņiļēviča iepriekšējā sasaukumā palīdzēja Deņisovam. Kopš trešdienas, kad raidījums sāka interesēties par naksnīgo braucienu, M.Daņiļēviča ne Saeimas gaiteņos, ne savā kabinetā nebija sastopama. Iespējams, ka auto uz lidostu savam bijušajam šefam palīdzējusi izkārtot viņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas