Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Bijušais direktors 1.slimnīcas teritoriju vērtē uz 100-150 miljoniem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
V
V
Rozentāle tak ir no TP, vai vēl ir kādi jautājumi, tur tiks uzbūvēti "Mākoņi-2"!
žanna
ž
Aicinu piedalīties un aizstāvēt Rīgas 1. slimnīcu! Izveidosim Baltijas ceļu. Rīgas 1. slimnīca ir vairāk ar kā 200 gadu senu vēsturi, tradīcijām un profesionālo varēšanu. Atcerieties- sprādziens Universālveikalā- visus ved uz 1. , barikādes Vecrīgā- ved uz 1. Viņi nepiedalās reklāmās kā Stradiņi par holesterīna skaitļiem utt, viņi strādā un strādā ātri, profesionāli augstā līmenī. Viss pamatā neatliekamā palīdzība. Nevar salīdzināt ne ar kādu Linezeru, Biķerniekiem uc hosteļiem.
Oskars
O
Tad jau kāds KRIEVS par 100-150mil/RUBĻU PAĶERS un JL tāpatka TP laikam turpinās PĀRDOŠANAS OPERĀCIJU .(man jau JL sāk NEPATIKT )
es-
e
Tev laikam ar galvinu nav kaartiibaa,nav gadijumaa baigaas pohas?Tev skaidri un gaisi paskaidroja,pilsetas centraa,tas noziimee pietiekami tuvu no visaam vietaam Riigaa.
ELFA
E
Kāpēc guļ UNESCKO pārstāvji Latvijā ,tas smaržo pēc tiesu darbiem Eiropā .Komiski ,ka tiek vākti paraksti ar portāla ''draugiem ''palīdzibu .Ja puse Rīgas iedzīvotāju nostātos aizsargāt 1. slimnīcu ,kā tas notika barikāžu laikaa.Nešaubos ,ka ''šleseriāde'' bez problēmām brauktu ar buldozeriem dzīvu cilvēku massā !
ELFA
E
Kāpēc guļ UNESCKO pārstāvji Latvijā ? Mazliet koomiski ,ka ar portāla ''draugiem '' tie vākti paraksti .V
@
@
"nav īstais brīdis 09:34 Šobrīd jau nu nav īstais laiks izpārdot valsts nekustamos īpašumus. Ja nu vienīgi kāds Jaunā laika sponsors to ir noskatījis." Ja kolektīvā atmiņa neviļ, uzņēmumu un īpašumu pievākšana līdz šim ir bijusi Šķēles rokraksta pazīme. Nacionālais uzņēmējs, kā šis pats sevi dēvē, var parādīt, kur viss savulaik sazagtais ir palicis? Pareizi - pa taisno krieviem pārdots. Acīmredzot, no turienes arī nauda nākusi sākotnējam pirkumam.
chingacguks
c
Šķiet Rozentālei infektoloģijas centrā ir dotas plānas aploksnes, tagad jāsteidz atgūt nokavētais.
lāsts
l
Tajās reizēs, kad izsauktie ātrie atbraukuši tiešām ātri, piemēram, uz autoavārijām, cilvēki vesti uz 1-o. Mana slimā ome glābta 1-ajā neskaitāmas reizes. Grūti iedomāties, kas būtu, ja no Rīgas centra būtu jāved uz Pārdaugavu. Pašai gadījies vest cilvēkus uz 1-o., jo tuvāk. Un, ja pašai ko vajadzēja, esmu gājusi uz pirmo, nevis tērējusi pusdienu, lai brauktu uz Gaiļezeru vai Stradiņiem. Kur Tu dzīvo, johaidi??
gugu
g
>>johaidī 1.slimnīca ir pašā centrā! Tas ir svarīgi! Cik zinu, tur ir ielikts ievērojami daudz līdzekļu, lai no ārpuses senatnīgajās ēkās iekšā būtu mūsdienīgi komforta apstākļi slimniekiem, nemaz nerunājot par mūsdienīgajām med. aparatūrām. Pēdējais stulbums un nelietība būtu to likvidēt.
johaidi
j
Pilnigi demagogisks un nelogisks arguments. Ludzu pasaki, 1. slimnica ir tuvuma kam? Un vispar, Zeme ir apala un Zemes virsmai nav centra.
lāsts
l
Situācija valstī kopumā vērtējama kā genocīds. Tikai pēdējais noziedznieks spējīgs slēgt vienīgo slimnīcu Rīgas centrā. Cik reižu smagos gadījumos cilvēki izglābti tikai tādēļ, ka 1.slimnīca ir tuvumā. Tiešām jācer, ka princips - katrs saņem pēc nopelniem, darbosies un mantrausīgie neģēļi, kam vienmēr visa par maz, saņems pelnīto sodu.
nav īstais brīdis
n
Šobrīd jau nu nav īstais laiks izpārdot valsts nekustamos īpašumus. Ja nu vienīgi kāds Jaunā laika sponsors to ir noskatījis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas