Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Bijušais lauksaimniecības ministrs Ģēģers par morālo kaitējumu saņems 10 000 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lūriķis
l
Kā savlaik izteicās viens no gudrajiem-G-24,tā ir skolas nauda!
Oskars
O
Kad tādu NAUDU saņems TRŪCĪGIE ?????
Lelle
L
Bļin, nu kas tās par tiesā pie mums?!
po
p
Šitais blēdis sadeva godīgai sadalīšanai paredzētos resursus saviem drauģeļiem. Gan Andrim, gan Latai, gan Gustānam... Vienīgais mierinājums, ka palūkojoties šito mērgļu sejās mēs redzam, ka labumā viņiem nav gājis. Un kas tie par idiotiem, kas te īd par ģēģera sabojāto dzīvi. Cik cilvēkiem dēļ tādiem muļkiem kā viņš tagad nav jāpamet sava dzimtene un jāsāk dzīve no jauna citur.
Andris
A
sāksim ar to, ka vēl jau tiesvedība nav galā, tāpēc pāragri priecāties.....
Sviests
S
Gribētos apskatīties kā Jūs viņa vietā justos - valsts sačakarē dzīvi un pēc tam par to 10 štukas, lai nu kā taisnīgi tas nav. Pie tam ja jau šamējo ataisnoja, tad nebija kam pieksīties, bet te visādi gudrie salasijušies, kam jebkuru nosaukt par zagli un izlaupītāju nekādu problēmu, un pierādījumus ar nevajag, lopi Jūs esat!
?!
?
Vai tiesā Ģēgerim nejautāja kur likts G-24 kredīts, ja līdz šodienai nav atdots?
no malas
n
Bijušais lauksaimniecības ministrs Dainis Ģēģers, kurš no Tieslietu ministrijas (TM) vēlējās piedzīt 500 000 latu par morālo kaitējumu, saņems tikai 10 000 latu, pastāstīja Augstākās tiesas Komunikācijas nodaļas preses sekretāre Baiba Kataja. ----------------------------- Daini pa mazo krānu dabūji tāpēc, ka ministrijā izperēji lielāko Latvijas IZZADZĒJU šķēli. Biji sū priekšnieks, ja paņēmi sev tādu vietnieku...
ihaha
i
Tas, ka G24 lietaa nav vainiigo, - naudinha pazuda, i neprasi, - kaapeec, - tas var notikt tikai Latvijaa! Par sho naudinhu tapa jauna tulpju shkhirne - G24, - i neprasi autoru!
uiy
u
tas ir tapat ka ar tiem angliem, pec tam, kad policistu piekava un tiesa attaisnoja, saaka prasiit kompensaciju, jo redz latvijas humanaakaa pasaulee tiesa, kas kops 1991 nevienu nav notiesajusi ir taisnigi secinajusi, ka neviens latvija nav vainigs! un vienigais, kas izlaupija latviju un izskerdeja naudu treknajos gados ir latvija pati.
zemnieks
z
Nu ka tad, Gegeris kopa ar Skelei, Gati Kruzi un Editi Jansoni (LATA INTERNATIONAL darboniem) nozaga Latvijas valstij milojoniem latu, nauda kura naca ka palidziba, pec Latvijas neatkaribas atjaunosanas, no arzemem. bet sis vel jutas, ka vina ciena ir pazemota. Tieslietu minstrija sez A. Skeles rokaspuika Seglins un tad jau, protams, ka var maksat kompensacijas no valsts budzeta savam partneram, pec saimnieka paveles.
vilis
v
Ja izpildija zicpriekšēdētāja funkcijas un tagad saņem vēl 10000 tad tā ir laba nauda.
Māris
M
Paskatīsimies, cik tad tiesa piespriedīs mums par labu Aivaram?
Andris
A
Cilvēkam par visas dzīves izčakarēšanu un sievas novešanu līdz nāvei šo smieklīgo summeli, bet kāsīšu tinējai par noklausītam klačām 100000! Latvija rullē!!! Bet vispār tas ir labi - skopais maksā divreiz. Saņemieties Ģēģera kungs - diemžēl Jums vēl jāpacīnās, bet EUCT noteikti lems taisnīgi! Es nešaubos!
Lelle
L
Ko neteiksi! Vai tad valsts izzadzējiem ir morāle, kurai var kaitēt? Lai man neviens nestāsta, ka Ģēģers nezināja ko viņa padotais Šķēle dara!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas