Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Bijušais mācītājs Korālis uzvar KNAB strīdā par atrašanos interešu konfliktā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juris
J
Turies, Valter! Man prieks, ka Tu esi uzvarējis tiesā pret KNAB un stājā pret LELB pakalpīgajiem mācītājiem. Šajā muļķu un pielīdēju zemē nevienam nav viegli. Tie paši komentētāji, kas Tev lej virsū mēslus, Tev smaida sejā un vēlas pie Tevis kristīt bērnus, svētīt mājas. Tādu liekuļu ir pilna Latvija. Tu esi lielisks ar savu drosmi, apņēmību, mērķtiecību un dzīvesprieku. Baznīcu agonija ir acīmredzama. To redzu Valmierā un Rīgā. Tie, kuri Tevi izē'da ir jau savu sodu dabūjuši un vēl dabūs.
.
.
un kas korālim maksās morālo kompensāciju ? kāpēc par vairāku gadu tiesāšanos netiek izmaksāta pienācīga morālā kompensācija. domāju asv varētu pietiesāt pat miljonu bet latvijā tikai opsiii atkal kļūdījāmies !
rrr
r
jautājums 03.12.2009 20:14 Nu jā...Tikai Korāli no mācītāja amata atbrīvoja par uzmākšanos draudzes jaunkundzēm. Mums luterāņiem tas neskaitās labs stils. Jo precēts... ========= Nu toties katoļiem tas ir ok sevišķi uzmākties maziem draudzes zēniem :D
Andris
A
Kaut kāds murgs ap to Korāli. neticu nevienai kļauzai. Man ir paziņa, kurš pazīst patreizējo Valmieras mācītāju Arni Bušu un stāstīja par viņa politiskajām "varoņgaitām" Tautas partijas paspārnē Valkā, no kurienes aizmucis uz Rīgu un pielabinājies virsganam Vanagam. Esmu pilnīg pārliecināts, ka visas šīs sāgas ir mācītāja Korāļa noņemšanas iegansti un psakas. Jo citādi cilvēki būsu vērsušies tiesā. Visa Latvijas politika ir pilna ar pasakām un cilvēku gļēviem murgiem. Atbalstu šādu cilvēka cīņu pret nejēdzībām sev visapkārt, kādu bijušais Valmieras mācītājs uzsācis un prieks, ka viņam izdodas.
buļba
b
Uz ko tad cer kleromānes - mācītāju mednieces? Ka viņas kāds žēlos?
rausīte
r
nu gan Tu dod tantēm ir ņuhs uz baumu palaišanu un saskatīt to ko pat ar lupu nevar pamanīt:)) vienīgais ko varu teikt šīm jaunkundzēm ir bīstami uz ielas iziet jo tur ir ļoti daudz vīriešu nedod Dievs kāds uzsmaidīs :)) būs no smaida vien stāvoklī palikušas :))
Kukū
K
Ko jums Korāļa sieva ir nodarījusi? Vai tik esat pareizi informēti par vardarbību pret viņu? Man šķiet, jums skauž, ka LELB neizdevās Korāļus sašķelt un izjaukt viņu ģimeni.
jautājums
j
Mans informācijas avots nebija LELB. Manas draudzes tantēm ir draudzenes un radinieces Valmieras draudzē. Tā kā informācija bija vairāk kā droša un ticama. Jo tantēm uz tādām lietām ir ņuhs, čujs un poņa...Instinkts+pieredze ! Nē , nevar precēts luterāņu mācītājs ar draudzes jaunkundzēm draiskoties ! Nav tie nieki un sīkumi. Nu nav !
buļba
b
Kas tad tās par naivām jaunkundzītēm, kas karās kaklā mācītājiem un pēc tam raud, ka neko nav dabūjušas? Tādām ir pat nosaukums - kleromānes. Nav viņas nekādas naivules, bet LELB sūtītas rafinētas blēdes.
rausīte
r
ā nezināju ka Latvijas prese mums tagad tas drošais avots:) tad jau tikpat labi es varētu pateikt ka kāds no tagadējiem Sīmaņu draudzes sešiniekiem man uzdauzīja zilu aci vai uzmācās un tas notika viens pret vienu mans vārds pret viņu vārdu ko Tu pierādīsis????
dabasdraugs
d
Atkārtošana zināšanu māte.. :) Kā jau teicu, par to rakstīja AVĪZĒS visur, kur vien tika rakstīts par visu to Korāļa epopeju. Tika citēts arī Korāļa sievas teiktais, ka tā deguna salaušana jau neesot bijusi īsta vardarbība... :) (Līdzīgi kā dzērāju sievas parasti aizstāv savus vīriņus, kuri tās piekauj.)
rausīte
r
dabasdraugam - zilumi nenorāda ka kāds kādu ir klapējis un arī deguns nevienam nav bijis lausts bet izskatās ka Tu ar svecīti esi stāvējis blakus:))
dabasdraugs
d
Un pēc Tavas loģikas sanāk, ja viņš sievai būtu uzdauzījis tikai nelielus zilumus, ar kuriem NAV jāguļ slimnīcā, tad viss būtu OK?... :)
Opapus
O
Tas, ka viena civillieta beidzas ar izlīgumu nebūt nenozīmē, ka kādai no pusēm, redz, neesot pierādījumu un, tātad, Korālis, kā šajā gadījumā, lūk esot šķīsts un pūkains. Izlīgums nozīmē to, ka puses izvērtē turpmākas tiesāšanās ieguvumus/ zaudējumus salīdzinājumā ar izlīguma radītiem ieguvumiem/ zaudējumiem, it īpaši, zinot to, ka tiesas process visās instancēs velkās gadiem. Savukārt, Korāļa apgalvojumi, ka visi tiesu procesi esot beigušies ar izlīgumu, neatbilst patiesībai - ja atmiņa neviļ, tad darba strīdā viņš, Baznīcas " nabaga vajātais moceklis", pad...., piedodiet, , zaudēja visās instancēs.
dabasdraugs
d
Ne tik daudz ar zilumiem, cik ar lauztu degunu Korāļa sieva gulēja slimnīcā. To arī toreiz visās avīzēs varēja lasīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas