Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Bijušais Saeimas priekšsēdētājs Straume atrodas cietumā par braukšanu dzērumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kancis
k
man vienmēr bijusi nesaprašana: kā šāds prasts un neinteliģents kadrs varēja kļūt par ārstu?
ABC
A
Sīkums, bet ļoti patīkams fakts! Pagaidām gan var tikai sapņot, ka šis pūslis par savām nelietībām pret Latvijas tautu, kādreiz varētu dabūt mūža ieslodzījuma sodu.
Vasja
V
Kapēc tas tā ir noticis? Tā ir iekšējā neapmierinātība, cilvēks saprot ka rīkojies nepareizi un tagad izeja ir pieliet acis, bet tas atvieglojums tikai ir uz mirkli!!!! Vēl jau ir karma un tad būs jāsāk maksāt pēc pilnas programmas, gan pašam, gan bērniem un jocīgākais ir tas ka no tā nevar izvairīties.
cony
c
Nav kulturāli tik ļoti dzert un bazunēt cita nelaimi un mēs nezinām,varbūt tā promile ir vēl daudz mazāka bijusi,kā citās valstīs policists uz nelielu pārs glāzīšu dzērumu rīkojās ļoti saprātīgi un drošus cilvēkus formāli nečakarē.Svarīga ir efektīva policista rīcība,nevis ķeksītis ar lielu troksni.
cony
c
Nav kulturāli tik ļoti bazunēt cita nelaimi un mēs nezinām,varbūt tā promile ir vēl daudz mazāka bijusi,kā citās valstīs policists uz nelielu pārs glāzīšu dzērumu rīkojās ļoti saprātīgi un drošus cilvēkus formāli nečakarē.Svarīga ir efektīva policista rīcība,nevis ķeksītis ar lielu troksni.
Priekā, resnais
P
Šitā labā ziņa ir jāatzīmē!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SSS
S
TUKUMNIEKIEM vajadzeeja KAARTIIGI NOZILINAAT TO RESNO KUILI UN IEMEST OIE ZEKIEM UZ VIENU NAKTI.MALACI.
e.
e
Varbūt tiešām vajadzēja par īpašiem nopelniem Tēvijas labā piešķirt speciālās privilēģijas mūsu varoņiem. Piemēram, ļaut braukt arī pie 2 promilēm, pārdot alkoholu līdz plkst. 24, ļaut legāli iegādāties un atklāti lietot krutku sabiedriskās vietās (nav taču noslēpums, ka daudzi populāri cilvēki ir vienkārši dzērāji, dzīvo citiem "uz astes" un dreb par katru kapeiku).
anna
a
Gribētos arī redzēt Tavu mūli. Tad nu gan ''cik mudaku par šo mūli ir balsojuši!''... ja visus balsotu pēc mūļa patikas/nepatikas (pieņemu, ka ar mūli apzīmē seju neizglītotā sabiedrībā), tad... nu jā- būtu, kur esam. kāda mūlims starpība???? un starp citu, Jānis tagad izskatās 50x savādāk nekā šajā aizvēsturiskajā bildē! Katrs varētu sev godīgi atbildēt- vai man nav neviens draugos, kas dzēris sēdies pie stūres? un tad nosodīt svešus cilvēkus!
prahtweeders
p
Gudri vārdi.Cietumsods pie mums tas pats kas Trīszvaigžņu bļendaks.
palicējs MV
p
Čepānis ir biznesmens, liels kapitālists, tāpat kā lielākā daļa KP sekretāru, kuri agrāk pret kapitālismu aktīvi cīnījās. Bet tas , ka Straume sēž cietumā ir nieks, arī Lembergs vienu laiku sēdēja cietumā, bet nu ir premjera amata kandidāts. Rubiks arī bija cietumā.
zemnieks
z
Baķka ,baķka ,varēji līdz mājām izturēt un tad nodot pa BUŅDŽĀM.
ses
s
TUKUMNIEKI NAV JELGAVNIEKI.JELGAVNIEKI RESNO SUUDU BALLU CAUNI NESPEEJA NOPOGAAT.TUKUMNIEKI SITO RESNO AITU BULLI PANEEMA KAA CAALI.ZEEL,KA NEIESPUNDEEJA TUKAMAA DURBES PAGRABAA,BUUTU TAUTA RESNO CUUKU UZCIENAAJUSI AR KAADU MEESLU SPAINI.
MV
M
a kur čepānis vispār palicis?
fin
f
Straume bija medībās, un kāds no viņa korišiem nostučīja mentiem, ka jāķer Straume. tā jau ir, visi kopā dzer, bet cieš viens.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas