Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Bijušais SPRK padomes loceklis Zariņš vēlēšanās pārstāvēs SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
latvietis latviešiem
l
beidziet taču vienreiz vaimanāt un špļaut žulti. Tā ir mūsu lielākā nelaime, un tieši tāpēc tādā pakaļā ir mūsu valsts. Ne jau dēļ oligarhiem vai krieviem, bet tāpēc ka mēs paši ļaujamies būt kā nīkuļi - tur Zariņam taisnība. Principi pareizi, ja viņš arī piedāvās kaut ko konkrētu, kā šo valsti sakārtot - es par viņu nobalsošu! Ataa, Vienotība!...
Daniels
D
Neviens Ženēvas konvencijas likumpants nepiešķir līdztiesību okupantiem vai okupantu iefiltrētajiem kolonistiem...!
nav slikti stāties sc
n
svarīgi, ko dara
Cilpa
C
Cik vēl latviešu nācijas nodevēji pa mūsu Latvijas zemīti nestaigā, man ir mana latvieša pārliecība, ka mums šim Maskavas trojas zirgam nedrīkst dot pat domas par varu Latvijā, piemēram es balsošu tā ,lai aizklāti, vai atklāti nenobalsotu par SC, tātad par VL/TBLNNK, primāri protams par Visu Latvijai
Baltljipiitis
B
SC veeleetaaji, krievu fashisti, kaa vienmeer visus latvieshu uzvaardus izsviitros.
ak nē
a
Atkaļ Biškekas Centra komentu rakstītāju brigāde ņemas. Visi teksti vienā stilā.
Artūrs, Sidnejā
A
Beidzot kāds no augstā gala ierēdņiem ir sapratis, ka bez visas Latvijas tautas līdzdalības šo zemi izcelt saulē nav iespējams. VIENKĀRŠI NAV IESPĒJAMS, CIENĪJAMIE! TAS NAV VIEDOKLIS CIENĪJAMIE, TAS IR FAKTS! Esmu gandrīz drošs, ka tad, kad mēs uzticēsimies arī citiem Latvijas tautai piederīgajiem un atzīsim tos par savējiem, mēs vēl ieraudzīsim tādus patriotisma piemērus, uz kādiem reti kurš no mums etniskajiem latviešiem ir spējīgs. Lai izdodas, Ivar!
Vārds
V
Artūrs, Sidnejā :D:D:D Ko vēl jūs SC jaunieši neizdomāsiet ---- Kārlis, Melnburnā
  • 2
  • 0
Krievs Latviešiem
K
Mums ir jābūt tik stipriem, lai spētu konsolidēt savus centienus, vai arī mēs turpināsim konsolidēt budžetu, savus maciņus un tautu, līdz drīz mūsu vietā nāks citi, kurus neinteresēs mūsu zemes kultūras mantojums un kuri nerunās ne latviski, ne krieviski. ------------------- Es visu laiku gaidīju, vai kādreiz šo it kā vienkāršu patiesību sapratīs kaut viens latvietis. Sagaidīju. Tautai jābūt stiprai. Tautai jābūt saimniekam savā zemē. Tautai jābūt vienotai. VISAI TAUTAI. Citādi šī tauta ir lemta izmiršanai. Un es to negribu. Jo vairāk būs civēku ar šādiem uzskatiem, jo stiprāka, neatkarīgāka un saimnieciskākā būs Latvijas tauta. Ja tauta ir sašķelta, tā vairs nav Tauta, bet dažādu manipulējamu grupu kopa. Kura vienmēr būs apspiesta, atkarīga un nabadzīga.
zinātājs
z
Drosmīgs gājiens. Ja viņam izdosies pārvarēt SC pretlatviskos fundamentālistus, varbūt tiešām sākums kaut kam labam priekš šīs zemes un valsts. Jebkurā gadījumā viņš ir labāks kandidāts ekonomikas, satiksmes vai finansu ministrijām nekā visi pēdējos gados tur rosījušies vīreļi. Esmu par, kaut pats nekad tā neriskētu.
Krievs Latviešiem
K
Drosmīgs gājiens. Ja viņam izdosies pārvarēt SC pretlatviskos fundamentālistus, varbūt tiešām sākums kaut kam labam priekš šīs zemes un valsts ------------------ Es gribētu, lai Ivaram izdotos realizēt viņa idējas. Man arī ļoti patīk Mārtiņa Lauvas idejas. Man nepatīk, kad spējīgus un stiprus cilvēkus svītro dēļ viņu etniskās piederības. Es ceru, ka mūs sabiedrība izārstēsies un kļūs stipra un vesela. Vēlu veiksmi visiem, kas domā pozitvi un noskaņoti attīstīt Latviju, mūsu Dzimteni.
  • 2
  • 1
okolokova
o
nu gan smiešos, ka šito puisieti , kurš arī tagad neatzīst okupāciju, 20.septembrī būs izsvītrojuši 90% vēlētāju. vot tas būs riktīgs prikols visiem lauvām, kaziņiem , zariņiem, ozoliņiem utt utt utt utt.
:)
:
Absolūti bezcerīgi - laikam nesaprot, kas ir SC vēlētāji. Šito līderi SC vēlētāji, kā tas ir parasti bijis, izsvītros un izsvilps, jo šī kandidāta uzvārds nav pareizs - pārāk latvisks. Pieredze rāda, ka SC vēlētājiem simpātiskāki ir varoņi tikai ar krieviskiem uzvārdiem. Cerības viņam būtu tikai tad, ja uzvārds skanētu "Vetka".
respect
r
Respect Zarinam! Lai izdodas! Skaugjiem un kritizeetaajiem - par SPRK padomes locekli Zarinu vairaak NEVAREEJA ieveeleet atkaartoti, jo likums aizliedz ienemt so amatu ilgaak kaa 2 terminjus peec kaartas.
ZEME
Z
Atbalstu. Laiks visu saliks savās vietās, žults straumes un kopā ar tām anonīmie varoņi, ar savām ķengām nošķiedušies, aizpeldēs, paliks tikai reāli darbi. ĪSTS PATRIOTISKI, VALSTISKI UN ILGTERMIŅĀ DOMĀJOŠA CILVĒKA SOLIS. CIEŅĀ.
Niks
N
Tā nav pārliecība, tā ir naudas pelnīšana
gaida
g
Nodevējs! Viņš jau tāds bija, kad pacēla Latvenergo elektrības tarifus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas