Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Bijusī Parex viceprezidente konsultē PCTVL par labojumiem Kredītiestāžu likumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zieds
Z
Es domaju, ka jums ir parak maz objektivas informacijas, lai izdaritu tadus secinajumus. Tipiski latviskaa garaa - viss balstits uz emocijaam
Foto ak foto
F
Tik daudz naudas un tik ļaunu ģīmi. Jā, nauda laimi nenes!:(((((((((((((((((((((((((((
Kaktuss
K
Pazinu viņas vecākus un citus radus - latvijas inteliģenti un patrioti.Nesaprotu kā tāda ģimenē var izaugt tāda NELIETE...
Jurītis
J
"De facto" atgādina, ka likuma labojumus saista ar abu Parex bankas bijušo īpašnieku centieniem nosargāt savus 36 miljonus latu lielos noguldījumus bankas subordinētajā kapitālā. ----------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ----------------------- Būtu labāk ņēmuši vagu, kauna viņiem nav, izlaupīja pāri pa 1 miljardu latu nodokļu maksātāju naudu, bet tagad vēl raud par kaut kādiem tur 36 miljoniem.
Kaža
K
Visus lielos zagļus - pie sienas kā padomju laikos!
spunde
s
pērkamā tautiete
abet
a
Kā jau pareizi norādīji "Puriņa bija atbildīga tiesi par kreditēsanas politiku bankā un vēlāk par risku pārvaldību". Viņas risku politikas un pārvaldības kvalitāti nu var baudīt visa tauta ar Valsts Kasi priekšgalā. Wake up, dude!
dzeris
d
Un vēl arvien atrodas idioti arī no latviešu puses, kas "principā" grib balsot par PCTVL, jo domā, ka tie ir nez kādi tur kreisie.
un
u
Vislabāk situāciju saprata Godmanis, kad pusnaktī paziņoja par Parex bankas pārņemšanu.
el Paso
e
fakinie urlas PCTVL un SAskaņas centrs + Latvju nodevēji TP un LPP/LC! cietums pēc jums raud ... Dieva sods nāks!
anonīmais šakālis
a
Kurš te vēl iedomāsies pctvl vai SC saukt par kreisām partijām??? Krievu un žīdu bagātnieku intereses viņi aizstāv! Uz nabagiem, latvietis vai krievs , viņiem ir uztirst!
vaarna
v
te nu ir tie kangari-un neba jau nu viņa tāda vienīgā
ssd
s
...lai nezaudētu 36 000 000 Ls pareksa bankrotējušie īpašnieki,netikai atklāti maksā urbam no sc,bet savās labākajās korumpantu tradīcijās perk arī tp un lpp/lc deputātus,tas tā noprotams no viņu sadarbības pareksa jautājumos ar krievu partijām....
Garāmgājējs
G
Puriņa bija atbildīga tiesi par kreditēsanas politiku bankā un vēlāk par risku pārvaldību - tiesi tiem jautājumiem, kas ir būtiskākie lemjot Parex turpmāko likteni - sadalīsanu utt.... lai arī kāda uzticības persona viņa būtu, ir jāatzīst, ka viņa, iespējams, vislabāk no visas gan bijusās gan tagadējās vadības, saprot patieso situāciju un var arī kaut ko prognozēt.
Lelle
L
Ja tie deputāti ir ne visai, tad viņiem visu ko var iekonsultēt...un kapēc tieši K&K uzticības persona konsultē deputātus?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas