Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Bijušie AP deputāti aicina dot valstij, nevis gaidīt no tās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rolis
r
Dzivosim kaa pie komunistiem,savilksim jostas(citi taas atlaidiis)un drusku pagaidisim,dosim valstij un no bada apspragsim.
SOS
S
3 BRĀĻI PEDERASTI UN SNIEGBALTĪTE - PADAUZA , GAISMAS PILS CĒLĀJA , KAMPĒJU PILS ATBALSTĪTĀJA , IR TOTĀLI NORIEBUSIES VISAI LATVIJAI !!! KAD VIŅI SĒDĒS CIETUMĀ , TAS IR VIENĪGAIS JAUTĀJUMS ????
vim
v
Latvijas politiķi nemitīgi cenšas novelt vainu par valsts krīzi uz Latvijas tautu - vieni ir nodevēji un sēņu lasītāji, kas brauc prom, otri dzīvo pāri saviem līdzekļiem, neapzinīgi ņemot aizdevumus utt. Bet Latvijas politiķi spītīgi neatzīst, ka Latvijas patreizējā situācija ir viņu darba rezultāts un viņu politbiznesa bankrots. Tie, kas brauc prom, nespēj sevi uzturēt un/vai nespēj izcīnīt savu vietu Latvijas korumpētajā politikā un saimniecībā, kas ir valsts politikas rezultāts. Tie, kas neapzinīgi ņēma kredītus, varēja to brīvi darīt, jo likumdevēji un izpildītājvara nebija savu uzdevumu augstumos. Kamēr valsts politiku noteiks politiķi, kas neuzņemas atbildību par saviem darbiem un nedarbiem, bet meklē vainīgos citur tikmēr patriotismam būs izkārtnes vērtība un ne vairāk. Aicinājums tautai negaidīt neko no valsts, bet dot valstij principā nozīmē vēstījumu katram no mums - you are on your own jeb latviski - kā nu proti tā nu peldi, bet glābšanas riņķi negaidi. Manuprāt valsts ir institūcija, kas izveidota tautas (tātad katra no mums) izdzīvošanas un izaugsmes funkciju nodrošināšanai. Tad kā kāds no mums var prasīt neko negaidīt no valsts??? Tad kam tāda valsts ir vajadzīga? Ne jau nu tautai, politbiznesmeņiem - varbūt. Latvieši valsts institūciju ir padarījuši par neaizskaramu svēto govi, kaut gan patiesībā manuprāt tā ir darbarīks tautas attīstībai, sargāšanai, kopšanai un saglabāšanai. Ja tauta neaļaujas lietot valsti savas eksistences nodrošināšanai, tad kāda tam visam jēga?
lux
l
Pilnīgi piekrītu Zaščerinskim. Psiholoģija - dodoet! Man pienēkas neko labu nesola attīstībai.
miks
m
Gorbunovam Latvijas neatkarības atgūšanā ir vislielākie nopelni un nezinu nevienu viņa finansiālo blēdību, bet darbaspējas gan. Ja viņš būtu vēlēšanas sarakstos, balsotu par viņu.
Nesmīdiniet!
N
Gorbunova kungs varbūt atgādiniet sev, kādās valdēs un par kādu algu sēžat un tad vēl pārdomājiet, ko tādu vērtīgu Latvijas valstij par šo algu esat devis!
Klāvs
K
Man pazīstama spējīga studente pabeidza Ekonomikas fakultāti ar iemaņām vadīšanā, bet viņa saka — neviens man nedod darbu, būs jābrauc uz ārzemēm zemenes lasīt. Taču pati sākt kaut ko veidot viņa nevēlas. ------------------------------------------------- -------------------- Tur jābūt patiesi APDAUZĪTAM cilvēkam, lai veidotu savu firmu/ uzņēmumu ...Latvijā! Ja zinu vismaz 10 PIEREDZĒJUŠUS uzņēmējus, kas jau likvidējuši savas firmas un savas firmas izveidojuši Londonā, Dublinas pievārtē un Spānijā...Un uzņēmējam tur NAV jādod darbiniekam alga aploksnē, jo tur ir SAKĀRTOTA uzņēmējdarbības vide, NODOKĻU sistēma un tml. Latvijā VID ir pirmais reketieris... Tāpēc gribas pasmaidīt, kad Latvijā kāds vecs pauts cenšas gudri pamāct, ka jaunajiem jāveido firmas un tml.
Ikijs
I
1991. gada atgriezos Latvija. Ar aizkustinajuma asaram acis, celam jutam, ceribam un parliecibu dot manai Latvijai savus spekus, zinasanas, pieredzi ( Latvijas pilsonis, 43, nejutos vecs). Bija idejas, bija firma. Vajadzeja dzivokli (gribeju atvest ari gimeni). Maskavas rajona dzivoklu komunalaja dala manu lugumu un vajadzibas izklausija no padomju laikiem stradajosa darbone ( vel nebija ieredne), kura smiedamas parjautaja - vai man tiesam vajag dzivokli. Kur tadi brivi dzivokli Riga esot ? Vai es nezinot kadas rindas stav cilveki, lai dabutu dzivokli. (Maja', kura uzturejos bija kadi 10 tuksi dzivokli). Nebija vel liela's dzivoklu cenas. Bija vajadzigs "kukulis", (KNAB vel nebija) un "kukulu" izmeri progreseja. 8 gadini aizlidoja atri - bija daudz ka interesanta (varetu uzrakstit stastinus), tacu man neveicas. Netiku pie dzivokla. Negribejas braukt prom (51), tacu palikt nebija nekadas jegas. Jutos "loser", man nebija ietekmigi comi, zagt nepratu un negribeju. Nu jau pagajusi 10 gadi (61nejutos vecs), doma par atgriesanos uz manu sapnu zemi Latviju vairs neliekas reala. Skumji un dumji. Atceros, toreiz tiekoties ar Godmani (1 x ministru prezidentu) jautaju, kadas vins redz Latvijas attistibas prioritates. Pec vina reakcijas sapratu, ka jautajums nebija pareizais. Daudz atminu palikusas - ari daudz pozitiva. Padomju laikos bija partijas nomenklatura, tagad izskatas, ka kleptokratijas nomenklatura. (Tie ir tadi slegti klubini, kuros pielaiz izredzetos.) Velesanas ir tikai tads dekors uz skatuves. Zel, ka maza mums ta kritiska masa. 19 gados daudz zaudets, tacu "the show must go on". Par labakiem laikiem brivaja Latvija, ticesim tiem un darisim ko varam (kaut ko jau vel varam) !
Ruta
R
Kādreiz sen laikraksts "Pilsonis" brīdināja par 4. maija režīmu.
Kārlis
K
Daudzi cilvēki zaudē darbu, dzīvesvietas utt., bet Tautas partijas, kura ļoti lielā mērā ir atbildīga pie šī brīža ekonomiskās situācijas, pārstāvis Kalvītis saņem siltu vietiņu Lattelekom padomē!!!! Tas vien norāda, ka pie mums nekas nemainīsies. Vai tiešām arī Parex lieta paliks neizmeklēta un neviens netiks sodīts? Taisnība uz šīs pasaules nav.
Pits
P
Ne tikai bijušie premjeri, bet arī liela daļa AP deputātu kļuvuši par miljonāriem vai ļoti bagātiem cilvēkiem. Deputāts Grūtups un & viņiem izstrādāja ļoti izdevīgu likumdošanu, kuru tie izmantoja bez liekas kautrēšanās. Atradušies te tagad īstie morāles un pamacību sludinātāji!
No fantastikas žanra
N
Šajā grūtajā laikā, teiksim, Šķēle vai Šlesers vai Lembergs tiešām varētu izrādīt pateicību šai valstij, kas viņiem ļāva kļūt par miljonāriem, turklāt ne jau ar godīgu darbu. Tāpēc viņi varētu, pirmkārt, izbeigt savas zaglīgās shēmas, kas mūsu valsti grauj vēl vairāk. Otrkārt, publiski nožēlot grēkus un ziedot daļu naudas visādiem sabiedriski noderīgiem pasākumiem. Treškārt, nekad, ne tieši, ne netieši, nepiedalīties Latvijas politiskajā dzīvē.
es neesmu bijis
e
slikts darba ņēmējs.Vienmēr esmu darījis visu pēc labākās sirdsapziņas.Bet redzu to,ka ja esi slikts darba ņēmējs un vēl bezkaunīgs,tad ātrāk tiksi uz priekšu. Tātad valstij vajadzīgi slikti darba ņēmēji.
Mantrausis
M
Valsts. Tie esam mēs = pilsoņi, iedzīvotāji, piederīgie. Kas šī raksta kontekstā ir ierēdņi un valsts institūciju pārstāvji?... Nu... Toļik! Veltiņ! Žeņečka! Ne jau "tauta", "sabiedrība" vai "devēji"... Gorbunov - Tu to zini, bet vēlies labu algu Pētersonei tāpat vien... uz Mana=lai arī Mantrauša rēķina... Nu nedz Tu, nedz Karīna tak neko nepelna... A tērē! Uh.............. Silvija, Elizabete un Beatrikse nobāl...
Inga
I
Valsts ilgstoši ir slikti pārvaldīta, tāpēc jau Latvijā tagad ir tik slikta situācija. Daži bijuši premjeri ir miljonāri - tas liek padomāt- kā labā viņi ir strādājuši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas