Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Bijušie ministri kompensācijās pieprasa 28 502 latus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Liene
L
28 502 lati : 8 lati = 3562,75 ģimnes pabalsti. Skumji
KUKA
K
Labāk iedot šiem miljonu un prom no politikas!
hm
h
Lai vispirms atskaitās par ieguldījumu tautsaimniecībā, par sauso atlikumu.
''
&
te gan varētu labi ietaupīt!
Lelle
L
Tas ir apbrīnojami, ka ir sācies 3.Pasaules karš, bet Dienā par to ne vārda! Uz nākamā gada sākumu visas šitās vietējās problēmiņas būs vien tada sīka vienība, jo mūs visus pārklās globāla katastrofa un katrs cīnīsies par izdzīvošanu. Šitos kretīnus tā papīru kaudze, ko sauc par latu, vairs neglābs....labākajā gadījumā viņi varēs ar tiem noslaucīt sev vienu vietu...
es
e
Tāpēc, ka Murniece deputātos neiekļuva, viņai pienākās kompensija....
WALA
W
Tā ir tava problēma ka ka tev nepatīk mans viedoklis. Nelien meklēt taisnīgumu tur kur tā nav un nevar būt, jeb esi tikpat stulba cik vidējais mūsu tautietis ?!?!? Nepaēdušie 200 K tautiešu, esmu redzējis kādu pārīti - ja vien tas nebūtu mans ģimnes loceklis es arī viņus atstātu nepaēdušus. Ar galvu vajag domāt un strādāt nevis gaidīt Dieva dāvanas. Un kā jau teicu - mani politiķu niķi īpaši nerausta - nav vēl laiks pienācis absolūti godīgiem cilvēkiem, ja vien tāds vispār pienāks !!! Izvēle tiek izdarīta par "pareizo virzienu" nevis par godīgākiem "purniem".
to lola
t
Vai tad kaut kas pienākas par tādu darbu ?!
WALA
W
Tautu nevar laupīt ??? Piedod bet jo tālāk jo vairāk pārliecinos ka cilvēki ir savas muļķības upuri, kurnēt tagad - par ko, par to ka stulbi bijuši visu šo laiku - neviena mācība nav bez maksas !!!
cola
c
Ja jau Bojars teica, ka politika cilvekus neinteresee, tapec Diena neraksta par uzbrukumu Dienvidkorejai.
cola
c
Korumpetam Gerhardam, kurs sekmejis valsts dalas nozagsanu airbaltic vel kompensacija! Cietumaa tads mesls jaliek! Un Murniece, ja ir ministre tagad, tad nekas nepienakas, jo nevar sanemt algu un atlaisanas pabalstu vienlaicigi. Taa nekur nav Eiropaa! Tadus luk, likuminus ir iestradajusi Saeimas deputati so 20 gadu laikaa, ka viniem pienakas, pienakas, pienakas.
eh
e
kādas vēl naudas par ko?
klz
k
Ko, Einārs saziedoto miljonu jau notrallinājis?
Lelle
L
Vēlreiz atkārtoju: CŪKAS. Ne par mata tiesu labāki par TP purniem. Kapēc Mūrniecei, kuru vēlēšanās izsvilpa tauta?! tagad tikai Krīgers aicina uz protestiem...kad aicinās SC, tad ies vaļa ne pa jokam. Tautu nevar mūžīgi tikai laupīt un paši uz tā rēķina baroties kā kaujamas cūkas.
vērotājs
v
šiem trūcīgajiem ierēdņiem valstij vēl no nodokļu maksātājiem vajadzēja izsniegt materiālo pabalstu. Lūk tādi ir viņu pašu pieņemtie likumi, bet tas neattiecas uz citu profesiju pārstāvjiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas