Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Bijušie opozicionāri neredz nepieciešamību pēc visu deputātu atvainošanās sabiedrībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
protams-viss tas ir
p
kas tas par personāžu : "Arī partijas "Pilsoniskā savienība" (PS) Saeimas frakcijas vadītāja Anna Seile atzina, ka īsti neredz nepieciešamību" - nav tā pati dura-tabūņa seiļu anna - otrā baķku ūdeņa girta-sandras partijā ?
penzionārs
p
Annai jau sen penzijā jāiet ,lai jaunie strādā
Dārznieks
D
...efektīvas reformas īstenot traucē arī valdībai nelojālu ierēdņu rīcība... Nu bet tad vajag nosaukt vismaz vienu konkrētu uzvārdu. Ja nav , tad nav vērts muti virināt. Vairāk kā skaidrs, ka vainīga ir sistēma kā tāda - viss nāk no galvas, no Saeimas.
rampant
r
Ar atvainošnos, mīlīši, būs par maz. Vajag atbildēt likuma priekšā. Neesmu lasījis tagadējo krimināllikumu, bet domāju, ka pantam par valsts mantas izsaimniekošanu jābūt. Uz apsūdzēto sola - visa TP spice ar Kalvīti priekšgalā. Nevajadzētu aizmirst arī ''ierindas biedru" un drauģeļus no koalīcijas
ALEXOS
A
Nu jau tagad opozīcija tēlos nevainīgos ! Sevišķi Maskavas spārns !
pensionārs
p
Seili tas aizkustinājis! Bet acīs nevar paskatīties! . Neviens no viņiem neatzīst savu vainu, rāda cits uz citu ar pirkstu. Bet krēslos sēdēja, algas, piemaksas un citus labumus saņēma un izmantoja. Kam vajadzīga viņu atvainošanās, ja nav īstas sapratnes un nožēlas par savārīto?
zvirbulēns
z
O, jā. tā grāmata būtu visiem jālasa dien un nakt. Laba grāmata bija arī par VVF, - "īsVēsture". Visu cieņu Mārim!.
@
@
Ja tā, neuztraucies par citiem zagļiem,kas tevi var apzagt. Nav jēgas cīnīties, būs taču vienmēr citi vieglas peļņas tīkotāji. Loģika tev kā pamatskolniekam!
Vuarzazi
V
Politiska atbildiba netiek dzesta ar seklu atvainosanos. Referenduma pret koaliciju nobalsoja 608'847, par koaliciju 18'857 Eiroparlamenta velesanas LPP/LC 7.49% 59’326 T+B +LNNK 7.45% 58’991 ZZS 3.72% 29’463 TP 2.81% 21’968 Vai viniem ir veletaju atbalsts, lai vini turpinatu valdit ?
lūriķis
l
PCTVL atvainojās par to,ka piedalījusies Latvijas naudas šķērdēšanā,un solās arī turpmāk neko valsts labā nedarīt.
Karogs
K
Petījums jau ir (un ne tikai par atvainošanos). Lasi grāmatu: Māris Ruks. Lielzirneklis K. Latvija Valērija Kargina tīklā.- Apgāds ANTAVA - Rīga, 2009.- 240 lpp.
oregano
o
Seile pati jau pietiekami ilgi pozīcijas partijā darbojās, tā ka nevajag izlikties baltai un pūkainai. Tāpat savulaik no valsts lietu bīdīšanas savs labums atleca
njaaaaaaaaa
n
"€ » Revolucionars 11:18 Un kas naaks vinju vietaa? Vinji pashi!" - ja būs, tad nāks, bet, ja būs pārvākušies uz Šveici vai draudzīgo Grūziju dzīvot, tad nenāks - varbūt paātrināt procesu - samesties uzņēmējiem un iepirkt viņiem tur gruntsgabalus ?
njaaaaaaaaa
n
tik vien visur priekšā pieskrejošais dižķibelis uzlika par pienākumu, un pat par to vēl ietiepušies - būs jataisa patiešam komiseja pie prezedentārija tai atvainošanās lietas sakārtošanai !
gm
g
Nu kāda te atvainošanās?! Tas ir, maigi izsakoties, pilnīgi nekas. Kam tā atvainošanas vajadzīga, kurš par to maizi var nopirkt, lai bērnus pabarotu?! Ja ieliktu Šķēli, Šleseru un Lembergu lidmašīnā, iedotu biļeti vienā virzienā uz Gērnsī salu un pateiktu - lai smakas no Jums te mūžam nebūtu, tad tas būtu kaut kas! Kāds ir pats, pats slavenākais latviešu teiciens? Dienas cenzori un katrs latvietis to zin - kad latvieši reiz to skaļi pateiks šiem trīs resnajiem krāniem un tur aizsūtīs, tad mēs varam cerēt uz atdzimšanu un valsts atjaunošanu. Kamēr dūša un prāts nepietiks to izdarīt tikmēr - kā malsimies pa mēsliem, tā malsimies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas