Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Birkavs: Pēc vēlēšanām mums atkal draud mazefektīva valsts vara

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ōmiš
ō
Birkava kungs, savu neefektīvo pārvaldīšanu Jūs jau esat parādījis, arī savā privātajā dzīvē, mūs te par reņģēdājiem apsaukājis. Savu tautu visu laiku par dumju uzskatāt, par nespējīgu. Kauna Jums nav. Sakārtojiet savus parādus, lai mums nav tie jāatdod, un paklusējiet. Vienmēr.
himna
h
Mēs jau pieredzējām kaIvīša efektīvo valdību..
Kaspars
K
Jaa, tas taa ir, nav neko negrib uznemt atbildiibu! Es arii negaidu lielas parmainas peec veeleeshanam.
Birkavam
B
Līdz šim ir bijusi Efektīva vara??? 300000 emigrantu, sagrauta tautsaimniecība, pazemota nacionālā pašapziņa un totāli izgāzusies krievu "integrācija" - to tu Birkav sauc par efektīvu valsts varu?
Lelle-zvirbulēnam
L
"A Zatlers un citi sorosīdi no Vienotības runā tik vienu - jāpaplašina demokrātija: 1) Latvijā simts un vienu vēlēšanu iecirkni, lai katrs zin ko ievēlējis; 2) katram tiesību atsaukt vēlēto deputātu; 3) katyram tiesību iesniegt likumprojektus; 4) katram tiesību piedalīties ministru kabineta un saeimas sēdēs; 5) katram tiesību rosināt referendumus, utt., utt. - tā teikt tiešo demokrātīju." Ak, Jēziņ!Kas Tev šinī visā nepatīk? KAS??? Vai Tev labāk patikās kā hūte ar rukšveidīgajiem 20 gadus čakarēja valsti un tautu?
Lelle
L
"A Zatlers un citi sorosīdi no Vienotības runā tik vienu - jāpaplašina demokrātija: 1) Latvijā simts un vienu vēlēšanu iecirkni, lai katrs zin ko ievēlējis; 2) katram tiesību atsaukt vēlēto deputātu; 3) katyram tiesību iesniegt likumprojektus; 4) katram tiesību piedalīties ministru kabineta un saeimas sēdēs; 5) katram tiesību rosināt referendumus, utt., utt. - tā teikt tiešo demokrātīju." Jēziņki! Kas Tev pie šitā visa nepatīk? KAS? Vai labāk lai hūte ar rukšveidīgajiem turpina čakarēt tautu?
Berta
B
Pasmaidīsim kopā!
Reņģēdājs
R
Žēl! Valdībā nebūs efektīvā Birkava!
K-K
K
... Birkav, vai Tu apzinies ko pats esi ilustrejis un varbut pieradijis ar saviem diviem piemeriem - ta likumsakarigi ar valsts vadibas 'izpratni' no 'vecajiem labiem likiem' - bet iztrukst kadi no PRIHVATIZACIJAS un POLITIKANU BANKU KREDITU ATLAUTIGAS IZMANTOSANAS? ... Saproti, tikai to, ka bijusie valsts atbildigo pozociju turetaji ( ieskaitot tevi PRIHVATIZACIJAS un IZPARDOSANAS laikos), rikojas atri, neatbildigi, nelikumigi un varbut ari nodevigi pret valsti un tas pilsoniem, parkapjot Satversme noteikto funkciju pareizu izpratni un Valsts normativos likumus ... TIESI TADAS INSTANCES kad apgrozas liel-nauda un tiek piesegta varas uzturoso oligarhu un citu miljonaru intereses !!! ... Pats laikam nepadomaji, cik smiekliga ir palikusi VISA bijusas politiskas elites PEKSNI jaunradita un uzkritosa APOLOGETIKA !!
vesture
v
Kapec sis vecais zaglis nepust cietuma? Latvijass valsts izlaupisanu uzsaka Godmanis un LC banditiskais grupejusm, kuri ar meliem un viltu sagraba atjaunotas Latvijas valsts varu un vini pat lidz sodienai par veiktajiem noziegumiem nav tiesati un soditi? Latvija ir nataisniga, negodiga un korumpeta valst svara un ar to saistitas strukturas un valsts parvalde visus pedejos 20. gadus..
alberts
a
Tas ir pie noteikuma,ka letiņi kārtējo reiZi nobīsies un nenobalsos par - VL.KAD vienreiz beigsies letiņu NAIVUMS un BAILES?Nesaprotu!
Ice
I
Diemžēl,izskatās, ka Birkavs ir pārāk optimistisks par to, ka sabiedrība pieprasīs izmaiņas un neļaus turpināt pa vecam. Iepazīstot info un aptauju rezultātus, redzams, ka vismaz daļa tautas atkal "pārsviedusies "uz otru pusi: atlaida Saeimu un valdību, bet tagad sāk atbalstīt padzītās un nespējīgās koalīcijas partijas - Vienotību un ZZS. Protams, ka tauta nobalsos šķērsām, un mums būs neefektīva valdība, kas bez jebkādas mērķtiecības muļļasies uz vietas. Bet tad tas jau nozīmēs atpakaļrāpšanos.
(*****)
(
Viss pareizi - "...ūdeņi noskries un apstāsies un atkal viss pa vecam ies ...", ja nemaldos tādas vārsmas bija kādā Raiņa dzejoli
EERCE
E
Ko paveici kad biji pie stūres?Vai kauns nav.
efektīgi
e
sabrauktās reņģes smaids, soross tevi tomēr mīl kopā ar šmurguli karginu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas