Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

Bodies Revealed organizatori prasīs RD atsaukt aicinājumu nevest skolēnus uz izstādi vai arī vērsīsies tiesā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
koko
k
Tā ir līķu apgānīšana.
selga
s
manis pēc neesi mietpilsonis un turi līķi savās mājās ankambarī,bet lai nebāžas lielveikalā desas pērkot virsū ar līķiem un no katra afišas staba.
Ēriks
Ē
Neesi tik mietpilsoniska! Vai nesaproti, ka viss tava teiktā sāls ir vien frāzē "man no mazām dienām ir ieaudzināta"? Nu un, citam nav ieaudzināti tik šaura cieņas definīcija, un viņš uzskata, ka cilvēka ķermeņa uzbūves apbrīnošana nav necieņa. Kāpēc tu uzskati, ka varētu viņiem diktēt? Arī tev neviens neko neuzspiež! Pat nepieļauj, ka tu to redzētu, (ja vien neesi gatava šķirties no naudas, lai to redzētu)! Pilnībā piekrītu RD, ka tā nav lieta, ko vairums bērnu būs pietiekami nobrieduši lai skatītos, un ka lēmumu, ņemot vērā viedokļu dažādību par šo izstādi, jāpieņem vecākiem, ne skolotājai/skolai. Man tas neinteresē un neesmu to apmeklējis, un tādas paās iespējas pieder tev. Kamēr tevi neviens nepiespiež, ko satraucies?
selga
s
Vienkārši pretiga ir uzbāzīgā perversitātes uzspiešana sabiedrībai,zinātniskos nolūkos,topošiem ārstiem,tas ir saprotams,bet maziem bērniem...brr,man no mazām dienām ir ieaudzināta cieņa pret aizgājējiem un bērnībā ar vecmammu ejot kapus sakopt,tika uz visstingrāko aizliegts kaut ko aiztikt vai puķīti noplūkt,bet tagad jau varbūt piedāvās katram nopirkt līķi ,lai mājās turētu.
vairis
v
nu šoreiz kā vienmer abas puses pārcentušās, rd vareja tikai un vienigi ieteikt neapmeklēt, jo pirmkārt tas ir neētiski musu kulturas tradicijās īzstādit īstus miroņus, lai ari speciāli apstrādātus, otrkārt bērnus nav jāspiež uz to skatities, bet skolas organizetie pasākumi parasti ir piespiedu brivprātigi. par tādiem sīkumiem, kā augstā ieejas maksa nemaz nerunāsim. izstāditāji atkal tā izsalkuši pēc naudas ka uzbāžas priekšā pakaļā lai nu tikai katrs atnāktu, un apvainot kādu par to ka luk tava rikojuma dēļ man peļņa krītas, jau ir smiekligi. jebkādas izstādes apmeklēšana ir brīvpratigs pasākums, un ja dikti gribēsies tad bērns aizies uz izstādi pats, vai ar vecākiem. mani vairāk satrauktu ja butu rikojums visām skolām obligāti apmeklēt izstādi:)
pretīga izstāde
p
būtu man teikšana, es šo pazemojošo un pretīgo izstādes turētu ne tuvāk kā 1000 km radiusā apr Rīgu. cilvēkiem tiešām jābūt slimiem lai ietu uz šo izstādi savukārt tās organizatori nu nepavisam nav cilvēki.
tantuks
t
Cietuma sitas izstades vadosos,aiztaisit ciet nekavejosi!!!!!! To kas pilseta deva atlauju ari cietuma. Izbeidziet nirgaties par cilvekiem un berniem tur nav ko meklet.pareizi dara skolas.
Ēriks
Ē
Izstādes rīkotājiem, cerams, zināšanas par cilvēka ķermeņa uzbūvi ir daudz labākas, nekā par jurisprudensi. Stnakēviča viedoklis gan ņirdzīgs ("ņemot vērā reklāmas intensitāti, var runāt pat par sava veida emocionālu vardarbību pret sabiedrību, kurai tā tiek uzspiesta.") Ka ko tādu, varētu pateikt RK baznīcas pārstāvis, kas visos laikos, arī mūsdienas, cenšas visiem uzspiest savu viedokli un pārliecību! Te jau vairs nav runa par skabargu un baļķi, bet par skabargu un veselu mežu! Labi, protams, ka mūsdienās baznīca nodrabojas tikai ar emocionālu vardarbību! Krustkarus, inkvizīcijas, uz sārta dedzināšanas tā atstājusi aiz sevis.
ziniet ko
z
varbūt skolniekus varētu grupām vien vadāt pa bērēm? Par atsevišķu samaksu tad varētu arī pie galdiem iet. Ja nopietni - idiotiska "izstāde",bet ar labu PR,ja jau spēj tādu platību noķēzīt ar saviem plakātiem un dažas sekundes ielikt arī vienā "Bonda" filmā. Kopumā-lēti(ne naudas ziņā) un visai prasti.
vells
v
Caur tiesu piespiest bērnus iet skatīties vardarbīgi noslepkavotu ieslodzīto ķermeņus? Cilvēki, kur mēs dzīvojam?
Beijing
B
Domāju, ka PSRS komunistu režīma laikos nevienam neprasīja piekrišanu par viņu ķermeņu pārvietošanu lopu vagonos no Latvijas uz Sibīriju. Komunistu Ķīnā arī viena individa vēlmes neko daudz nenozīmē. Ja tie rumpīšī būtu no ASV vai Zviedrijas, tad es ticētu, ka tie ir brīvprātīgie... Mums te grib uzspiest ķīnas disidentu rumpīšus par naudu skatīties mūsu bērniem!!! Kārkliņu pašu vajadzētu tiesā iesūdzēt!!!
Me
M
Mēs jau reklamās pa visu Rīgu tik daudz līķus esam atskatījušies, nu līdz nelabumam. Pietiek, paldies.
rīkotājs
r
es nezinu kā , bet ,manuprāt, vajadzētu kaut ko darīt lietas labā , ja valst neaizsargās mūsu bērnus tad mums pašiem tas ir jādara... Es nezinu varētu piemēram ŅEMT KRĀSU FLAKONUS UN AIZKRĀSOT TOS PLAKĀTUS, tiem sīkhuligāniem ,kas nopūš sienass kur pagadās varētu laipni palūgt lai viņi pie reizes aizpūš ciet arī tās reklāmas. Tas reizē paustu nostāju un reizē radītu izstādes autoriem zaudējumus... Protams es arī aicinātu uz protesta akcijām ,bet nedomāju ,ka cilvēki savāktos uz tādu rīcību...
nu
n
Necieņa pret mirušu cilvēku un pret cilvēku vispār ir raksturīga liberālisma ideoloģijas apsēstajai sabiedrībai! Liberālisma vienīgais dievs (elks) ir NAUDA To labi var redzēt kā šis sātaniskais elks dancina izstādes oprganizatorus! JA MĒS NEAPTURĒSIM LIEBRĀLISMA AGRESĪVO IDEOĻOĢIJU, tad drīz vien tiesvedība tiks uzsākta pret tiem vecākiem, kas nevedīs savus bērnus uz praidiem vai citām geju orģijām..>> jo visas šīs lietas ir cieši sasitītas - morāla degradācija un cilvēka ķermeņa zaimošana - vai nu caur pretdabisku seksu vai nekrofilisku praksi - ķermeņu izbāšanu un naudas pelnīšanu ar miroņiem
AAAA
A
Sātanisti un cilvēka ķermeņu ķidātāji parāda savu īsto seju! Tagad vēl tiesāsies!!!! par maz naudas no letiņiem nokāsuši? !!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas