Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Bojārs bijušā padomnieka aizturēšanu nekomentē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SAMOVARS
S
ISTS PAREIZTICIGAIS PELMENIS-NEAIZTIECIET PAREIZTICIGO PELMENI
FURER
F
VAI CHEKISTS JURIS BOJARS NEVARETU IETRIEKT SAVA RAZOJUMA PAURI 9mm-KA SAVLAIK NEVEIKSMIGAM AUTO ZAGLENAM,LAI IZBEGTU NO NEGODA,KO SASTRADAJIS SHIS FEISS!
renda
r
neglīts vīrietis (skatīt bildē)!
Gita
G
džeks bauda dzīvi , ja viņam zelta tiltā nozagtie 29 milj bija nieks un kā izrādās LR prokuratūrai arī, tad kaut kādi kanpie 3milj ir peļu pirdiens, ko viņam nav pat jākomentē
buba
b
Domīgs izskatās Bojārs, varbūt atcerējās Jutas; " Mēs VISIEM atnāksim pakaļ ....". Lai nu tā būtu.
jāsēž jau abiem
j
plus berzovska putina drugam bišerēnam
Dr.xy
D
Atceros sos smirdosos socikus no Rigas 800 gadu jubilejas svinibam. Bojaru gimenite neizradija nemazako uzmanibu parstavjiem no tam valstim,kuras pirmas bija atdzinusas Latvijas Valsts neatkaribas atjaunosanu..Ari B.Jelcinu nebija ielugusi,lai gan ari vins viens no pirmajiem to bija atdzinis.Ta vieta Bojareni un parejie sociki un komunisti,pargerbusies uzbeku vai turkmenu nacionalajos terpos,aizrautigi terzeja ar krieviem,uzbekiem,tadzikiem u.t.t. Ar Eiropas valstu parstavjiem, siem Rigas domes"varasviriem" ,vispar nekadu kontaktu nebija, iznemot to kad bija iespeja sanemt naudu par kontraktu noslegsanu ar Daimler.Bet,ari tad tiesais kontakts bija ar kadu turku no Daimlera rupnicas Turcija.
Juta
J
Gan jau nākšu pakaļ...
kaimiņiene
k
Es gan par Gundariņu neko sliktu nevaru teikt- vakar visu dienu noņēmās pa dārzu. Iedomājieties, tādā salā! Gan ugunskuru dedzināja, kaut kādus zarus un papīrus, gan dārzu raka, no manis vēl trīslitrenes paprasīja. Nu malacis!
Lelle
L
Gan jau atnākšu arī šitam pakaļ...
alberts
a
Pareizi dara.Muti ciet un VISS.Es neko,neko,neko NEZINU!Tapat ka Rubiks aizmirsis par visam savam neģēlībām tagad "ķemojas" ar "kaņepem un sapropeli"????Nožēlojami klausīties un skatītiers uz siem "komūņīzma cēļājiem"!
DD1
D
Tam VAJADZĒTU (!) izvērsties par skandālu, jo Bojāra pietuvinātā drauga Kukula sieva strādā Rīgas pilī. Kukuls daudzreiz izgaismojies korupcijas sakarā, bet vienmēr līdz shim izslīdējis tāpat kā Vaškevičs. Visvairāk riebjas atcerēties kā firmu saziedotos džipos par valsts naudu Eiropu apceļoja, bet, mūs par muļķīšiem turēdami, centas iegalvot, ka aicinās latviesšus mājās.
??
?
Var tikai apbrīnot šo veču naivumu, tepat vien pa Latviju grozoties.Laikam, jau neko no Visuma likumsakarībām nejēdz, ja nelaižas laicīgi prom plašajā pasaulē. Vai arī neapjēdz, ko sastrādajuši, kā PSRS laikos teica- man tas pienākas. Vismaz paietu vairāk relatīvi mierīgu gadiņu, pirms sameklētu.
spunde
s
vel viens sarainis abramovič. Kas par kruto stilu.
Sirmais
S
Tieši tā, Arta,piekrītu un tāpēc ir jocīgi,ka cilvēki kuri ir "nevainīgi",nevis palīdz lietas izmeklēšanā,bet visādi to traucē.Man tas liekas stipri aizdomīgi, aizdomas protams nav pierādījums, bet nevajag apvainoties par to,ka KNAB šo lietu izmeklē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas