Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Bojārs: cilvēku problēmas ir svarīgākas par politiķu izteikumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Murkšķis
M
Manu, tāpat kā citus kritiskos komentārus par Bojāra žurnālistiski neprofesionālo viedokli no šejienes dzēsuši jau divreiz!!! Atgādinu, ka Diena.lv reiz bija demokrātisks medijs, kurš nebijās arī no kritiskiem viedokļiem.
Paija
P
Nav dūmu bez uguns. Baumo, ka Antonovs uzperk Baltijas medijus. Laiks rādīs arī par "Dienu."
rubene
r
Šitas man baigi patika: sabiedrību interesē, kāpēc "draudzeni pamet jau trešais vīrs pēc kārtas". Ar nepacietību gaidu rubrikā "TIKAI DIENĀ" atmaskojošu, analītisku izpētes rakstu, kāpēc draudzeni pameta trešais vīrs! Pasakiet, kur datumā būs?
lilija
l
nekādi nevaru saprast, kapēc Bojāra kungs nemitīgi visur eksponējas ar šo savu pieeju žurnālistikai; sāk likties pēc tādas kā taisnošanās (moka šaubas vai sirdsapziņa?) vai arī pēc tukšas plātības (skaļi reklāmistiksi jābļaustās par savu produktu tāpēc, ka to neviens nepērk un nelasa?). Citi izdevumi vienkārši strādā un nebāžas visur ar savu pozīciju
Fredis.
F
Ta ir pavisam cita DIENA,es personigi pareju uz uz Zurnalu IR kas neatkarigs medijs,DIENA vairs nav,nu tas ta mans subjektivs viedoklis.
stiprisL
s
Viens no iemesliem,kāpēc es turējos pie Dienas.lv bija" Tautas balss" sadaļa. Tagad tā izskatās pēc silta miroņa. Lai veicas. Diena bija autoritāte daudziem. Cerēsim,ka tā nezudīs.
pops
p
Jūsu spriedumos jūtama erudīcija un padziļināta sapratne par Dienas lasītāja prāta spējām, bet atklājums , ka "draudzeni pamet jau trešais vīrs" velk vismaz uz Nobeli. Lai izdodas Dienai, trešo gadu desmitu uzsākot, ieņemt vēl brīvo vietu uz dzeltenā preses zirga!
patriots
p
Pareizi visu pateicāt, re kā Krūms ar Popolo uzreiz metās noriet :) ,laikam vakar strādāja par portāla uzraugu-dzēsēju. "Dejojošie kretīni IRisti" ar "NRA marasmu" - vienkārši ierēcu par tēlainības precizitāti.
odrija
o
teicama intervija!
amēba
a
Bojāram tik vecmodīga pieeja avīzes veidošanā, ka jādomā - drīz varētu atkal mainīt Dienas vadību. Kā no plaukta nokritis, it kā līdz šim neviens nekādu avīzi nebūtu drukājis. Galvenais ir - kā maigi likt piemirst PLL gaitas, kā atdabūt dažus sarūsējušus politiķus atpakaļ. Tas, ka viņiem rūpētu lasītājs, nu gan no Dienas nav jūtams.
juris
j
Bojāram jāpiekrīt vienā jautājumā - avīzi viņam ir izdevies pārveidot. Par visu pārējo lai balso lasītāji,rezultātu redzēsim janvārī.
cola
c
Ne, Bojar, mus tiesi interesee politika. Jo no tas pasreizeja Latvijaa izriet visi socialie jautajumi.
Krūms
K
Viņš pats droši vien tur strādā:)Par kaut kādām sapulcēm stāsta un tml.Onkulim(vai tantai) svētkos slikts garīgais-varētu ieteikt aiziet uz salūtu vai ieņemt kādu maziņo,varbūt dusma atslābs.
Popolo
P
Relax, nestrādāju Dienā! P.S. Atsaukties uz Jaunākajām Ziņām ir kaut kā dīvaini, vēl uz toru/talmudu pamēģini norādīt! ;)
prahtweeders
p
Ceru,ka izteikšu kaut daļas lasītāju viedokli. Redaktora kungs! Man ir vienalga,kam Jūsu avīze pieder un kādu -ismu slepenajās redakcijas vadības apspriedēs Jums ir pavēlēts aizstāvēt. Svarīga ir tikai viena lieta - vai par savu naudu es saņemu pretī to preci ko esmu vēlējies nopirkt. Atverot avīzi es vēlos tās aizvēršanas brīdī gūt skaidru priekšstatu,kas vakar noticis Latvijā un pasaulē.Ja nezināt,kā to dara,ieskatieties kaut vai ''Jaunākajās Ziņās''. Ceru,ka žurnālistos jums mācīja Vlasa Dorošenko definīciju - laba avīze ir patīkams un gudrs sarunu biedrs,kam jūs varat nepiekrist,bet nevarat ignorēt. Pašlaik visa Latvijas dienas prese un televīzija stipri atgādina veco padomju ziņu raidījumu ''Laiks'' - ziņu it kā ir daudz,bet gandrīz nevienai nav jēgas vai aktualitātes.Un man aizvien mazāk gribas par kaut ko tādu tērēt naudu. Jūsu laikraksts par laimi vēl nav sasniedzis NRA marasma pakāpi bet jau kustas tai virzienā un,par lielu nožēlu,sāk atgūt riebīgo augstprātību,ko cerēju pie jums vairs neredzēt pēc dejojošo kretīnu bara patriekšanas IRst. Atkārtoju,nav mana darīšana,kā Jūs taisāt avīzi.Taču,kamēr jūsu saimnieki neapjēgs,ka par preci ar nosaukumu ''avīze'' maksā ziņu,nevis reklāmas saukļu dēļ,lasāmāks jūsu izdevums nekļūs. P.S.Varbūt tomēr izbeigsiet savu darbinieku dienesta komentārus šai portālā.Jābūt daunim,lai noticētu ka tāds Popolo vai Krūms nestrādā ''Dienā'' par kājslauķi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas