Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Brīdina par apledojumu uz ceļiem; aizvadītajā diennaktī 33 satiksmes negadījumi

Sestdien no rīta Latvijā gaidāms apledojums uz ceļiem, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.Lai gan Latvijas Valsts ceļu (LVC) operatīvā informācija liecina, ka braukšanas apstākļi valsts galvenajos autoceļos Latvijā lielākoties ir apmierinoši, tā brīdina, ka līst lietus un, gaisa temperatūrai pieturoties starp mīnus vienu un plus diviem grādiem, uz brauktuvēm veidojas apledojums.

Pēc LVC inerneta lapā pieejamajiem datiem, no valsts galvenajiem autoceļiem pēc plkst.10 braukšana apgrūtināta autoceļa Rīga-Ainaži posmā no Tūjas līdz Ainažiem, autoceļa Rīga-Valka posmā no Straupes līdz Valkai, kā arī vairākos tā saucamās Pleskavas šosejas posmos – no Vangažiem līdz Cēsīm.LVC arī atgādina, ka vietējie autoceļi tiek apsaimniekoti saskaņā ar zemākajiem ceļu uzturēšanas līmeņiem, jo uz tiem ir neliela satiksmes intensitāte.

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 33 satiksmes negadījumi, no tiem astoņos cieta cilvēki, vēsta LETA. Ap plkst.16.20 autoceļa Rīga - Veclaicene 70.kilometrā 1971.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu Hyundai Terracan, nobrauca no ceļa un apgāzās. Satiksmes negadījumā cieta automašīnas pasažieris, 1996.gadā dzimis jaunietis. Pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas viņš atlaists mājās.

Policijas darbinieki aicina autovadītājus izvēlēties ceļa segumam atbilstošu braukšanas ātrumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas