Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Brigmanim Tautas partija atgādina vistas gatavošanos perēšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
info
i
Kūdra pie Kalpaka pieminekļa bija salaistīta ar amonjaku un smirdēja daudz stiprāk par kakām. Pats Brigmanis sēdēja kompartijas sekretāra Volgā un pa gabalu vēroja "darbu" izpildi. Izpircis viņš to nebūs nekad, jo neko nenožēlo, bet turpina savu līdēja hameleona dzīvi tālāk.
resnītis
r
Tās jau drīzāk ir Kraukļa olas, ko sarainis taisās uzsildīt! Tās Kraukjļa olas jau pa gabalu smird, tā kā izskatās, ka jau ir vanckari!
riņķī apkārt
r
Brigmanis Latvijai šoreiz izšķirīgā brīdī runā tiešām valstiski. Ja šīm runām sekos arī reāla un, atbilstoši teiktajam, rīcība, tad gandrīz varētu uzskatīt, ka kūdru pie Kalpaka pieminekļa viņš būtu izpircis :)
TP aizskāra brigmann olas?,va
T
par perenēm 09:11 15.Mar. Brigmanis: TP ir kā vista, kas taisās uz perēšanu------------------------------------Ļoti labs novērtējums no Brigmaņa tautas partijai, ja to salīdzina ar vistu perētāju Tas norāda uz ļoti darbīgu būtni/vistu/ , kura rušinās, taisa ligzdu, dēj olas, perē un sargā savu ligzdu no iznīcības un rezultātā- izšķiļas mīļi ,dzelteni cālīši, no kuriem izaug vistiņas ,kuras arī dēj oliņas un atkal taisās uz perēšanu Paldies par tik augstu TP novērtējumu! nevis Brigmaņa un JL bezdarbību.
lotgolis ar mītu
l
Latgalē gan uzskata, ka ja vista nelaikā taisās uz perēšanu, tad pakaļā tai jāšpļauj sāļūdens!
saldenieks
s
To veco komunistu fruktu, Kalpaka pieminekļa apgānītāju, vajadzētu vienreiz sodīt un atņemt tās stipendijas. Lai nebrūķē tik daudz muti un nelūr uz jaunām meitām. Kabatsnaudas zaļos nost!
volk tambovskij
v
Brigmans kaa laucinieks ir tieši traapiijis teepistu ligzdaa , Ludmilla vareetu uzziimeet bildi , Kika tup ligzdaa un riņķii staigaa gailis , taads izpluukaats ,baardas rugaajiem noaudzis, kaa tikko no meitiešiem paarnaacis...
ierindas cilvēks
i
visi viņi tur ir laupītāji,nu pasakiet,kurš no viņiem iebilda tai nozieguma pastrādāšanas naktī ,vai pēc tās aplaupīšanas ir palicis kopā ar tautu un teicis:"Nebīstaties, vecie ļaudis ,strādājiet,pensija jums netiks zaudēta,mēs cīnisimies kopā-panāksim ,līdz taisnīgums uzvarēs!"Un vēl tā nodevējai Verzi nav kauns vēl tagad muti vārstīt...Lai Dievs pasargā no tādas pensionāru interešu aizstāves...
lauksaimnieks
l
Tukumā jau Brigmanim ar to atbalstu var bū tā kā būt un ja vēl stāstīs par lauksaimniecības attīstibu ,kur daudz ko ir salaidis dēlī, tad kandavas mērs situāciju neglābs.
Arturs M
A
Lai tik perē,ja vispār ir ko!:D
Smilgs
S
Man gan liekas ka vairāk atsit gaiļa gatavošanos olu dēšanai.
J
Pilnīgs atbalsts Brigmaņa kungam. TP unŠķēles darbošanos Brigmaņa kungs novērtēja ļoti tēlaini un ar humoru. Patiesi, ko būtu kladzināt Šķēlem, ka grib perēt. Nu perē kopā ar visu koalīciju, barā kaut ko jēdzīgāku izperēsiet. Tas ir ja TP grib darboties valsts labā, nevis personīgos labumus gūt.
redīss
r
Ja vista nelaikā taisās uz perēšanu,tad tās pakaļa jāmērcē aukstā ūdenī. /lībiešu šamaņa piezīmes/
nezees
n
Ja Brigmanis zīdaiņu, jauno vecāku, lielo ģimeņu un pensionāru aplaupīšanu sauc par normālu darbu, tad labāk lai ZZS aiziet no politiskās skatuves.
Alfrēds
A
mazākumvaldība šajā situācijā var pastāvēt, ja tai ir slepens krievu partiju atbalsts. Bet JL slepena sadarbiba ar rubikiešiem jau nebūs nekas jauns. Tā tas savulaik notika Rīgas domē un arī Saeimā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas