Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Brigmanis: Balsojot par budžetu deputāti var "salūzt"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jaunietis
j
Brigmanis ir veca komunistu lupata.
Liene
L
Ja kāds var ievest kaut kādu kārtību šai budžeta haosā, tad tas ir Godmanis. Jājautā, vai tikai patreiz pie varas esošie ir radījuši priekšnoteikumus patreizējai situācijai? Man šķiet, ka patreizējā situācija ir visu iepriekšējo valdību un Saiemas sastrādāts haotiskas ekonomikas rezultāts. Slēdzot pašmāju ražotnes un neko neradot, nevar gribēt pilnu maku naudas. To vajadzētu iestāstīt arī tiem, kuriem algu apmērs rakstāms ar vairāk par 2 nullēm.
ZZS pasaciņas
Z
Ko tas Zaļo un Zemnieku (ZZS) Saeimas frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis tur stāsta pasaciņas. ZZS vienkāārši, kā vienmēr grib izrādīties tie gudrākie - lai citi dara melno darbu - stāda budžetu un skaidro tautai, kāpēc nākamgad tā nedzīvos labāk, bet ZZS būs labiņie -sēdēs uz populisma vilnīša, stāstīs, cik valdība nepareizi dara, un mierīgi aizņems Saeimas priekšsēža krēslu un aizpildīs vairākus ministru posteņus ar ne visai kompetentu personāžu.
Malvīne
M
kaapeec manu komentaaru nokoda ??? zigkodeeji...
Juatajiens
J
Vai Lemberga kungs vakar neteica, ka jāpilda arī prokuratūrai dotie solījumi- jādod likumdošanā noteiktais algas paaugstinājums, pārrēķinot algas saistībā ar jauno vidējo algu ???
Malvīne
M
marionešu teaatrii lomas sadaliitas , notiek iepaziišanaas ar scenaariju , tas lsaams Jaundžekara silikaata ķieģeļa kraasas muulii..., viņam aciimredzot paredzeets saluuzt!
Kaspers
K
Ja vajadzīgs premjers, kurš nekā nedara, bet tikai dziļdomīgi kasa pakausi, tad Godmanis ir neatvietojams. Laikam jau Brigmanis ir apdalīts, par maz viņam tiek no pseidoinflācijas.
apciii
a
cik briniski gan ka godmanis ir vienmer gatavs. lai vai kas, godmanis atkal bus ministru prezidents. vai to sauc par politisko atbildibu? no koalicijas puses un no godmana pasa puses? vai vardam atbildiba ir kaut kada nozime jeb tas ir tikai skana izplatijuma? ja ari ekonomiski vel neesot pats dibens ka te naudas lietas viedie klasta, tad vesela saprata trukuma zina ir gan dibens sasniegts.
kimija
k
lai tik luzt - sen bija laiks. butu labi, ja varetu pielaist saeimai uguni un so kretinisko deputatu spietu izdzenat uz visiem kaktiem. bet tur laikam atombumbai janokrit tiesa trapijuma jekaba iela, lai tiktu vala no sis patologijas. cerams, ka vismaz visi tie, kas tupeja majas referenduma nu bus spiesti varbut velreiz pardomat savu mutes bajara slinkumu, kad siem ari iesaldes algas. nuja, bus mazak par ko dzert un liksmoties, vares vairak padomat un pastradat par to pasu ieprieksejo naudinu. varbut tad beidzot beigs pukstet un vaidet par gruto dzivi un vainot ceku, mafiju un cianas gudros par latvijas klapatam un pasi ko bus spejigi izdarit. lai tik saeima luzt un lai tik nak kada pravaka krize, citadi ar labu jau puse valsts neatmodisies no savas aprobezotibas.
reitings
r
Vecais slīmests jutās varen pašpārliecināts.Laikam tiešām kas ir jau sarunāts. Citreiz vāvuļoja kaut ko riņķī apkārt.
ABC
A
Aivara kontiem nesen noņēma arestu, un rezultāti ir skaidri redzami. Pēc bičkovska iedabūšanas amatā Aivars zina, ka neviena Latvijas tiesa viņu par vainīgu neatzīs, tāpēc sāk palēnām tīrīt nosmekstējušo imidžu, pie tam ir pieņēmies gudrībā un cālungu kalpiem pienes pats, lai nesanāk kā ar nabaga Induli - nauda samaksāta, bet rezultāta nekāda, tā teikt, virsā darbs un materiāls.
he
h
nu šitais protēžu mūlis un vecais partinjieks labāk būtu paklusējis
Robis
R
Sakarīga intervija un Brigmaņa secinājumiem var pievienoties..
mērglis
m
teaatra pirmais ceeliens saacies , sarkanais Brigmanis uzņeemies kapellmeistara lomu , tas jau arii bija sagaidaams , galvenie režisori juutas stabili..
e
e
ha ha ha, visu laiku (pat par spīti tautas protestiem, saplucēm utml.) "nesalūza" un tagad , redz, salūzīs? Neesi naivs Brigmani, tu mūs neapmuļķosi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

ZZS pret savu ministru atbalstīto budžetu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas