Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Brigmanis Krievijas vēstniekam ieminas par Zatlera braukšanu uz Maskavu

ZZS Saeimas frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis šodien ZZS frakcijā, tiekoties ar Krievijas vēstnieku Latvijā Aleksandru Vešņakovu, ieminējies, ka būtu atbalstāma Valsts prezidenta Valda Zatlera došanās uz Maskavu par godu Uzvaras svētku svinībām. Tā pēc tikšanās ar vēstnieku žurnālistiem pavēstīja A.Brigmanis.

Viņš norādīja, ka viņš bija iniciators šim tematam un vienkārši A.Vešņakovam izteicis savu viedokli, paužot atbalstu Zatlera vizītei Maskavā. A.Vešņakovs to uzklausījis, bet nekādus vērtējumus nav sniedzis. A.Brigmanis uzskata, ka V.Zatlera vizīte Maskavā būtu pieņemama, jo arī iepriekšējā Valsts prezidente Vaira Vīķe - Freiberga devās uz 9.maija svinībām Krievijas galvaspilsētā.

A.Brigmanis arī klāstīja, ka A.Vešņakova tikšanās ar ZZS frakciju bijusi Krievijas vēstnieka iniciatīva. Faktā, ka Krievijas vēstnieks izrādījis šādu interesi, A.Brigmanis neko īpašu nesaskatīja, jo pirms ZZS tikās ar ASV vēstnieci.

Ar A.Vešņakovu ZZS arī teica, ka stingri atbalstīs Valda Dombrovska (JL) valdību un pēc ZZS domām V.Dombrovska valdībai būtu jānostrādā līdz nākamajām Saeimas vēlēšanām. Tika runāts arī par lauksaimniecību un Latvijas preču tirgošanu Krievijā. ZZS arī apliecināja, ka atbalsta valdības vienošanos ar Starptautisko Valūtas fondu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas