Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Brigmanis negribēja dzīvot kā tumšā istabā

Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis intervijā Latvijas avīzei (LA) pauž, ka premjera Ivara Godmaņa (LPP/LC) valdībā viņi vairs nav vēlējušies strādāt, jo netika informēti par notiekošo. “Jauno valdību stādot, mēs gribam lielāku skaidrību. Tas bija vēl viens iemesls, kādēļ gāzām Godmaņa kabinetu, jo mums taču nebija absolūti nekādas informācijas par notiekošo. Dzīvojām kā pa ķešu.” Atgādinām, ka premjers Ivars Godmanis (LPP/LC) bija spiests atkāpties pēc ZZS un TP paziņojuma, ka jāveido jauna valdība.

Arī sarunas ar cilvēkiem apliecinājušas, ka tālāk tā vairs nevarēja.  “Cilvēki, ar kuriem tiekos ikdienā, mājās, laukos, pilsētā. Viņi saka – tā tālāk uz priekšu iet nevar. Cilvēkus sit ar milzīgo nabadzību, kas sagrābusi valsti, bet vēl vairāk milzīgā neskaidrība par nākotni, taustīšanās pa miglu neziņā, ko darīt tālāk,” intervijā LA savas partijas soli pamatoja ZZS.

Viņš prognozē, ka valdība Jaunā laika pārstāvja Valda Dombrovska vadībā nevarēs strādāt, ja partijas nevienosies par budžeta grozījumiem. “Būtiskākie būs budžeta grozījumi, par kuriem nevienojoties, valdība kritīs uz rāvienu. Ja pie sarunu galda jūtam diametrāli pretējus viedokļus, tad nav vērts šķiest tālāk laiku. Savukārt mums gribēja iestāstīt, ka SVF prasot samazināt pensijas. Tagad noskaidrojās – nē, viņi to neprasa.”

“Atkārtoju – nācās dzīvot kā tumšā istabā, nesaprotot, kas notiek,” intervijā vairākas reizes uzsvēra A.Brigmanis.

Viņš arī informēja, ka gadījumā, ja ZZS virzītais kandidāts Jānis Dūklavs kļūs par zemkopības ministru, parlamentārā sekretāra amatā strādās LOSP izpilddirektors Armands Krauze.

“Tas būtu mūsu atbalstīts bezpartijisko tandēms, kurš zina lietas un vēlas strādāt. Šis tas no sarunu sākuma noticis absurdi, tomēr es ceru, ka putas noskriesies un valdību Dombrovska vadībā Saeima apstiprinās.”


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas