Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Brigmanis neies “izniekot balsi”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rasmuss
R
Protams, Brigmanis nekad neko par velti nav darījis! Nu, tad pasaki, August, cik maksā Tava balss, varbūt pilsoņi sametīsies, un Tu tomēr varēsi iet uz TAUTAS nobalsošanu!
Armands
A
Izlasiju viedo domas, BET...Laukos man koz odi, mazberni vel nav planoti, Ventspils talu... cits nekas neatliek ka jaiet uz referendumu...
Aldis
A
Tādi komunisti kā Brigmanis jau mainās tikai ārēji. Klāsta demokrātiskus lozungus u.t.t. Iekšā jau viņš palicis sarkans. Kādreiz, kad Augusts Saldus rajonā izcēlās ar savu "darbošanos" Kalpaka pieminekļa sakarā, tad varēja vākt punktus priekš LKP CK un cerēt uz vietu tuvāk pavisam augstiem biedrīšiem no Kirova ielas nama. Tagad, kad agri vai vēlu būs jāatbild savu vēlētāju priekšā, viņu pārņēmusi panika. Un ne jau tikai viņu vien, to pašu bārdaini vēl vairāk. Pieraduši pie neierobežotas varas. Pārfrāzējot Mākoņtēvu, viņiem Latvijas valsts ir personīgā SIA.
monitors
m
Un uz to nākamo referendumu, kad lems par šīs Saeimas atlaišanu, pozīcijas deputāti arī neies izniekot savu balsi, vai arī tad deputātu kungi jau būs savas domas mainījuši?
Ilmarmors
I
Starp citu, pēc būtības šādus Satversmes grozījumus 2. lasījumā 4. Saeima pieņēma jau 1934. gada 4. maijā. Ja nebūtu drīzais Ulmaņa apvērsums 15. maijā, mums tiesības atlaist Saeimu jau sen būtu.
dase
d
Kretini un nelgas. Maina demokratiju valsti?? Atdosu savu balsi , lai izsvitrotu visus Berzinus nakosajas velesanas. Vecais tautas nodevejs. Ozols- pakart Tevi ka filma, simboliski protams, lai redz citi kas ar nodevejiem notiek.
He he... putnam
H
bet ar ko tas beidzās?
Chingacguks
C
Pareizi dari, august! Par balsojumu drošības likumu grozījumos vai naudas atmazgāšanas likuma grozījumos labi cilvēki tūkstošus maksā - referendumā jābalso pret sevi un par velti - tā ir balss izniekošana!
DL
D
Pozitīvs referenduma iznākums nozīmē vienīgi tikai to, ka Jums dod TIESĪBAS. Ko ar tām iesākt, atkarīgs no Saeimas darba kvalitātes. Tas ir apmēram tas pats, ka Tev ir tiesības šķirties no sava vīra vai sievas, ja vairs nav saskaņas vai citu iemeslu pēc, bet Tu vari arī turpināt dzīvot uz priekšu. Daudz sliktāk taču ir tad, ja Tev uzspiež dzīvot visu mūžu ar kādu divkosīgu mērgli. DL
gnīda
g
vienīgais ko tie prot ir muldēt.un to dara tā ka zāle vīst.tas komunists ir visizcilākais latviešu pārstāvis..teicams līdējs un demagogs...ko tu dari ar saviem zemniekiem.. aizbrauc uz laukiem un paskaties kas tur notiek..jau savus mežus par 200 ls pārdod izmisumā..
kaķka
k
Vai tad Brigmanim vēl vispār ir kāda balss, jo tās jau sen nopircis Lembis? Kā Lembis, teiks tā būs, un to nu lembis droši vien saprot, ka tik daudz deputātu saimā, kā patreiz, diez vai vairs dabūs!
Žuks
Ž
Tie veči atgādina slavenos medniekus krievu klasiķa gleznā!
ku ku
k
Reklāmas kampaņa ir galīgi nepareiza! Vajadzēja r';adīt nevis tos, kas aicina iet uz referendumu, bet gan tos, kurus mēs gribam no saeimas izmest ārā - brigmaņa pārgudrās runas, kalvīša krākšanu, breša mafiozos priekšlikumus utt utt
Bins
B
Sabiedrības politiskā radikalizēšanās, ko veicinās 2. augusta balsojums, ir neizbēgama, jo : 1) pirmkārt jau ieilgusī "mežonīgā kapitālisma" fāze, kas diskreditē demokrātijas būtību, neliecina par tās perspektīvu attīstību nākotnē, 2) otrkārt - Saeimas liberālā attieksme pret okupācijas sekām, kuru ilgstoša saglabāšana reāli apdraud Latvijas Valsts politisko neatkarību un latviešu tautas identitāti, ir savlaicīgi jāmaina, 3) un treškārt - ir cerība, ka Saskaņas Centra nākšana pie varas - dos latviešiem nepieciešamo, politiski sāpīgo pērienu - to sašķeltības likvidēšanai. Uzskatu, ka atrašanās ES , NATO un ASV interešu ģeopolitiskajā zonā - šādu eksperimenta iespēju dod. Citas alternatīvas lettiņu iecietības maiņai nav saskatāmas, bet viņu inertums nozīmē - nebūtību !
ak
a
ak, nu būtu jau labāk šo dienu veltījis atpūtai un izgulējies, lai Saeimā nav jākrāc, kalvīt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

ererer

“Ja iedibinām sistēmu ar referendumu, tad, piemēram, es esmu nobalsojis un tā nu ir gadījies, ka viņi ir koalīcijā. Jūsu atdotā balss nav koalīcijā, tāpēc sekundi vēlāk jūs kopā ar opozīciju sākat nodarboties ar referenduma procedūru. Parādās viena problēma, kas mani satrauc visvairāk - mana aktivitāte piedalīties vēlēšanās varētu būt stipri zemāka."

Premjers Ivars Godmanis (LPP/LC). Lasiet plašāk 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas