Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Brigmanis: ZZS atstāja opozīcijā politiski neapmierinātā Zatlera dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arī Vienotība drīz būs pagātne
A
ZZS ir lauku partija. Un pašvaldību vēlēšanās tā nostartēs spoži. Kur nu vēl vairāk m.auku kā Rīgā,bet šie rāda ar pirkstu uz laukiem.Vienotību neinteresē ne lauki ne cilvēki kopumā. TIKAI CIPARI. Un jo tie rēķinos lielāki,jo Vienotība priecīgāka.
Nerunāsim par sīkumiem
N
Kad Brigmanis rosinās pārskatīt iztikas minimumu ,atjaunot Latvijā obligāto veselības apdrošināšanu.piedāvās peogresīvā ienākuma nodokļa ZZS variantu? Un nebūs tad ZZS vairs jāpaliek opozīcijā!
Ozo
O
Zatlers jau sen visiem ir līdz brošai!!!! Man vislabāk patīk, ka kādā arābu televīzijā, vienu gadu amerikā studējošai mūzikas skolas absolvents - ekonomikas ministrs stāstīja cik labi Latvija 2009 un 2010 gadā no krīzes izvesta, tikai aizmirsta piebilst, ka 50% no valdošās koalīcijas bija ZZS, bet tākā viņš ir ministrs no 2011 gada nogales - viss nopelns protams ir Zatleram!!!!
Astrīda
A
Brigmaņa kungs, atceraties kā ZZS balsoja iepriekšējā sasaukumā. Viebotībai nekas cits neatlika kā atstāt jūs opozīcijā kopā ara SC. Jūs taču ar viņiem kopā balsojāt biežāk kā kopā ar Vienotību. Kādā nu vilku barā esat tādā arī turpiniet kaukt
skolotājs
s
ZOO ar visu baru jāmet ārā no koalīcijas. Jo ātrāk, jo labāk, citādi "Kīlis sagāzīs visu izgl. sistēmu.
juris
j
mēs saldū atceramies kā tu brigmani liki kalpaka pieminekli nobuldozerēt !!!!!
alise
a
nu bet kas traucē brigmanim iekļauties darbā, vai tiešām tikai tad ja ministri var strādāt. tāds dūklavs un vējonis bija nelaime latvijas tautai,jo savā uzpūtība un pašapŗliecinātībā jau sen neredz un nesaprot kas būtu jādara
ps
p
zzs brigmanis , vejonis , lembergs irmeligsun grib naudas kabatas.
un ko
u
tad tas ZZS var piedāvāt ,kā izņēmot plaši ar muti braukt un brāļojoties ar kremļa partiju savu pašlabumu meklēt????
Ne Lembergs,
N
ne citi oligarhi VAIRS nav populāri, par viņiem runā vien LNT, kam Lembergs maksā. Zatlers ir izdarījis revolūciju ne vien valsts pārvaldē, kas visus iepriekšējo laiku bija PILNĪGI atkarīga no šī mūžam "aizdomās turētā " zagļa, bet arī cilvēku smadzenēs : BEZ viņiem var dzīvot ļoti labi ! Nekad tāds Lembergs mums NAV bijis autoritāte, bet, ja Brigmanis JOPROJĀM tā kāro uz Lemberga naudu, tā ir VIŅA problēma.
Šalle
Š
ZZS atstāja opozīcijā, jo šis ir vienam totāli zaglīgam pilsonim piederošs veidojums, kurā darbojas daudzi komuņagas ar attiecīga līmeņa domāšanu un darbības metodēm. Turklāt dižie zemnieku interešu aizstāvji savos 20 gados pilnīgi neko nav darījuši zemnieku labā. Kauns!
SKEELES SKOTNIKS
S
NEMULDI ,CEKIST,VISU LAIKU MAZAIS PIDARASINS TINAAS AP SC,KAA KAUTKAS BIJA JAABALSO,TAA MAZAIS PIDARASINS VIENMEER MEKLEEJA PALIDZIIBU PIE SC.TEV ,CEKIST JAAIET PENSIJAA UN NEM LIIDZI TO SAVU MAZO PIDARASINU.
mc
m
Ar dievu komūnas partijas sekretāri,attīriet partiju un nesmirdiniet gaisu!
visdrīzāk
v
Iespējams Zatleram ir laiks atstāt Zatlera partiju jo viņa gailiskums un politiskā nekompitence sāk traucēt partijai, kā savulaik Repše sačakarēja Jaunā Laika idejas un tēlu?
Vlc
V
Sākot ar referenduma kampaņu un arī tagad var manīt ZZS centienus noklūt par visām varītēm atpakaļ pozīcijā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas