Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +25 °C
Skaidrs
Svētdiena, 30. jūnijs
Tālivaldis, Mareks

Brikše: kaimiņvalstu universitātes ārvalstu studentu piesaistes ziņā ir pārspējušas LU

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zab
z
varbūt arī visi citi stipendiāti lasīja privātai kompānijai "Hūte" padārgas lekcijas? Kur konspekti, kur temati, nodarbību laiks un vieta? Vai vnk Brikše lasīja jeb vāca sev no Hūtes naudu avansā?
Varbūt
V
Fakts, ka augstskolu mācībspēki lasa lekcijas privātām kompānijām nav nekas jauns. Ne Latvijā, ne pasaulē. Domāju, lielākā daļa profesoru tādā nozīmē ir vienlaikus lembergisti, sorosieši utt. Vai tas ko nozīmē? Varbūt tomēr vajadzētu atmest emocijas un paskatītie, ko kurš reāli izdarījis LU labā? Praktiski. Vakar par LU bijušais rektors Zaķis LRadio teica, ka vajadzīgs menedžeris, ne akadēmiķis, un ka fizmatu valdīšanai jābeidzas. Varbūt viņš tomēr zina, ko runā.
Neder
N
Būtu labi, ja Brikšes kundze paskaidrotu savas saistības ar Ventspils attīstības aģentūru.
Rektori
R
Vispirms Kūle, tagad Brikše. Ak, LU, tur tu krīti!
4gadi
4
Un kur šie sakari LU ir noveduši? Pie tā, ka programmā var 50% vienkārši copy/paste. Nav šaubu, pēc 200 gadiem kaut kas reāli mainīsies.... Bet kur tad mums jāsteidzas.
loro
l
Ta studentu padome ir drizak 21. gadsimta komjauniesu karjeristu sunina, kam ar vairumu studentu nav nekada sakara. Piemeram, tas prieksnieks Ratnieks ir viens demagogs, kurs lien visadas organizacijas pec kartas.
jendzs
j
Auziņam ir daudz labāki sakari valdībā un protams arī Rīgas pilī. Protams, prezidenta vēlēšanas nedēļu pēc rektora vēlēšanām, taču ja Zatleru pārvēl, tad LU ir daudz lielākas sanses un labvēlību un lēmumiem. Bet Brikse ir nulle, vinai nav nekādu sakaru. Reālistiski runājot., LU stratēģiskās interesēs ir lai Auzins turpina. Un ja tur ko reformētm, lai Brikse par kādu vietnieku
Kasītis
K
Salīdziniet programmas: kandidāts A ir pensionāru kandidāts, B - studentu rektore. Kā jums šķiet - kurš ir reālās pārmaiņu veicējs?
Ieva
I
Izdariet jūs kaut pusi no tā, ko Brikše, un tad runājiet! Viņa būs laba rektore.
elizabete
e
Brikši tūlīt par rektori Oksfordā! Viņai tik laba angļu valoda (kad dzied karaoki), un Oksfordas universitātē sen nepieciešamas reformas, lieli logi, tur jānomaina arī radiatori.
rezervācija
r
Bet tikko palasījos, izskatās, ka vairāk kā puse mēdz tā kļūdīties
rezervācija
r
Ņemšu vērā labojumu: mediji, mediji, mediji. Tagad zināšu.
sim
s
V.Zatleru par LV prezidentu un M.Auzinu par LU rektoru - cerams, ka taa arii notiks!
Ha
H
Un vēl bišķi "starp citāk" - vārds 'mēdīties' latviešu valodā ir, bet vārdam 'mediji' gan tur nevajadzētu ieperināties. Galīgs svešķermenis. Par rektoriem, - es noteikti pret Brikši, ja labāka kandidāta nav, tad lai paliek Auziņš. Un daudziem viņš patīk.
cony
c
Fizikas un Ķīmijas likumi vienalga 'valda visumā,pasaulē un pār mums,bet Rektoru visprestižākajai valsts augstskolai un zinātnei jāizvēlās no labākajiem vislabāko.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas